♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
حالا که چت درست شده میشه قرار چت دست جمعی گذاشت و اعضا در یک ساعت مشخص تو انجمن باشند تا روی موضوعات مختلف صحبت کنیم
چطوره؟
چطوره؟
حالا که چت درست شده میشه قرار چت دست جمعی گذاشت و اعضا در یک ساعت مشخص تو انجمن باشند تا روی موضوعات مختلف صحبت کنیم
چطوره؟
این چت و صحبت میتونه هیچ محدودیتی نداشته باشه، اگه ادامه پیدا کنه تاثیرش به مراتب بیشتر میشه،اصلا باید جا بیفته، وطن و امیر حسین جان بی زحمت زمان رو اعلام کنید،خوب خیلی خوبه چون این پیشنهاد را من به امیر حسین دادم ولی مهمتر از دادن پیشنهاد این هست که با یه اختلاف زمانی خیلی کم روی سایت اومد و موضوع مطرح شد.
هدف خودم هم این بود که بچه ها یه جایی دور هم جمع بشند که چون خیلی کم میتونستند بیاند گفتم که از طریق چت باکس بچه ها یه زمانی حرفهاشون را بگند و اگه کدورتی ایجاد شده که نشده!!! و اگه کسی راهکاری یا انتقادی یا هر حرفی در مورد نحوه اداره فروم داره ارائه بده تا از این طریق بشه هر چه قویتر کار را ادامه داد .
و این جا یه فرصتی هست که دوستان خیلی قدیمی با دوستان قدیمی و دوستان جدیدی و خیلی جدیدی !!!آشنا بشند .
تقاضای من از دوستان پایه انجمن و صاحب سبک!! مثل سهراب و محمدرضا و امید و احسان و خود امیرحسین و دکتر غفاری و مرضیه خانم که به هر حال صاحب کسوتند!! در انجمن که در این بحث شرکت داشته باشند.
در ضمن متن گفتگو ها ذخیره بشه و توی یه تایپیک اعلام بشه تا دوستانی که نتونستند توی بحث شرکت داشته باشند از متن گفتگو ها اطلاع داشته باشند.
زودتر نمیشه ؟دو یا سه شب در هفته چطوره؟
از ساعت 10 مثلا تا 12
دو یا سه شب در هفته چطوره؟
از ساعت 10 مثلا تا 12
دو یا سه شب در هفته چطوره؟
از ساعت 10 مثلا تا 12
موافقمدو یا سه شب در هفته چطوره؟
از ساعت 10 مثلا تا 12
نمیشه روزا بذارینش؟ چون بعضی ها شبا براشون سخته که بیان. از اونجایی که شاغل هستیم بعدازظهر خسته از سرکار برمیکردیم و مشغول کارای دیگه میشیم تو خونه یا زود خوابمون میبره!
:tonguesmiley:چی شد قرار چت گذاشتین؟!؟!
فکر کنم چت کردن هم ممنوع بشه!!! مثل سایر چیزهایی که ممنوع شد!:tonguesmiley::biggrin: