Soheil Sanati
Active member
درود بر خان ابراهيمي انشاا.. امسال از ايشون در يزد استفاده خواهيم كرد.چون به شجره ها مسلطه ميتونه اينده اسب رو پيش بيني كنه
برخی دوستان دوست دارند از يک نفر دفاع کنند حالا يا سودی ميبرند يا يه ارتباطی دارند با اون فرد
بياييد يکم منطقی فکر کنیم آخه
اولاً کی از رو شجره و تيره اسب ميتوانه بگه که کره آيندش چی ميشه مثل آينه بين ها ميشه اونوقت
گوينده خوب بايد تو ميدان چی بگه که همه حال کنند؟
اصلاً روی اين تيره نميشه حساب کرد به هيچ وجه به نظر من يک چيز نمايشی هست نه يک چيز کاربردی
آخه يک اسبی که از همه تيره ها خون داره ما بييم چون مثلاً مادرش عبيان هست بگيم که کره اين اسب حرکتش خوب ميشه
حالا اگه اين تقسيم بندی جديد مثلاً عرب روسی يا عرب لهستانی يا عرب دامستيک يا پور برد که بيشتر مال امريکا هست اين هارو در نظر بگيم باز ميشه يه نظری داد اونم بازم درصدش خيلی کم هست مثلاً بگيم خط خونی های عرب های اسپانيايی حرکت خوبی دارند يا چشمای خوب و درشتی توليد ميکنند اينو ميشه حساب کرد به ميزان 20 درصد روش
تیره اسبهای امروز بله. ولی یک زمانی میشده با نگاه کردن به اسب، علاوه بر تشخیص تیره، حدس بزنی که تولید کدام خانواده هم هست.
من هم تیره را نگفتم شجره را گفتم. تو مادیان کورسی ات را از یک سیلمی وارداتیی شو میکشی یا سیلمی که خون غرور و انسیاتور و زرافه(!) داره؟