♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
بنظر دوستان مبلغ 150,000 تومان برای هندلینگ اسب در مسابقات زیبایی مناسب است؟
اسبامون نیستند, چه برسه به هندلر!یه سوال دیگه ... آیا هندلر های ما .. کاملا با علم هستند ... که همچین پولی رو درخواست میکنند؟؟؟
یه سوال دیگه ... آیا هندلر های ما .. کاملا با علم هستند ... که همچین پولی رو درخواست میکنند؟؟؟
بله زیادههمه نیستند ولی من 2 نفر رو میشناسم ( همه ما میشناسیم) که برای این کار وقت و هزینه صرف کردند و یکیشون هم هندلری رو به عنوان شغل انتخاب کرده
هیلدا بنجامین و سعید شایعی
خانوم بنجامین در آلمان دوره دیدند
آقای شایعی هم مرتب و به صورت منظم تمامی دوره های رو که در کشورهای عربی برگذار میشه رو میرن
و اخیرا بعد از مسابقه یزد در مسابقه سوریه اسب نشون دادند و در کلاسی که بعد از مسابقه برگذار شد شرکت کردند و جدیدا هم فدراسیون لبنان از ایشون برای شرکت در مسابقه شو امسال و شرکت در کلاس هندلری دعوت کرده
خوب حالا کار این فرد 200000 تومان ارزش نداره؟؟؟؟؟؟ که شما میگید 150000 تومان زیاده؟؟؟؟؟؟
كدوم جايزه ؟ مگه جايزه ام ميدن و ما خبر نداريم ؟هر چیزی یک اصولی داره به نظر شما دوستان بر فرض مثال یک نفر مالک اسب با 100 کیلو وزن چطور می تونه اسبشو هندلری کنه آخه چطور می تونه دنبال اسب بدو به نظر شما بهتر نیست اسبتونو دست یک نفر آدم کار بلد بدهید واین هم قبول ندارم که هر نفر می تونه یک هندلر خوب بشه اگر این طوریه چرا امسال آقای شایعی کم هستند من تجربه ی این رو دارم تو یکی از مسابقات یکی از اسبهامونو خودمون داخل بردیم واسبمون دوم شد هندلر اسب اول خانم هیلدا بنجامین بود اسب ما تمام امتیازاتش بیشتر بود فقط امتیاز حرکت رو کمتر آوردچون هندلر ما دیگه نمی تونست بدوه ولی اسب خانم بنجامین به دلیل محارت کافی وحرکت با اسب خوب اول شد خیلی خوب میشه که بچه ها کار این هندلرهای خوب کشورمونو زیر سوال نبریم
البته ناگفته نماند می دونید چرا 150 یا 200 تومنا زیاد به نظر می یاد چون سیتم جوایز ها مشکل داره وقتی جوایزها اینقدر کم هستند چه باید گفت مثلا در کشورها ی حاشیه ی دریای همشگی فارس جایزه کلید تویوتا هست ولی ما .....................
بله زیاده
هندلری تعریف داره. اسب قبل از مسابقه 4-5 ماه روش کار میشه. تمرین. بدنسازی و ...
نه جمعا 15 دقیقه و یک قوطی نوشابه خالی که توش قلوه سنگ ریخته.
و اینکه بعضی از افراد علاقه مفرط به بزرگ نمایی بعضیای دیگه دارن !