اسبت زنده مونده؟an1547908 گفت:من معمولا براي هرنوع زخمي دراسب از فرمول زيراستفاده ميكنم باوركنيد معجزه ميكنه
1-پمادنيتروفرازون(انساني)1لوله
2-پمادفني توئين " 1لوله
3-پمادسوختگي " 1لوله
4-ژل ليدوكائين " 5/.لوله
5-پماداكسي دوزنگ " 1لوله
اگه اينارو باهم مخلوط كنيدوروي هرزخم خارجي استفاده كرديد مطمئن باشيدظرف72ساعت به عينه نتيجه رو ميبينيد
خوب اول بايد علت خارش را پيدا کرد و درمان کرد بعد ميرسيم به زخم ها ممکن هست عکس بزاريد از اين زخم و ..و فقط ناحيه کپل مشکل داره گردن دم جاهای ديگه الان چه مدت هست که خارش وجود داره و چه مدت هست که زخم ايجاد شده مو ريزش وجود داره يا داشته؟ چند وقت يکبار اسب را شستشو ميکنيد با آب يا چيزه ديگه هيدروکورتيزون خوب هست برای درماتيت اتوپيک درماتيت تماسی و سبوره اي ولی خوب اول علت خارش را بفهميم اون را رفع کنيم بعد زخمها,, برای زخم خوب نيستfarhad_chaman گفت:سلام یه سوال داشتم
اسب من خارش شدید داشت طوری که تمام موی کپلش رو با گاز گرفتن کنده و زخم کرده
حالا میخواستم بدونم پماد هیدروکورتیزون واسه بهبود زخمش مفید هست یا نه ؟
البته پماد نیتروفرازون رو هم امتحان کردیم اما زخمایی که خشک شده بودن دوباره تازه شدن و دیگه استفاده نکردیم !
اسبم من میله های آهنی رو گاز میگیره . شنیدم با این کار هم دنداناش خراب میشه و هم زیر گلوش ماهیچه میاره . من اسبو تازه گرفتم به زیر گلوش که نگاه کردم کامل پر بود . ولی اسبهای دیگه شکاف دارن دست راهت توشون میره . باید چیکار کنم که این کارو نکنه ؟؟؟؟؟؟/ و آیا زیر گلوش که پر شده براش بده یا نه؟؟؟؟؟؟؟ :-\ :-\ :'(Persian Horse گفت:دوستان اينجا مشکلات اسبتان را بگيد فرق نميکنه چه در ضمينه بيماری يا در ضمينه سواری يا هر چيزه ديگه يا اگر قبلاً يک مشکلی داشته اسبتان و چکاری انجام داديد تا مشکل اسب حل شد يا درمان ها يا راهکارهيی که انجام داديد برای بهبودی اسب؟
farhad_chaman گفت:آره قسمت گردنش همه ی یالش رو خارونده .خارش از اول تابستون شروع شد صورت دور چشم سینه هم خارونده
اول که هوا خیلی گرم بود هفته ی 2 بار میشستیمش با آب خالی
ممنون آقای دکتر از راهنماییتPersian Horse گفت:ممکنه عکس زيره گردنش را که ميگی پر شده را بزاری اين يه تيک يا يک رفطار غيرعادی تغذيه اي هست که اين گاز گرفتن همراه با بلع هوا هست که حالا مشکلات که بوجود مياورد مشکلات دندانی و بلع هوا و کوليک يا اتسا ع معده است درمان ها متفاوتی داره که ساده ترينش اين که اسبتو بفرستی تو پادوک يا اخورش را با يک کاه يا يه چيزه شکم پر کنی ، پر کنی يا با يک طناب چرمی دور گلوش ببندی البته نه اينکه خفش کنيا و هنگام غذا خوردن درش بياری اون زيره گلو ش هم مشکلی نداره که ميگی پر شده
خوب به کجای پاش خورده سم يعنی از خط سفيد جلوتر زدی ميخ را خوب بستگی داره که به استخوان بند سوم خورده باشه يا نه خوب ميخو که بکش بعد هم بيشتر توضيح بده الان عفونت داره چطوری هست توضيح بدهآتیلا گفت:اگر هنگام نعل کردن میخ به پای اسب رفته موجب عفونت گردد بطوری که اسب نتونه پاشو زمین بذاره و بالای سم ورم کنه بهترین درمان چیه ؟
اینم عکسشPersian Horse گفت:ممکنه عکس زيره گردنش را که ميگی پر شده را بزاری اين يه تيک يا يک رفطار غيرعادی تغذيه اي هست که اين گاز گرفتن همراه با بلع هوا هست که حالا مشکلات که بوجود مياورد مشکلات دندانی و بلع هوا و کوليک يا اتسا ع معده است درمان ها متفاوتی داره که ساده ترينش اين که اسبتو بفرستی تو پادوک يا اخورش را با يک کاه يا يه چيزه شکم پر کنی ، پر کنی يا با يک طناب چرمی دور گلوش ببندی البته نه اينکه خفش کنيا و هنگام غذا خوردن درش بياری اون زيره گلو ش هم مشکلی نداره که ميگی پر شده
عکسو گذاشتم ولی جوابی نگرفتم ؟؟؟؟؟؟Persian Horse گفت:ممکنه عکس زيره گردنش را که ميگی پر شده را بزاری اين يه تيک يا يک رفطار غيرعادی تغذيه اي هست که اين گاز گرفتن همراه با بلع هوا هست که حالا مشکلات که بوجود مياورد مشکلات دندانی و بلع هوا و کوليک يا اتسا ع معده است درمان ها متفاوتی داره که ساده ترينش اين که اسبتو بفرستی تو پادوک يا اخورش را با يک کاه يا يه چيزه شکم پر کنی ، پر کنی يا با يک طناب چرمی دور گلوش ببندی البته نه اينکه خفش کنيا و هنگام غذا خوردن درش بياری اون زيره گلو ش هم مشکلی نداره که ميگی پر شده