سلام قابل توجه تمام دوستان اولین کره ساروخ در یزد بدنیا اومد
با مادیون بنام شهره(برفین*چتراذین)با کدوم مادیون؟ کره نریونه یا مادیون؟
چتراذین خالصه شجرشو با عکس کره میذارمشجره چتراذین ؟
عکس بذارید
متاسفانه دیروز کره تلف شد.و بخاطر اینکه توی این چند روز در وضعیت خوبی نبود نتونستم ازش عکس خوب بگیرم.مبارکه اقا عکس یادتون نره.
این هنوز اولین کره از ساروخ بود که بدنیا اومد.که متاسفانه مرد.انشاا.. کره های بعدی.جناب هاشمیان شما که ماشالا خوب عکس میگیرین . یه چنتا عکس از کره های ساروخ در یزد بزارین که مام مستفیض شیم.
متاسفم چرا؟؟؟متاسفانه دیروز کره تلف شد.و بخاطر اینکه توی این چند روز در وضعیت خوبی نبود نتونستم ازش عکس خوب بگیرم.
بخاطر عدم رسیدگی صحیح صاحبش.و اینکه این کره کمی زود بدنیا اومد ولی با این حال کامل و رسیده بود.متاسفم چرا؟؟؟
شما چند وقته مادیون عرب داری؟ 10 ماه و 3 روز خیلیم تو عرب بعید نیست.بخاطر عدم رسیدگی صحیح صاحبش.و اینکه این کره کمی زود بدنیا اومد ولی با این حال کامل و رسیده بود.
مادیان در 10ماهو 3 روزگی زایمان کرد.
منم نگفتم بعیده ولی به نسبت کمتره.من گفتم کمی زود.و مردنش هم به زمان زایمانش مربوط نمی شد.شما چند وقته مادیون عرب داری؟ 10 ماه و 3 روز خیلیم تو عرب بعید نیست.
امیدوارم کره های خوب دیگه ای رو بهتون بده که جای اینم پر کنن.منم نگفتم بعیده ولی به نسبت کمتره.من گفتم کمی زود.و مردنش هم به زمان زایمانش مربوط نمی شد.
اون کره اسمش گراشاست و واسه خودش تاپیک داره. در باشگاه شبدیز 3 کره از ساروخ به دنیا اومده بود که الان باید بالای 3 ماه داشته باشن.يه كره واقعا زيبا هم تو قزوين دست آقاي احساني هست از ساروخ كه تو جشنواره تهران تو آيندگان اول شد