نام و شجره ؟ کیهان میر یزد نام پدر :برفین نام مادر :دریا(برفین*ابنوس)
A ali_horse Member 2010 , October 17 #1 نام و شجره ؟ کیهان میر یزد نام پدر :برفین نام مادر :دریا(برفین*ابنوس) پیوست ها age.jpg 104.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25
ا ایمان Active member 2010 , November 3 #2 arab_k.h گفت: پدر روی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟hno-smiley02:وای وای چقدر تعصب!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... تو یزد این اتفاقات زیاد میفته دختر با پدر برادر با خواهر یا پسر با مادر وکیل سادات کشش خانوادگی زیاد انجام داده و میده نمونش همین کیهان یا دخترهای برفین با ذوالفقار
arab_k.h گفت: پدر روی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟hno-smiley02:وای وای چقدر تعصب!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... تو یزد این اتفاقات زیاد میفته دختر با پدر برادر با خواهر یا پسر با مادر وکیل سادات کشش خانوادگی زیاد انجام داده و میده نمونش همین کیهان یا دخترهای برفین با ذوالفقار
khosro.a Member 2010 , November 4 #3 arab_k.h گفت: من نظر خودمو گفتم و همه جا هم میگم این کار احمقانه و بیشرمانس:smile: کلیک کنید تا باز شود... کار بی شرمانه ای نیست خوب اسبه دیگه ولی خوب شاید الان همخونی خوب نتیجه داده ولی بعدا" ها به مشکلات اساسی برخورد خواهند کرد.
arab_k.h گفت: من نظر خودمو گفتم و همه جا هم میگم این کار احمقانه و بیشرمانس:smile: کلیک کنید تا باز شود... کار بی شرمانه ای نیست خوب اسبه دیگه ولی خوب شاید الان همخونی خوب نتیجه داده ولی بعدا" ها به مشکلات اساسی برخورد خواهند کرد.