FEYSAL Buckskin 159-179-19,0
امید زمانی Active member 2010 , March 27 #1 FEYSAL Buckskin 159-179-19,0 پیوست ها 2.jpg 19.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21
امید زمانی Active member 2012 , February 26 #4 سیلمی مزرعه استاوروپول روسیه . من خیلی دوست میدارم این سیلمی رو .
امیریحیی پوربهزاد Active member 2012 , February 26 #5 امید جان یا امیرحسین خان= لطفا توضیحاتی در مورد تیپ آخالهای خارج از کشور بفرمایید..من تاحالا فکر میکردم آخالها باید ترکه ای و کپل های نگون داشته باشند ولی این سیلمیهایی که امید معرفی کرده که نه ترکه ای هستند وکپلهای بسیار قوی دارند...
امید جان یا امیرحسین خان= لطفا توضیحاتی در مورد تیپ آخالهای خارج از کشور بفرمایید..من تاحالا فکر میکردم آخالها باید ترکه ای و کپل های نگون داشته باشند ولی این سیلمیهایی که امید معرفی کرده که نه ترکه ای هستند وکپلهای بسیار قوی دارند...
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , February 26 #6 28 تیره در آخال وجود داره که 180 درجه باهم فرق دارن بعضایشون با هم این نریون تیره سو و خوز فکر کنم باشه
28 تیره در آخال وجود داره که 180 درجه باهم فرق دارن بعضایشون با هم این نریون تیره سو و خوز فکر کنم باشه