نام:چریس
پدر:اسد
مادر:کیهان
رنگ:کهرسیر
تیره:حمدانی سمری
جنس:مادیان
متولد:1379
تولید:علی معینی
مالک:خانم شیرین سالارتاش
پدر:اسد
مادر:کیهان
رنگ:کهرسیر
تیره:حمدانی سمری
جنس:مادیان
متولد:1379
تولید:علی معینی
مالک:خانم شیرین سالارتاش
پس بالاخره یل تکین هم صاحب کره میشه!!!!.ایمان گفت:کره از"هنره" ونریانه
الان هم از"یل تکین"پره
vatan گفت:پس بالاخره یل تکین هم صاحب کره میشه!!!!
چه عجب یکی رفت باشگاه خانم و تصمیم گرفت از یل تکین بکشه نه از مبارک!!!!!!!!!
چریس تولید آقای فرهاد سیف است که اصطبلش پر بود از اسبهای خوب اسد هم مال آقای سیف بود ولی متاسفانه اینقد اوضاع اسب ایران به هم ریخته است که اقای سیف که از قدیمی های اسب ایران است و از تولید کنندگان با تجربه ماو پر از اطلاعات مثل بقیه آدمهای خوب پیش کسوت اسبهاش را کنار گذاشت و فعلا فکر کنم یک یا دو تا مادیان بیشتر نداشته باشدTAHA.JY گفت:HEYFE CHERIS KE AZ HOHAR KESHIDAN !!!LJ
آقای سیف در کدام شهر هستند؟ایرانی گفت:چریس تولید آقای فرهاد سیف است که اصطبلش پر بود از اسبهای خوب اسد هم مال آقای سیف بود ولی متاسفانه اینقد اوضاع اسب ایران به هم ریخته است که اقای سیف که از قدیمی های اسب ایران است و از تولید کنندگان با تجربه ماو پر از اطلاعات مثل بقیه آدمهای خوب پیش کسوت اسبهاش را کنار گذاشت و فعلا فکر کنم یک یا دو تا مادیان بیشتر نداشته باشد
vatan گفت:باعث تاسف هست که خانم قلاوند اسب خالص ایرانی تولید نمیکنند !!!
و
ایرانی گفت:چریس تولید آقای فرهاد سیف است که اصطبلش پر بود از اسبهای خوب اسد هم مال آقای سیف بود ولی متاسفانه اینقد اوضاع اسب ایران به هم ریخته است که اقای سیف که از قدیمی های اسب ایران است و از تولید کنندگان با تجربه ماو پر از اطلاعات مثل بقیه آدمهای خوب پیش کسوت اسبهاش را کنار گذاشت و فعلا فکر کنم یک یا دو تا مادیان بیشتر نداشته باشد
ای بابا پس اون هم هیچی دیگه....... چه حیف.....ایمان گفت:آقای سیف فقط یه دونه اسب داره اونم خارجی هست وآبستن ازتولاموره (چتیفا)رو میگم
فک نکنم مبارک باشه ها . چون پارسال احمد ( کارگر مبارک ) میگف هر چی به خانم سالار تاج میگم از مبارک بکش نمی کشه میره از هنر میکشه .خان ایمان گفت:کره مشکیه که توی عکسهامعلومه کره مبارکه ومادیونه الانم پیش اشرفیه
خان ایمان گفت:کره مشکیه که توی عکسهامعلومه کره مبارکه ومادیونه الانم پیش اشرفیه