نمک انجمن!

sohrab

Active member
دوستان عزیز

لطفا به این مسئله توجه بفرمایید که مدتیست "نمک انجمن" زیاد شده و بیم آن می رود به تدریج به شوره زار لم یزرعی بدل شود که احتمالا ثمری جز خیار شور نخواهد داشت!

بنابراین تقاضا می شود برای برقراری موازنه، مقداری به مسائل آموزشی و پژوهشی و بیان علم و تجربه و نظرتان بپردازید.

سپاس

ناشناس

Active member
سهراب گفت:
دوستان عزیز
لطفا به این مسئله توجه بفرمایید که مدتیست "نمک انجمن" زیاد شده و بیم آن می رود به تدریج به شوره زار لم یزرعی بدل شود که احتمالا ثمری جز خیار شور نخواهد داشت!
بنابراین تقاضا می شود برای برقراری موازنه، مقداری به مسائل آموزشی و پژوهشی و بیان علم و تجربه و نظرتان بپردازید.
سهراب جون حرف دل منو زدی /همه پاسخها شده تیکه پروندن /مزه ریختن/
سپاس

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
ناشناس گفت:
سهراب جون حرف دل منو زدی /همه پاسخها شده تیکه پروندن /مزه ریختن/
سپاس
ناشناس جان شمام در این نمک شریک هستید
وقتی یک عکس از اسب زخمی و مرده میگذارید و نظرخواهی میکنید

بعضیام شور جواب میدن

OJANG

Member
من از همه بیشتر شوخی میکنم!
ولی اخه نمیدونم در مورد خری که افتاده تو چاه چی میشه گفت؟
بعضی وقتها هم مثلا یه اتفاقی افتاده تموم شده اولیش نیست آخریش هم نخواهد بود !آدم چی بگه؟ وای خاک عالم! زمین منو لیز بده!
بهتر که این حیوونا مردن از دست ما راحت شدن.

امید زمانی

Active member
آقای کنستانتین شما هم ارسالهاتون عالیه کاش پشت سر هم میشد دید فکر می کنید چند درصد صحبت علمی و صحبت به درد بخور یا... بوده؟

OJANG

Member
امید زمانی گفت:
آقای کنستانتین شما هم ارسالهاتون عالیه کاش پشت سر هم میشد دید فکر می کنید چند درصد صحبت علمی و صحبت به درد بخور یا... بوده؟
امید جان من صحبت علمی کم میبینم! اکثرا هم آخرش دعواست.
این انجمن شده معرفی نامه اسب و یابو!
همشون یه جواب یا دو جواب و اونم تازه میپرسن این ننش کیه ؟ باباش عملی نبوده؟!!!
در مورد تفکیک فنوتیپ کدوم اسبا از سر تا دم امید جان با این همه علم و اینهمه اسب!!! که معرفی کردی توضیح دادی که من بذله گو یه چیزی یاد بگیرم.
آره من میگم تا یه نگاه بکنین که بعضی جا ها فقط باید خندید!
آره سرش کرده! آره تهش عربه! وسطش اسبان ایرانیه!
اینا که نشد بحث !درد سوارکاری اینی نیست که ما اسبا رو ببینیم بگیم خوشگلن !این که کاری نداره عربی ! 146 اسب داره و بابایی97 تا و سید حسین 16 تا یه دویستای دیگه هم توباشگاه ها هست میشه همشونو یه روزه عکس گرفت و گذاشت تو انجمن!!!
تازه این ماله کرمانشاه، قزوین و تهران و خوزستان و بوشهر و........ میشه 2000 تا ارسال مفید.؟!!!
ارسال مفید مال ناشناسه که نه من بی علم نه شما با علم جواب نمیتونیم بدیم و میره لا لا میکنه!
گر می نخوری طعنه مزن مستان را بنیاد مکن تو حیله و دستان را
تو غره بدان مشو که می می نخوری صد لقمه خوری که می غلام است آنرا

