نیروی زمینی، قهرمان چوگان جام ارتش

امید زمانی

Active member
تيم چوگان نيروي زميني با پيروزي برابر كانون چوگان كرج به عنوان قهرماني بازي‌هاي جام ارتش دست يافت.
فارس/باشگاه خبرنگاران: " فدراسيون چوگان به مناسبت روز ارتش بازي‌هايي را در زمين چمن قصر فيروزه در روزهاي دوم و سوم ارديبهشت‌ماه با حضور 3 تيم برگزار كرد. در فينال اين رقابت‌ها تيم نيروي زميني ارتش با نتيجه 5/7 بر 4 به برتري دست يافت و قهرمان رقابت‌ها شد.

در اين ديدار تيم نيروي زميني به علت پايين بودن سقف هندي‌كاپ بازيكنانش با 5/1 امتياز برتري، بازي را شروع كرد. در رشته چوگان هر تيمي كه درجه امتياز بازيكنانش كمتر از تيم مقابل باشد با امتياز بيشتري بازي را شروع مي‌كند.

تيم قصر فيروزه نيز مقام سوم را به خود اختصاص داد.

محمد علي بي غم،مسئول برگزاري مسابقات چوگان: تاريخچه بازي چوگان به 600 سال قبل از ميلاد باز مي گردد و از اين جهت اين ورزش قدمت زيادي دارد.

بی غم افزود: چوگان از نخستين مسابقات و بازي هاي دسته جمعي در ايران و جهان به شمار مي رود و در ابتدا اردشير بابكان نام اين بازي را چوگان گذاشت اين بازي ها ميان ايرانيان و تورانيان برگزار مي شد.

وی گفت: با وجود قدمت اين ورزش، توجهي به آن نمي شود و حتي كسي نمي داند كه ورزش چوگان به چه ترتيبي است وچگونه برگزار مي شود.

بي غم تصريح كرد: ورزش چوگان تنها مختص آقايان نيست بلكه بانوان هم دراين رشته بسيار قوي ظاهر شده اند و هم اكنون بانوان ايراني در رشته چوگان مقام اول آسيا را از آن خود كرده اند.

بازيكن تيم نيروي زميني ارتش نیز گفت: ورزش چوگان يكي از ورزش هاي گروهي و جمعي پر هيجان است كه البته استقبال زيادي از آن نمي شود ولي من بسيار به اين ورزش علاقه دارد و سي سال است كه چوگان بازي مي كنم.

كاوه فربد، بازيكن تيم كانون چوگان: هم اكنون به ورزش چوگان روي آورده ام اما رشته اصلي من پرش با اسب است.

وی افزود: هم اكنون دو سال سابقه بازي در رشته چوگان دارم در گذشته به پرش با اسب روي آورده بودم اما مي خواستم هيجاني را كه در ورزش چوگان وجود دارد تجربه كنم به همين علت به اين ورزش جذب شده ام.

رضا بهبودی، بازيكن تيم كانون چوگان: سطح اين سري از مسابقات كه به مناسبت گراميداشت روز ارتش برگزار شد بالا بود و به لطف زحمت هاي ايلخاني زاده رئيس فدراسيون چوگان انتظار داريم اين ورزش روز به روز به سطوح بالاتر برسد. "

بالا