...
M mehrshad Member 2008 , January 21 #4 salam sohrab jan fekr mikonam in roye kiseye joft gharar dare va kore dakhele shekame madar be vasileye in taghziye mikone doroste ya na?
salam sohrab jan fekr mikonam in roye kiseye joft gharar dare va kore dakhele shekame madar be vasileye in taghziye mikone doroste ya na?
D Dr_Ghaffari Active member 2008 , February 16 #6 آيا هنوز كسي به پاسخ صحيح اشاره نكرده است البته جوابهاي داده شده كه صحيح نيست منظورم به صورت خصوصيه! حالا جايزه براي جواب درست چي هست؟
آيا هنوز كسي به پاسخ صحيح اشاره نكرده است البته جوابهاي داده شده كه صحيح نيست منظورم به صورت خصوصيه! حالا جايزه براي جواب درست چي هست؟
sohrab Active member 2008 , February 16 #7 دکتر از شما چه پنهان الان خودم هم دقیقا نمی دونم!!!(به بقیه نگید یه وقت) یک مقاله مصوری بود از مراحل زایمان به زبان انگلیسی. قسمت هاییش رو ترجمه کرده بودم و بیشترش مونده بود. الان هر چه می گردم پیداش نمی کنم. تو آرشیو کامپیوترم شتر با بارش گم میشه!
دکتر از شما چه پنهان الان خودم هم دقیقا نمی دونم!!!(به بقیه نگید یه وقت) یک مقاله مصوری بود از مراحل زایمان به زبان انگلیسی. قسمت هاییش رو ترجمه کرده بودم و بیشترش مونده بود. الان هر چه می گردم پیداش نمی کنم. تو آرشیو کامپیوترم شتر با بارش گم میشه!
sohrab Active member 2008 , February 28 #8 شایعاتی بگوش میرسه مبنی بر حل معما توسط دکتر غفاری منتظر جواب هستیم جایزه هم آمادست
sohrab Active member 2008 , February 28 #10 یک جلد کتاب که 24.95 $ قیمت داره ولی خیلی بیش از این می ارزه
D Dr_Ghaffari Active member 2008 , March 2 #13 اهواز حضورا شما را زيارت خواهم كرد جواب را خواهم داد و كتاب را خواهم گرفت !
D Dr_Ghaffari Active member 2008 , March 2 #15 از شما بيشتر عجله دارم نهايتا تا پايان تعطيلات نوروزي .
sohrab Active member 2008 , March 2 #18 دکتر جان من قبلا رسما از شخص شما دعوت کردم در موضوع"جشنواره اسب عرب" جزئیات برنامه رو همان جا نوشته ام. اما زیبایی 22 و 23 اسفند هست.
دکتر جان من قبلا رسما از شخص شما دعوت کردم در موضوع"جشنواره اسب عرب" جزئیات برنامه رو همان جا نوشته ام. اما زیبایی 22 و 23 اسفند هست.
DADAR Member 2008 , March 2 #19 Dr_Ghaffari گفت: اهواز حضورا شما را زيارت خواهم كرد جواب را خواهم داد و كتاب را خواهم گرفت ! کلیک کنید تا باز شود... دکتر جان جواب رو همين جا بگيد تا بقيه هم فيض ببرن
Dr_Ghaffari گفت: اهواز حضورا شما را زيارت خواهم كرد جواب را خواهم داد و كتاب را خواهم گرفت ! کلیک کنید تا باز شود... دکتر جان جواب رو همين جا بگيد تا بقيه هم فيض ببرن