♘امیرحسین♞

کنستانتین گفت:
امید جان من صحبت علمی کم میبینم! اکثرا هم آخرش دعواست.
این انجمن شده معرفی نامه اسب و یابو!
همشون یه جواب یا دو جواب و اونم تازه میپرسن این ننش کیه ؟ باباش عملی نبوده؟!!!
در مورد تفکیک فنوتیپ کدوم اسبا از سر تا دم امید جان با این همه علم و اینهمه اسب!!! که معرفی کردی توضیح دادی که من بذله گو یه چیزی یاد بگیرم.
آره من میگم تا یه نگاه بکنین که بعضی جا ها فقط باید خندید!
آره سرش کرده! آره تهش عربه! وسطش اسبان ایرانیه!
اینا که نشد بحث !درد سوارکاری اینی نیست که ما اسبا رو ببینیم بگیم خوشگلن !این که کاری نداره عربی ! 146 اسب داره و بابایی97 تا و سید حسین 16 تا یه دویستای دیگه هم توباشگاه ها هست میشه همشونو یه روزه عکس گرفت و گذاشت تو انجمن!!!
تازه این ماله کرمانشاه، قزوین و تهران و خوزستان و بوشهر و........ میشه 2000 تا ارسال مفید.؟!!!
ارسال مفید مال ناشناسه که نه من بی علم نه شما با علم جواب نمیتونیم بدیم و میره لا لا میکنه!
گر می نخوری طعنه مزن مستان را بنیاد مکن تو حیله و دستان را
تو غره بدان مشو که می می نخوری صد لقمه خوری که می غلام است آنرا
فرداد پیشنهادت برای بهتر شدن اوضاع چیه؟

امید زمانی

Active member
اینی که یه کتابو کپی کنیم تو انجمن هیچ اتفاق خاصی نمی افته و البته من هیچگاه محکوم نکردم هر چند مثلا شما که ماشاالله کرد شناسین هنوز نمی دونید تیره کرد چه طور لحاظ میشه! و البته در بین معرفی اسبها خیلی چیزها خود من یاد گرفتم نمونه اش بحث مشکل های دست و پا یا... و این که مد نظر مدیر انجمن افزایش اعضا و بازدیده و بچه ها همه دارن زحمت می کشن !ولی خیلی جالب میشه اگه همه ارسالهای همه رو پشت سر هم ببینیم !یه سری از دوستان هم که اعتماد به نفسشون توپه!

OJANG

Member
پاسخ : نمک انجمن!

جمع بندی و روشن شدن مسیری که دنیای اسب داره:
در خالص ایرانی های معرفی شده کدام تیره داره برتر و غالب میشه؟
بر اساس تولیدات کرد و مقایسه افراد و نظرات و اسبان موجود تولیدات رو به چه فنوتیپی داره میره و آیا درسته یا نادرست؟
جمع بندی اخبار و اتفاقات اسب در ایران و گرفتن بیلان کاری بر اساس انجام مسابقات از نظر کمی و کیفی
بررسی مسایل دامپزشکی و نگهداری اسب: از لحظه ای داخل اصطبل میشیم تا وقتی اسب رو برمیگردونیم داخل باکس
کدام سیلمی های وارداتی بهتر بودن؟
معزل یه تولید کننده در اجتماع امروز چیه؟
آیا اسب کردی وجود داره؟ بر چه اساسی بله؟ اسبی که روی کتفش 20 سال پیش داغIR خورده حالا پاک شده میشه کرد؟
وچرا چرا چرا؟؟؟؟!!!
اینها مسائلیه که امیر جان درمانه درده ولی مشتری نداره!!!!
پس من به الاغم میخندم تو هم هی پشت سر هم اسب معرفی کن ;)

امید زمانی

Active member
این که من اسبی معرفی کردم به خاطر رونق ترکمن بوده و این که من فعلا به طور متمرکز روی ترکمن و تولیدات ترکمن و... کار می کنم !شما هم مشغول باش !

mahsima

Member
به نظر من بد نیست انجمن کمی نمک داشته باشه در صورتی که مطالب علمی هم کنارش باشه.
مطالب علمی زیاده ولی همه علمشو ندارن که بنویسن پس اونایی که علم دارن بهتره بیشتر فعالیت کنن تا بقیه هم بیشتر یاد بگیرن...

