♘ امیرحسین ♞ گفت:کجا پایه ای؟
با تروبرد و گوشتی که حال نمیکنی
این همه حرف اسبی زدیم با هم ! یه برنامه بچینیم بریم اسب!
سلام منم يه ماهي ميشه به قول بچه ها لب به اسب نزدم ;D ;D : : خودمو با يه مشت عكس : رو پا نگه داشتم ...سهراب گفت:الان دقیقا 10 روزه دور از شهر و دیار، اسب خونم حسابی اومده پایین، دارم ضعف میکنم. بر و بچ تهران چیزی ندارن بژنیم تو رگ؟
برنامه ای، مسابقه ای، چیزی نیست بریم 2 تا اسب ببینیم؟
با عکس یا یه چیزی مثل آواتارتون؟mohammad_em گفت:سلام منم يه ماهي ميشه به قول بچه ها لب به اسب نزدم ;D ;D : : خودمو با يه مشت عكس : رو پا نگه داشتم ...
نه عكسا يه كم واقعي تر بود ولي اين اواتار وصف حال الانمه : ;D ;D از بي اسبي ميخام سوار چوب بشم... ;D ;D : :-[ :-[reihaneh گفت:با عکس یا یه چیزی مثل آواتارتون؟
بابا تو دیگه کی هستی ;D ;D ;D ;D ;D* SANA * گفت:اما من برعکس اسب خونم بالای بالاست
میخواید تا قرض بدم؟!!!
سنا دلاوری ;D ;D ;D ;Dسزار گفت:بابا تو دیگه کی هستی ;D ;D ;D ;D ;D
امید زمانی گفت:سهراب بیا اینجا می سازمت ;D
ما خراب رفیقیم خیالی نیست . رو قله قافم میامسهراب گفت:مشکل سر بالایی رو چه کار میکنی؟
آخه بمیرم برای غربتت سهراب!!! همچین می گی دور از شهر و دیار انگار که رفتی اون سر دنیا!! ;D ;D ;D ;D ;Dسهراب گفت:الان دقیقا 10 روزه دور از شهر و دیار، اسب خونم حسابی اومده پایین، دارم ضعف میکنم. بر و بچ تهران چیزی ندارن بژنیم تو رگ؟
الان دقیقا 10 روزه دور از شهر و دیار، اسب خونم حسابی اومده پایین، دارم ضعف میکنم. بر و بچ تهران چیزی ندارن بژنیم تو رگ؟