نام : ... ( نریان ) پدر : لاچین خان مادر : تولد : 1382 مالک : تولید کننده : اصل جنسه!
sohrab Active member 2009 , August 22 #1 نام : ... ( نریان ) پدر : لاچین خان مادر : تولد : 1382 مالک : تولید کننده : اصل جنسه! پیوست ها CIMG2205.JPG 87.7 کیلوبایت · بازدیدها: 91 CIMG2203.JPG 89.4 کیلوبایت · بازدیدها: 93 CIMG2205.JPG 87.7 کیلوبایت · بازدیدها: 92 CIMG2203.JPG 89.4 کیلوبایت · بازدیدها: 106
امید زمانی Active member 2009 , August 22 #2 پاسخ : سیلمی یموت بله .معرکه بود .دوست میداشتیم . البته شک کردیم که مادرش آخال دشته که فرمودند نداشته .
پاسخ : سیلمی یموت بله .معرکه بود .دوست میداشتیم . البته شک کردیم که مادرش آخال دشته که فرمودند نداشته .
امین بهشتی Member 2009 , August 22 #5 پاسخ : سیلمی یموت سهراب گفت: الان فرح آباده نگاش میکنند کلیک کنید تا باز شود... سواری؟ کشش؟ هیچ کدوم ؟
پاسخ : سیلمی یموت سهراب گفت: الان فرح آباده نگاش میکنند کلیک کنید تا باز شود... سواری؟ کشش؟ هیچ کدوم ؟
امید زمانی Active member 2009 , August 22 #6 پاسخ : سیلمی یموت قهرمان گفت: سواری؟ کشش؟ هیچ کدوم ؟ کلیک کنید تا باز شود... یه کم پرش . کشش هم انجام نمیده . نمیفروشه هم!
پاسخ : سیلمی یموت قهرمان گفت: سواری؟ کشش؟ هیچ کدوم ؟ کلیک کنید تا باز شود... یه کم پرش . کشش هم انجام نمیده . نمیفروشه هم!
امید زمانی Active member 2009 , August 26 #8 پاسخ : سیلمی یموت اصلا محاله یال یموت اینجوری بیفته و سر . صرف نظر از بقیه قسمت ها . نظر بقیه دوستان ؟
پاسخ : سیلمی یموت اصلا محاله یال یموت اینجوری بیفته و سر . صرف نظر از بقیه قسمت ها . نظر بقیه دوستان ؟
oliveira 2009 , August 27 #9 پاسخ : سیلمی یموت من هم با شما موافقم به نظرم دوتیره است. وبه نظرهم این دو اسب کاملا"باهم متفاوت هستند(کشیدگی رخ و...)
پاسخ : سیلمی یموت من هم با شما موافقم به نظرم دوتیره است. وبه نظرهم این دو اسب کاملا"باهم متفاوت هستند(کشیدگی رخ و...)
arsalan Member 2009 , August 29 #10 پاسخ : سیلمی یموت اولی یموتش خیلی زیاده ولی همونطور که آقا امید گفتند آخال هم کمی داره. دومی هم بنظر من آخالش خیلی زیاده. همونقدر که اولی یموت داره دومی آخال داره . دومی کپلش یکمی از آخال بودن دورش کرده.
پاسخ : سیلمی یموت اولی یموتش خیلی زیاده ولی همونطور که آقا امید گفتند آخال هم کمی داره. دومی هم بنظر من آخالش خیلی زیاده. همونقدر که اولی یموت داره دومی آخال داره . دومی کپلش یکمی از آخال بودن دورش کرده.
امید زمانی Active member 2011 , March 6 #11 این اسب توشن است کره لاچین خان و روشن و الان اگه اشتباه نکنم مالکش آقای مهرگان هستش