گندم پدر:الشجاع مادر:لوند جنس:ماديان رنگ:كرنگ
s.parizimanesh Active member 2010 , April 26 #2 پنج روزگيش بسيار زيبا. پیوست ها g1 copy.jpg 106.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27 g2 copy.jpg 57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 23 g3 copy.jpg 72.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20
s.parizimanesh Active member 2010 , April 28 #4 مالک اقای مولایی صاحب الشجاع ادرس هم کرمان جاده جوپار شهرک صنعتی کره بعدیش هم از مادیان کره ابن ممتازه ماه شهریوربدنیا میاد مادیان خیلی عالی کرنگ چهار قلم سفید بعدش هم کره های بهزاد خان هرکس خواست ازش بکشه من درخدمتم.
مالک اقای مولایی صاحب الشجاع ادرس هم کرمان جاده جوپار شهرک صنعتی کره بعدیش هم از مادیان کره ابن ممتازه ماه شهریوربدنیا میاد مادیان خیلی عالی کرنگ چهار قلم سفید بعدش هم کره های بهزاد خان هرکس خواست ازش بکشه من درخدمتم.
علی اصفهانی Active member 2010 , April 28 #5 امروز رفتم اونجا دیدمش خیلی خوب بود . راستی مادیان شعله شما را هم دیدم . ماشاالله خیلی مال خوبیه . امیدوارم کره های خوبی بهتون بده .
امروز رفتم اونجا دیدمش خیلی خوب بود . راستی مادیان شعله شما را هم دیدم . ماشاالله خیلی مال خوبیه . امیدوارم کره های خوبی بهتون بده .
s.parizimanesh Active member 2010 , April 29 #6 قابل شما را نداره علی اقا. راستی مادیان کرنگ اقای مولایی کره ابن ممتازه اسمش چی؟ شلمچه؟
علی اصفهانی Active member 2010 , April 29 #7 پرواز گفت: قابل شما را نداره علی اقا. راستی مادیان کرنگ اقای مولایی کره ابن ممتازه اسمش چی؟ شلمچه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ! شلمچه اون مادیان کهرسیر بود . کرنگ که کره کاتبه و ابن ممتازه است اسمش آذردخت بود .
پرواز گفت: قابل شما را نداره علی اقا. راستی مادیان کرنگ اقای مولایی کره ابن ممتازه اسمش چی؟ شلمچه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ! شلمچه اون مادیان کهرسیر بود . کرنگ که کره کاتبه و ابن ممتازه است اسمش آذردخت بود .
s.parizimanesh Active member 2010 , April 30 #9 اذر دخت خیلی مادیان عالی بود و حرکت خیلی عالی داشت با این شکم حیف کره زیاد از ابن ممتازه نگرفتند.
ا ایمان Active member 2010 , April 30 #10 شلمچه و آذرخت رو دیدم جفتشون از الشجاع پرن آذردخت خیلی سرتره الانم یه کره از پازن پاشه پرواز دستت دردنکنه بابت عکسهای گندم از صورتش وازنزدیک ازش عکس نداری ؟
شلمچه و آذرخت رو دیدم جفتشون از الشجاع پرن آذردخت خیلی سرتره الانم یه کره از پازن پاشه پرواز دستت دردنکنه بابت عکسهای گندم از صورتش وازنزدیک ازش عکس نداری ؟
s.parizimanesh Active member 2010 , May 5 #11 اره خیلی مادیان خوبی کره پازنش هم خیلی خوب شده وپر خون الان جداش کرده. مادرش از الشجاع پره رفتم عکس بهتر میگیرم ازش .
اره خیلی مادیان خوبی کره پازنش هم خیلی خوب شده وپر خون الان جداش کرده. مادرش از الشجاع پره رفتم عکس بهتر میگیرم ازش .
s.parizimanesh Active member 2010 , May 5 #12 ایمان جان قوس صورت کره به خوبی تو عکس معلومه در ضمن صورت مادرش را هم ببین.
ashkann.m Member 2012 , July 31 #17 اگه میشه یه عکس از پهلو بذارین .....توی این عکس سرش عالیه....مبارک
M mohammadreza nakhei Member 2012 , July 31 #18 خدمت شما با گوشی گرفتم یه کم بد شده ولی بیرون عکس این اسب یه چیز دیگست