♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
این اسب رو کسی میشناسه؟
دست همایون وجدانی بود و امتیازات خوبی هم داره
یک مادیون دو خون و کوچک اندام فوق العاده. بسیار هم مقام داره. اولی قهرمانی کشور و ... . اگر اشتباه نکنم متعلق به آقای سرشار و از والنتینو اسب افسانه ایی پرش هم یک کره بسیار عالی و درشت داره. فوق العاده پرش میکرد البته فقط با همایون خیلی خوب بود. مدتی هم رامین شکی سوارش میشد و یه زمانی هم فرزین فتحعلی زاده ولی هیچکدوم مثل همایون با هاش مقام ندارند. بعد زایمان هم باز آوردنش و داره میپره. پدرش بنهور و مادرش یک ترکمن معروف الان اسمش یادم رفته. مادرش با مادر ایران گل (کره اربنت) و استیلا (فکر کنم کره تاراج ) یکی هستش. ایران گل هم متعلق به آقای سرشاره و این دوتا اسب فراوان جایزه بردن. FEI, ماشین تو بم و خیلی خیلی که اگر یکی لیست کنه چند ده صفحه میشه.♘ امیرحسین ♞ گفت:این اسب رو کسی میشناسه؟
کسی که ترینر پاییزان بود و حتی از روز اولی که آوردنش باشگاه پیش همایون خان رو میشناسم،اطلاعات کافی ازش میگیرم ارسال میکنم♘ امیرحسین ♞ گفت:این اسب رو کسی میشناسه؟
مطمئنم اگر اسبی با یک دهم موفقیت مادیان پائیزان در مالکیت جناب عالی و یا اعضای فعال این سایت قرار داشت، دهها برابر این تاپیک درباره اش مطلب نوشته می شد. البته شاید علت اصلی این اطلاعات کم، کم گویی و توداری آقای سرشار باشد!
1-*به عرض شما برسانم این سایت فعالیتش بیشتر روی نزادهای ایرانی هست و اعضا هم همینطور علاقمندان و پرورش دهندگان اسبهای ایرانی.
اگر به قیمت ترکمن مراجعه کنید تمام اسبان ترکمن ایرانی را خواهید دید.
و من باره تلاش کردم که علاقمندان به پرش را به این سمت بیارم تا از اطلاعاتشون استفاده کنیم ولی موفق نبودم.
2-اینطور نیست درباره من که اگر مال من بود روش تبلیغات کنم. مادیانهای تولیدی من را در این سایت فقط 2.3 نفر میشناسند. اعم از ترکمن - عرب - کرد. در حالیکه از هر نژاد یکی از بهترینهای ایران را دارم.