مادیان(سربسر*تاج محمد خوجه)

...مادیان...
پدر:سربسر
مادر:ایلخی تاج محمد خوجه
تولد:1383
قد:160
تولیدکننده:حاج کریم ایشان
مالک:
از بهترین تولیدات...
سال گذشته آبستن از ارلی اشتوت،متاستفانه مالک فعلی رو نمیشناسم و از وضعیت کره بی اطلاع!!!

kore sarbesar.jpg

آفرین! این دست و پا رو گل آهو هم به کره هاش نداد .اسمش رو نمیدونید؟

مادرش تاج محمد خوجه اصله...به نظرم ویژگی های برجسته این مادیون بیشتر به مادرش مربوطه تا به پدرش...
فکر نکنم سربسر تو خواب هم همچین کره ای به خودش دیده باشه...
خواهر تنی برگوت که شد 4ام تو جام خلیج فارس.

امید زمانی

Active member
سر به سر اصولا نمی خوابه . پس پیشنهاد می کنم برید مادیان های مهندس خاکزاد و کره های آقای شاهین و مارال رو در گنبد ببینید تا کره دادن سر به سر رو ببینید . از سر به سر چند تا کره دیدید کلا؟!

چرا امیدخان میخوابه...وگرنه نمیتونه سالی 40تا کشش داشته باشه...نخوبه از بین میره ها...واسش لالایی بخون خوابش ببره...واسه خودش میگم...

شاید بیشتر از 20تا کره دیده باشم ازش...سربسر سیلمی بدی نیست ولی خوب کره مثل اینو لااقل تا حالا ندیدم ازش...ولی باید توجه کنید کرهای سربسر که دست مهندس خاکزاد یا آقای شاهین اند(که من ندیدمشون ولی چون شما میگید خوبند من هم میگم خوبند)مادراشون چی بودند...
اینکه سیلمی با یه مادیون درجه یک کره یک بده خیلی خوبه ولی اگه سیلمی با یه مادیون گمنام یه کره یک بده دیگه معرکه است...د

ر عین حال سربسر رو به عنوان یکی از سیلمی های یک میشه در نظر گرفت که تولیدات خوب و یکی هم داشته!!!

امید زمانی

Active member
اصولا اسب نمی خوابه ...اگر هم بخوابه خیلی کم در حد چرت!
شما بیشتر از 20 تا کره از سر به سر دیدید؟لطفا به ما هم معرفی کنید .
حالا من عکس میذارم از کره هایی که از سر به سر دیدم بعدا خودتون قضاوت کنید.

اصولا اسب نمی خوابه ...اگر هم بخوابه خیلی کم در حد چرت!
شما بیشتر از 20 تا کره از سر به سر دیدید؟لطفا به ما هم معرفی کنید .
حالا من عکس میذارم از کره هایی که از سر به سر دیدم بعدا خودتون قضاوت کنید.

تو تاپیک خود سربسر نوشتم

بدون تعصب و خدای ناکرده جنبه تبلیغ!!!سیلمی سربسر جواهریست که تاکنون آنطور که شاید وباید ازش استفاده نشده.غلبه ژنتیکی این سیلمی در تولید کره و حتی نقش بارزش در نوه های دختریش بی رقیبه.

بدون تعصب و خدای ناکرده جنبه تبلیغ!!!سیلمی سربسر جواهریست که تاکنون آنطور که شاید وباید ازش استفاده نشده.غلبه ژنتیکی این سیلمی در تولید کره و حتی نقش بارزش در نوه های دختریش بی رقیبه.

تیپ خیلی خوبی داره سربسر...من ازش خیلی خوشم میاد
واقعا از اسبای یکه...
یکی از کره هاش که تو جام خلیج فارس 4ام شد بین چندین اسب خارجی واقعا پرش خوبی داره
الانم همدانه دست محمدرضا طراحیان
بیشتر کره هاش سر و گردن محکم و قدری دارند.

این عکس هم مادیان مارال صاحبی کره سربسره که تولیدی حاج کریم ایشانیه و امسال از سیلمی جرگلان پره.مادر این مادیان هم از مارشال پره.

سربسر تعداد کره های ماده اش بیشتر از نریونهاشه وخیلی از تولیدات جوان ممتاز نوه هاش هستند. بیشتر کره هاش هم نیله اند

این عکس هم مادیان مارال صاحبی کره سربسره که تولیدی حاج کریم ایشانیه و امسال از سیلمی جرگلان پره.مادر این مادیان هم از مارشال پره.

مادرش از مادیان های پایه تولیدی حاج کریم ایشان...
از اسبای به قول خودت واقعا تاج محمد خوجه!!!

کره اش با مارشال دیدنی میشه...

سربسر تعداد کره های ماده اش بیشتر از نریونهاشه وخیلی از تولیدات جوان ممتاز نوه هاش هستند. بیشتر کره هاش هم نیله اند

نیله رنگ اصلی یموت هاست...
خوبی که سربسر داره تا حالا هیچ کدوم از کره هاش آبروشو نبردن...یعنی هیچ کدوم نشدند برنگ سمند...

نه منظورشان اودک کره سمند رنگ سربسره که امسال از سمند یک نریان زیبای سمند زاییده و ما آنرا به آقای ابراهیمی در شهریار فروختیم.
در ضمن شاید اودک در نسلهای قبلی آخال هم داشته باشد(صددرصد)

بالا