جناب ناشناس مسئولیت این برگه و محتویاتش به عهده شماست و تا بحال هم این حرفها و نظرات هیچ تغییری که تو اوضاع سواری شیراز نگذاشته هیچ باعث ایجاد اغتشاش در سایت هم شده و با تماس وقت و بی وقت اعضایی مواجه شدم که میگویند فلانی داره میاد تو سایت پاک کن فلان مطلب را.
به نظرم هنوز بچه های شیراز این اعلامیه رو ندیدن , چون کسی در موردش بحثی رو شروع نکرده
به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره . نظر شما چیه ؟ امیر حسین و ناشناس عزیز
چون خیلی جنجال برانگیز میشه مطمئن هستم
به نظرم هنوز بچه های شیراز این اعلامیه رو ندیدن , چون کسی در موردش بحثی رو شروع نکرده
به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره . نظر شما چیه ؟ امیر حسین و ناشناس عزیز
چون خیلی جنجال برانگیز میشه مطمئن هستم
سلام به تمام دوستان ! بویژه هم استانی های هم سایتی !
دوست ناشناس من سلام ... چاپ چنین برگه هایی توسط هر فرد ی که باشد عملی غیر اخلاقی و نیز غیر قانونی است . اگر فردی به عملکرد هیات اعتراض دارد باید شخصا و رو در رو با رییس هیات گفتگو نموده و مسایل را پیگیری نماید . اگر هم در سایت مطلبی می گذارد باید با صداقت و صراحت کامل خود را معرفی کند و از آنجا که ممکن است رییس هیات با این سایت آشنایی نداشته باشد برای هر مطلبی که می نویسد و یا به هر نحوی ارایه می دهد دلیل کافی داشته باشد . در این نامه علاوه بر بهتان به جناب پیش بین و نیز فرزندشان به آبرو و حرمت دیگران نیز ناروا گفته شده است که نایب رییس هیات سوارکاری استان خانم امامی فردی شریف و درست کردارند از هر نظر . هیچ فردی نیز چنین اقدام به آبرو ریزی نمی کند مگر خود بی آبرو باشد . در خصوص نایب رییس هیاتهای کازرون و نور آباد نیز به همین ترتیب از ادب به دور است که بی دلیل ناروا و ناسزا بگوییم همین نایب رییس هیات سوارکاری کازرون در مسابقات کشوری استقامت 40 کیلومتر سوم شده است ... و نایب رییس نور آباد را که اصلا نمی شناسم ....اما کاش افراد فقط با نام واقعی و ارایه مدارک شناسایی حق عضویت در سایت و ارایه مطلب داشته باشند تا بسیاری از دوستان ببینند که دیگر یک هزارم این موارد و مطالبی که ارسال می شود ارسال نخواهد شد ...