♘امیرحسین♞

امید زمانی گفت:
این که من اسبی معرفی کردم به خاطر رونق ترکمن بوده و این که من فعلا به طور متمرکز روی ترکمن و تولیدات ترکمن و... کار می کنم !شما هم مشغول باش !
برای اینکه بخواهیم هر کاری را انجام بدهیم یکسری مواد اولیه لازمه
تا اسب را نشناسیم, عکسش را ندیده باشیم چطور میتوانیم پیگیری کنیم و تولید کنیم با استفاده از کدام اطلاعات؟
معرفی خیلی کمک میکنه به تصمیم گیری
از اونطف هم سطح علمی ما پائینه
مگر غیر اینست که اینجا یکسری افرادی هستند که سعی میکنند تا چیزهای جدید یا بگیرند؟
مگر آنهایی که ادعای دانستن میکنند اینجا می آیند و مینویسیند؟

OJANG

Member
امید زمانی گفت:
امید جان ما که با هم دشمنی نداریم ،داریم؟
من در مورد اسب کرد نظر میدم چون میخوام بیشتر باد بگیرم.همیشه هم حق میگم! صمیمی ترین دوست اسبی من به خاطر گفتن حقیقت در مورد اسبش در قبال مقایسه الان 6 ماه که با من حرف نمیزنه!
ما باید دنبال ریشه کار باشیم نه اینکه در خلصه باشیم و یادمون بره که این سیل داره مارو هم با خودش میبره!
گرچه میبره و کاری هم از ما بر نمیاد چون ....

♘امیرحسین♞

کنستانتین گفت:
امید جان ما که با هم دشمنی نداریم ،داریم؟
من در مورد اسب کرد نظر میدم چون میخوام بیشتر باد بگیرم.همیشه هم حق میگم! صمیمی ترین دوست اسبی من به خاطر گفتن حقیقت در مورد اسبش در قبال مقایسه الان 6 ماه که با من حرف نمیزنه!
ما باید دنبال ریشه کار باشیم نه اینکه در خلصه باشیم و یادمون بره که این سیل داره مارو هم با خودش میبره!
گرچه میبره و کاری هم از ما بر نمیاد چون ....
خوب شما که میتونی در یک روز همه اسبهای کرمانشاه رو معرفی بکنی
چرا نمیکنی؟
حداقل میفهمیم بعنوان خاستگاه کرد چی اونجا هست؟

OJANG

Member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
خوب شما که میتونی در یک روز همه اسبهای کرمانشاه رو معرفی بکنی
چرا نمیکنی؟
حداقل میفهمیم بعنوان خاستگاه کرد چی اونجا هست؟
هیچی نیست! من معرفی نمیکنم چون دروغ نمیتونم بگم!
اسب کرد الان فقط در روستاهای پرت و دور افتاده که از مسیر کوچ و شهر دورن پیدا میشه بقیه همه ....
من شوخی میکنم و میخندیم با هم ولی وقتی کار جدی باشه برای کلامم ارزش قائلم.
جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت

kahar

Member
اگر همین طور ادامه بدید به نکات جالب توجه می رسیم.

به تازگی انجمن دستخوش تغییر و تحولات ژانگولری شده .

موفق باشید ;)

سنا

Active member
به نظر من تاپیک های بیمورد رو حذف کنین
و دوستان هم بر سر موضوع تاپیک بحث کنن نه در مورد نظر دیگران
چون بیشتر بحث هایی که اتفاق میفته در مورد نظر بقیه هست!
اگر هم بعضی دوستان دست از خودنمایی بر دارن ممنون میشیم

فربود

Active member
سنا گفت:
به نظر من تاپیک های بیمورد رو حذف کنین
و دوستان هم بر سر موضوع تاپیک بحث کنن نه در مورد نظر دیگران
چون بیشتر بحث هایی که اتفاق میفته در مورد نظر بقیه هست!
اگر هم بعضی دوستان دست از خودنمایی بر دارن ممنون میشیم
دوست عزیز همه که اطلاعات کافی در مورد اسب ندارن که بخوان از نظر علمی صحبت کنن ، پس اونهایی که اطلاع دارن نظراتشون رو میدن
در بعضی موارد هم لازمه که برای تنوع که شده یه سری مطالب حالا فکاهی در انجمن باشه . چه اشکالی داره انجمنمون هم علمی باشه هم یه نوع سرگرمی ؟؟؟

OJANG

Member
یادتون باشه اینجا کلاس احکام نیست که همه دست به سینه و ساکت بشینن!
اینجا همه با هم دوستیم و یه هدف داریم و اون ارتقا دانش اسبی و داشتن دوستان خوب اسبی در همه جای ایران.
اگه قرار باشه نمک نداشته باشیم من میرم انجمن خر ایران عضو میشم اونجا دیگه به وفور خر ها نمک میارن!
اگه خواستین شما هم بیاین ! تازه موضوع علمی هم ندارن هر کی علمی میخواد حرف بزنه نه یادا!

بالا