سـَــنـــا گفت:
البته يكي از شاگرد ها ريحانه جان هم اونجا بود و ديد كه بدجوري از اسب بلند شد و به زمين با كمر كوبيده شد و موقع زمين خوردن چييييييييييييغ(اشتباه ترين كار ممكن واسه دختر ها :
) زد :
:
!! بعد از زمين خوردن به شدت ترسيده شد و اسبش رو هم به زور دستكش كرد و سوارش هم نشد و رفت
فكر ميكنيد بتونه دوباره سوار شه و با آسودگي خاطر سواري كنه يا نه ترس از افتادن هيچوقت ولش نكنه!؟
شايد از اسب هم زده شد :
در این مورد درسته که شاگرد به نسبت بد زمین خورد ولی خدا رو شکر آسیبی جسمی خاصی ندیده بود ، حالا عکس العمل مربی، سایرین و خودش رو میگم تا شاید بشه فهمید این ترس و ترک احتمالی سواری از چی ناشی میشه چون خود زمین خوردن که جزء سواریه و غیر قابل حذف
- قبل از هر چیزی دلیل این زمین خوردن شاید دادن یه اسب نسبتا تیز، با امکان کنترل سخت، و ناآشنا به اثرات سوار به یک سوار مبتدی بود
- بعد از زمین خوردن مادر ایشون دویدن داخل مانژ که گرچه با توجه به نگرانیشون قابل درکه ولی همین باعث میشه فرد مطمئن بشه اتفاق خیلی خاصی افتاده و همچنین عملا کلاس و سوار شدن مجدد منتفی بشه
- من نمیتونستم صدای مربی رو بشنوم ولی گمان نمیکنم صحبت خاصی با اون شاگرد کردن ،(در این مورد شخصا با نظر جناب پرورده بر اسب که زدن جریان افتادن به شوخی بود موافقم،معمولا در این موارد خندیدن و وسط کشیدن پای یه جعبه شیرینی خیلی چیزا رو حل میکنه
- خود شاگرد غیر از اون جیغ که به هر حال یه عکس العمل لحظه ای بود اینقدری که از آبروریزی و ضایع شدنش به خاطر افتادن ناراحت بود با خود افتادن و درد اون مشکلی نداشت،این مشکل همون اول میتونست با چند کلام ساده مربی رفع بشه که نشده بود و از طرفی هم شاگرد حرف هیچ کس رو مثل مربی اونم در همون لحظه اول قبول نمیکنه همونطوری که اون با حرفای من و سنا عادی بودن زمین خوردن رو اونقدرا هم قبول نکرد :-\
- شخصا فکر میکنم سوار شدن مجدد در همون لحظه یا کمی بعد (بسته به آسیب جسمی فرد) خیلی موثره و ترس های بعدی رو از بین می بره ،البته با خشونت و داد و بیداد کردن سر شاگرد برای سوار شدن موافقم نیستم ولی جدیت و جذبه لازمه طوری که شاگرد نتونه نه بگه
- فکر میکنم شرایطی که پیش اومد باعث میشه آخرین خاطره اون شاگرد تا جلسه بعدی فقط لحظه خوردن زمین باشه و ترس بعد از اون که با تکرارش توی ذهن شدید تر هم میشه و احتمال ادامه سواری رو کمتر هم میکنه
این برداشت شخصی من از این جریان بود و تایید و ردش به عهده دوستان