گرگین(لرد بی شاه*خنیا)ن

گرگین
لردبی شاه
خنیا
نریان
تولید کننده ومالک=آقای محمد محدی انتظاری
محل نگه داری=کرمان باشگاه سوارکاری الماس کویر

پیوست ها

• IMG_8742.JPG
    IMG_8742.JPG
    82.3 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • IMG_8839.JPG
    IMG_8839.JPG
    92.4 کیلوبایت · بازدیدها: 32
تیر90

پیوست ها

• IMG_0976.JPG
    IMG_0976.JPG
    287.9 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • IMG_0974.JPG
    IMG_0974.JPG
    238.3 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • IMG_0972.JPG
    IMG_0972.JPG
    253.8 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • IMG_0965.JPG
    IMG_0965.JPG
    311.8 کیلوبایت · بازدیدها: 32
دوستان کارشناسی:blinksmiley: که هزار جور عیب و ایراد از لرد بی شاه میگرفتند اون هم زمانی که تازه وارد ایران شده بود و کره ای ازش تولید نشده بود حالا نظر بدن چرا ساکت هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

khosro.a

Member
دوستان کارشناسی:blinksmiley: که هزار جور عیب و ایراد از لرد بی شاه میگرفتند اون هم زمانی که تازه وارد ایران شده بود و کره ای ازش تولید نشده بود حالا نظر بدن چرا ساکت هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما با دیدن همین یه کره متوجه شدید که لرد خوب کره میده؟!!!!:blinksmiley: مهم اکثریت تولیداتشه. لطفا" شجره و عکس مادر این کره رو هم بزارید.

حامد

Member

اينم اصلا خوب نيست .
البته من از مالكش عذر خواهي ميكنم .

شما با دیدن همین یه کره متوجه شدید که لرد خوب کره میده؟!!!!:blinksmiley: مهم اکثریت تولیداتشه. لطفا" شجره و عکس مادر این کره رو هم بزارید.
خیر دوست من
تعدادی از کره های لرد در سیرجان هستند و من حداقل ماهی یک مرتبه اونها رو میبینم
2تا کره مادیون فوق العاده زیبا داده و کره هایی هم که پیش خود آقای شریف هستند هم خوب هستند شما برید شجره و مادر اون کره هایی که میفرمایید خوب نیستند رو نگاه کنید متوجه میشید تا جایی که من دیدم لرد کره بیراه نداره
واکثر کره هاش از نظر تیپ و قیافه به خودش میرن و درشت میشن
تشریف بیارید سیرجان متوجه میشید

khosro.a

Member
خیر دوست من
تعدادی از کره های لرد در سیرجان هستند و من حداقل ماهی یک مرتبه اونها رو میبینم
2تا کره مادیون فوق العاده زیبا داده و کره هایی هم که پیش خود آقای شریف هستند هم خوب هستند شما برید شجره و مادر اون کره هایی که میفرمایید خوب نیستند رو نگاه کنید متوجه میشید تا جایی که من دیدم لرد کره بیراه نداره
واکثر کره هاش از نظر تیپ و قیافه به خودش میرن و درشت میشن
تشریف بیارید سیرجان متوجه میشید

متوجه منظور بنده نشدید. کره ها بد نیستند فقط در حد داشتن پدری با مقام 5 جهانی و اینهمه تعریفها از لرد نیستند.

asafari

Member
کره زیبای هست فقط خیلی لاغره چند ساله هست؟البته مادر این کره خودش کره برفین هست اگر یکی از کره هاش با یک مادیان خالص ایرانی انهم یک مادیان خالص ایرانی دارای نقص یا خیلی زشت را معرفی کنید اونوقت میشه نظر داد که چه جور سیلمی هست؟البته شما که کره ازش زیاد دیدید بهتر میتوانید نظر بدهید .البته اگر مقام جهانی داشتن این سیلمی را کنار بگذارید و فقط نسبت به کره هایش ان هم با خالصها را با کره های مبارک و برفین یا دیگر سیلمیهای خالص مصری دیگر مقایسه کنید انوقت نظرتان چیست؟چطور هستند ؟قد و قواره زیبایی حرکت پر خونی انصافا واقعا چطور هستند؟

بالا