اعلامیه های ضد هیئت در شیراز

ناشناس

Active member
برگه هایی در باشگاههای شیراز به طور نا محسوس توضیع شده که بعضی سوارکارها به وسیله برگه ها اعتراض خود را به رئیس هیئت و بی توجهی آن به سواری در شیراز اعلام کردند

28699d1256189700-dsc02665.jpg

پیوست ها

• DSC02665.JPG
    DSC02665.JPG
    116 کیلوبایت · بازدیدها: 48

ناشناس

Active member
این طور که از شواهد پیدا هست بیشتر اسب دوستان و سوارکاران با هیئت کنونی مخالف هستند :mad:به طوری که بیشتر سوارکارها در مسابقه هیئت روز جمعه 1/8/88 شرکت نمیکنند و با این کار اعتراض خود را بیان میکنند .

با این همه اوصاف ایا کسی هم هست که توجهی بکند و وضعیت سواری را بهتر از این بکند .:confused:

هرچند که هرکسی هم که مسئول شود سنگ خود را به سینه میزند و در زمینه کاری خود بیشتر فعالیت میکند و بدون مشورت با باشگاه داران و سوارکاران کهنه کار تقویم مسابقات میبندد و ..............................هزارو یک کار دیگر

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
جناب ناشناس مسئولیت این برگه و محتویاتش به عهده شماست و تا بحال هم این حرفها و نظرات هیچ تغییری که تو اوضاع سواری شیراز نگذاشته هیچ باعث ایجاد اغتشاش در سایت هم شده و با تماس وقت و بی وقت اعضایی مواجه شدم که میگویند فلانی داره میاد تو سایت پاک کن فلان مطلب را.

ناشناس

Active member
جناب ناشناس مسئولیت این برگه و محتویاتش به عهده شماست و تا بحال هم این حرفها و نظرات هیچ تغییری که تو اوضاع سواری شیراز نگذاشته هیچ باعث ایجاد اغتشاش در سایت هم شده و با تماس وقت و بی وقت اعضایی مواجه شدم که میگویند فلانی داره میاد تو سایت پاک کن فلان مطلب را.

امیر حسین جان مسئولیت این عملیات انتهاری را هنوز کسی به عهده نگرفته;)

این مورد دیگه مثل موارد قبلی نیست چون دیشب من آخرین نفری بودم که این برگه به دستش رسید /

فربود

Active member
به نظرم هنوز بچه های شیراز این اعلامیه رو ندیدن , چون کسی در موردش بحثی رو شروع نکرده
به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره . نظر شما چیه ؟ امیر حسین و ناشناس عزیز
چون خیلی جنجال برانگیز میشه مطمئن هستم

ناشناس

Active member
به نظرم هنوز بچه های شیراز این اعلامیه رو ندیدن , چون کسی در موردش بحثی رو شروع نکرده

جنجال برانگیز نمیشه /
کسی داخل انجمن در موردش بحث نمیکنه چون در باشگاهها به صورت حضوری در موردش گفتگو صورت گرفت و هیچ شخصی هم عکس العملی نشون نداد .

Dr_Ghaffari

Active member

سلام به تمام دوستان ! بویژه هم استانی های هم سایتی !
دوست ناشناس من سلام ... چاپ چنین برگه هایی توسط هر فرد ی که باشد عملی غیر اخلاقی و نیز غیر قانونی است . اگر فردی به عملکرد هیات اعتراض دارد باید شخصا و رو در رو با رییس هیات گفتگو نموده و مسایل را پیگیری نماید . اگر هم در سایت مطلبی می گذارد باید با صداقت و صراحت کامل خود را معرفی کند و از آنجا که ممکن است رییس هیات با این سایت آشنایی نداشته باشد برای هر مطلبی که می نویسد و یا به هر نحوی ارایه می دهد دلیل کافی داشته باشد . در این نامه علاوه بر بهتان به جناب پیش بین و نیز فرزندشان به آبرو و حرمت دیگران نیز ناروا گفته شده است که نایب رییس هیات سوارکاری استان خانم امامی فردی شریف و درست کردارند از هر نظر . هیچ فردی نیز چنین اقدام به آبرو ریزی نمی کند مگر خود بی آبرو باشد . در خصوص نایب رییس هیاتهای کازرون و نور آباد نیز به همین ترتیب از ادب به دور است که بی دلیل ناروا و ناسزا بگوییم همین نایب رییس هیات سوارکاری کازرون در مسابقات کشوری استقامت 40 کیلومتر سوم شده است ... و نایب رییس نور آباد را که اصلا نمی شناسم ....اما کاش افراد فقط با نام واقعی و ارایه مدارک شناسایی حق عضویت در سایت و ارایه مطلب داشته باشند تا بسیاری از دوستان ببینند که دیگر یک هزارم این موارد و مطالبی که ارسال می شود ارسال نخواهد شد ...

ناشناس

Active member
سلام به تمام دوستان ! بویژه هم استانی های هم سایتی !
دوست ناشناس من سلام ... چاپ چنین برگه هایی توسط هر فرد ی که باشد عملی غیر اخلاقی و نیز غیر قانونی است . اگر فردی به عملکرد هیات اعتراض دارد باید شخصا و رو در رو با رییس هیات گفتگو نموده و مسایل را پیگیری نماید . اگر هم در سایت مطلبی می گذارد باید با صداقت و صراحت کامل خود را معرفی کند و از آنجا که ممکن است رییس هیات با این سایت آشنایی نداشته باشد برای هر مطلبی که می نویسد و یا به هر نحوی ارایه می دهد دلیل کافی داشته باشد . در این نامه علاوه بر بهتان به جناب پیش بین و نیز فرزندشان به آبرو و حرمت دیگران نیز ناروا گفته شده است که نایب رییس هیات سوارکاری استان خانم امامی فردی شریف و درست کردارند از هر نظر . هیچ فردی نیز چنین اقدام به آبرو ریزی نمی کند مگر خود بی آبرو باشد . در خصوص نایب رییس هیاتهای کازرون و نور آباد نیز به همین ترتیب از ادب به دور است که بی دلیل ناروا و ناسزا بگوییم همین نایب رییس هیات سوارکاری کازرون در مسابقات کشوری استقامت 40 کیلومتر سوم شده است ... و نایب رییس نور آباد را که اصلا نمی شناسم ....اما کاش افراد فقط با نام واقعی و ارایه مدارک شناسایی حق عضویت در سایت و ارایه مطلب داشته باشند تا بسیاری از دوستان ببینند که دیگر یک هزارم این موارد و مطالبی که ارسال می شود ارسال نخواهد شد ...

دکتر جان با گفته های شما کاملا موافق هستم .و مطما با شید به محض اینکه فهمیدیم که پخش این اعلامیه کار چه کسی بوده است حتما او را معرفی میکنیم/

بالا