هالتوشان کره دیگچه
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , August 17 #1 هالتوشان کره دیگچه پیوست ها IMG_1207.jpg 99.5 کیلوبایت · بازدیدها: 152
asafari Member 2013 , January 11 #2 amir hosein khan in az che nejadi hast?pedar madaresh chi hastand?koja negahdari mishe?yamute?l
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2013 , January 15 #5 نمیشه گفت تو هیچ یموتی آخال نیست یا برعکس از هم جدا نیستند ولی تیپی که این سیلمی داره خیلی بیشتر یموته+ عکاسی من:winksmiley02:
نمیشه گفت تو هیچ یموتی آخال نیست یا برعکس از هم جدا نیستند ولی تیپی که این سیلمی داره خیلی بیشتر یموته+ عکاسی من:winksmiley02:
shahab shekari Member 2013 , January 15 #6 خیلی خوشتیپه به شخصه همچین یموتی رو به آخال ترجیح میدم ماشالا به گردنش . معلومه اسب قلدریه
علی خجسته بهزادی Member 2013 , January 16 #8 البته عکاس شما باشین دیگه خوبه خیلی تو عکس خوب افتاده......منظورم تهی گاه بیشتر هست...
س سمندصحرا Member 2013 , February 13 #9 هالتوشان اولین سیلمی ترکمنه که اسپرمش در پروسه انتقال جنین در مرکز تحقیقات کرج استفاده شده و یکی از اون کره ها ی انتقالی الان 4سالشه و آبستنه
هالتوشان اولین سیلمی ترکمنه که اسپرمش در پروسه انتقال جنین در مرکز تحقیقات کرج استفاده شده و یکی از اون کره ها ی انتقالی الان 4سالشه و آبستنه
امیرارسلان Member 2013 , November 15 #10 این سیلمی اصیل پسر دیگچه افسانهای است که در زمان خود دو خون ها و تروبردها رو پشت سر گذاشته این سیلمی در نوع خود بینظیره اتصالات ،سر بسیار زیبا و اندام متناسب و ژن قالب اون که در کره هاش به وضوح دیده میشه از خصوصیات خوب این سیلمی است
این سیلمی اصیل پسر دیگچه افسانهای است که در زمان خود دو خون ها و تروبردها رو پشت سر گذاشته این سیلمی در نوع خود بینظیره اتصالات ،سر بسیار زیبا و اندام متناسب و ژن قالب اون که در کره هاش به وضوح دیده میشه از خصوصیات خوب این سیلمی است
حسین رضازاده Member 2013 , November 15 #12 فوق العادست بهترین یموتی هست که تا الان دیدم گردن قشنگی داره
امیرارسلان Member 2013 , November 16 #13 من هم با شما هم عقیده هستم این زیبا ترین یموت است که من هم دیدم، علاوه بر زیبایی بسیار خالص واژ خط خونی خیلی خوبی هم برخورداره
من هم با شما هم عقیده هستم این زیبا ترین یموت است که من هم دیدم، علاوه بر زیبایی بسیار خالص واژ خط خونی خیلی خوبی هم برخورداره
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2013 , November 16 #14 یکی از یموتهای زیبا و دارای خط خونی قدیمی که کره های خوبی هم تولید کرده. . انشالاه در سالهای اینده هم کشش بیشتری ازش بشه و نسلش حفط بشه
یکی از یموتهای زیبا و دارای خط خونی قدیمی که کره های خوبی هم تولید کرده. . انشالاه در سالهای اینده هم کشش بیشتری ازش بشه و نسلش حفط بشه
امیرارسلان Member 2013 , November 26 #20 عکس سه تا کره رو براتون از سایت استخراج کردم آناتومی همه آنها یکیست و این نشان ار ژن قالب این سیلمی است
عکس سه تا کره رو براتون از سایت استخراج کردم آناتومی همه آنها یکیست و این نشان ار ژن قالب این سیلمی است