Dr_Ghaffari
Active member
دوستان من لطفا به این سایت سری بزنید شاید مانند من لذت ببرید ! یک نمونه فیلمش را هم بولوتوس کرده ام روی گوشی سهراب خان تا ارسال کند !
www.pablohermoso.net
www.pablohermoso.net
برام ایمیلش کنDr_Ghaffari گفت:فیلم اصلی که از خود گاوبازی است 211 کیلو بایت است و من امکان ارسالش را ندارم!
امیر حسین جان سلام . چند تا فیلم دیگر هم هست مخصوصا از خودم و حرکات قیقاج و نیز همین گاوبازی ها . لطف کنید آدرستان را برایم در جعبه پیام خصوصی قرار دهید تا در اسرع وقت پست کنم . این یکی را هم چشم ایمیل می کنم برایتان .♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:برام ایمیلش کنDr_Ghaffari گفت:فیلم اصلی که از خود گاوبازی است 211 کیلو بایت است و من امکان ارسالش را ندارم!
زیر آواتار یک پاکت نامه هست روش کلیک کنید ایمیلم رو میبینیدDr_Ghaffari گفت:امیر حسین جان سلام . چند تا فیلم دیگر هم هست مخصوصا از خودم و حرکات قیقاج و نیز همین گاوبازی ها . لطف کنید آدرستان را برایم در جعبه پیام خصوصی قرار دهید تا در اسرع وقت پست کنم . این یکی را هم چشم ایمیل می کنم برایتان .♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:برام ایمیلش کنDr_Ghaffari گفت:فیلم اصلی که از خود گاوبازی است 211 کیلو بایت است و من امکان ارسالش را ندارم!
تقاص خریت یک قوم قرون وسطایی رو میدنامید زمانی گفت:امیر حسین فیلمش نیست ؟ اون اسب و گاو چه گناهی کردند؟ :'(
شما طرفدار اسبید یا دشمن اسب؟!کنستانتین گفت:از دیدن این تصاویر خیلی خوشحال شدم.