شما هم از پاک شدن ارسال هاتون شکایت دارید؟ بخوانید!

sohrab

Active member
به اطلاع دوستانی که از طریق پیغام خصوصی و sms و نامه و تلفن و تلگراف و ... از مفقود شدن ارسال هاشون گله داشتند میرسانم:

یکی از بلا های زیر بر سر ارسال شما آمده! :

1-مجموع پاسخ های متوالی شما به صورت یک ارسال ویرایش شده ( نگران نباشید همه چیز به جای خود باقیست، فقط تعداد ارسال های شما کمتر شده )
2-موضوع ایجاد شده توسط شما به دلیل ناهماهنگی با محل ارسال، به انجمن مربوطه منتقل شده ( نام موضوع مورد نظر را در صفحه اول انجمن جستجو کنید )
3-خدای نکرده! ارسال شما کاملا بیربط یا توهین آمیز بوده ( متاسفانه جستجو بی فایده ست )

مرضیه

Member
چی بگم آخه!شکایت؟!
تا حالا فکر میکردم فقط ارسالای نامربوط و توهین آمیز حذف میشه،ولی حالا میبینم اینجوریا هم نیست که من فکر میکنم(چون به یاد ندارم که زمانی با کسی به بی احترامی سخن گفته باشم!) !
گاهی مطالب ترکیب میشه و این وسط کلی از ارسالها مفقود میشه و معلوم نیست اصلا چرا نوشته شدند و چرا بعد از مدتی محو!!!!
من که شکایتی ندارم فقط خواهشا ازین به بعد برای مطلبی که قراره حذف بشه فراخوان دعوت به نگارش نگذارید!!!!

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
مرضیه خانم
هیچ چیزی حذف نشده, هیچ چیز!!!
اگر میبینید گاهی اوقات مطالب شما در جایی که قبلا بوده, نیست
علتش اینست که بیشتر اوقات در معرفی اسب مثلا بحثی بر سر اندازه گیری قد یا موضوعات زیاد دیگری پیش می آید که مرتبط با معرفی هم نیست و جاش آنجا نیست.
بنابراین جدا میشه و یک مطلب جداگانه تشکیل میدهد.
خیلی اوقات بحث روی شناسایی اسب بوده که قبلا مثلا عنوان عرب10 بود و حالا نیست چون اسم و مشخصات اسب معلوم شده و رفته جای خودش.
خیلی اوقات هم مطلب با عنوان و محتوای مشابه از قبل وجود داشته که وقتی ادغام شده مطلب ها براساس زمان نگارش پشت سر هم میان.
نمونه آن مطلبی که نویسنده آن narges با عنوان نامگذاری از روی نژاد بود که با 3 مطلب دیگر مشابه ادغام شده و مطلب 3 صفحه رفته جلو.

این شکایت را آقای شیربندی هم داشته
که درباره مطلب فرخ لقا است که با اسبی که مری خانم سوار بر ان است اغاز کزدند که از اول معلوم نبو دنام اسب ,بعد که معلوم شد منتقل شد به محل درست

درباره مطلب ابن نصیر که حذف وجود داشت
کلی بحث درباره صادرات اسب انجام شد که تماما غلط بود, و جناب ابن نصیر که خودشان لیست این اسبها را و صادراتشان را انجام دادند در اختیار دارند, که در ملاقات بعد لیست دریافت میشود. و جالب نیست که بحث روی اطلاعات غلط داشته باشیم روی مطلب یک پیشکسوت.

لطفا جاهایی که اطلاعات شما حس میکنید از دست رفته بمن اطلاع دهید تا پیگیری کنم. و مطمئن شوید پاک نشده
تمام حرف ها و نظات تمام اعضای انجمن تا جایی که ناقض حقوق دیگر اعضا و کل سیستم نباشد هیچگاه حذف نمیشود و نخواهد شد.

از تعدادی از دوستان هم که در تمام مطالب نظر میدهند خواهشمندم که اگر لازمست نظر بدهند.

ممنون
مدیر

امید زمانی

Active member
اگه ممکنه اگر اسبی معرفی میشه با عکس و اسم و مشخصات معلوم نیست اگر کسی معرفی کرد ! ارسالش پاک نشه انتقال داده بشه به اول موضوع !

مرضیه

Member
امیر حسین جان از بابت حذف شدنش که مطمئن باش!
من همینجوری حرفی رو نمیزنم!قبلش کلی تحقیق کردم!!!ولی خب،الان دیگه برام مهم نیست.
آخه 1 حدسایی زدم و دیدم که واقعا مهم نیست.
بابت توجهت ممنونم.

امید زمانی

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
منظورت رو نمیفهمم
مثل عکسهای اصفهان که فقط عکس گذاشتی هر کسی معرفی میکرد ارسالش پاک میشد و تو ارسال اولیه رو ویرایش میکردی و معرفی میکردی ! معلوم نمیشد کی معرفی کرده !

♘امیرحسین♞

من که اکثر تاپیک ها یا نوشته هایم نیست جریان چیه کار خود یه یا حجوم امریکاست
اگه به این قرار که اینجوری تاپیکها و نوشته تعغیر یا خذف شوند بگید که دیگه چیزی ننویسیم و ایجاد تاپیک نکنیم

♘امیرحسین♞

امید زمانی گفت:
مثل عکسهای اصفهان که فقط عکس گذاشتی هر کسی معرفی میکرد ارسالش پاک میشد و تو ارسال اولیه رو ویرایش میکردی و معرفی میکردی ! معلوم نمیشد کی معرفی کرده !
خوب از این به بعد هر دو جا باشه

♘امیرحسین♞

ايمان شيربندی گفت:
من که اکثر تاپیک ها یا نوشته هایم نیست جریان چیه کار خود یه یا حجوم امریکاست
اگه به این قرار که اینجوری تاپیکها و نوشته تعغیر یا خذف شوند بگید که دیگه چیزی ننویسیم و ایجاد تاپیک نکنیم
جناب شیربندی شما از آغاز ورود تا امروز با 5 اکانت کاربری مطلب نوشتید علت اصلی همینه
مطالبی که شما با اکانتهای دیگر ایجاد کردید به اکانت اصلی شما که در حال حاضر از آن استفاده میکنید منتقل شده.

لطفا یک نمونه از جاهایی که مطلبتان حذف شده اشاره فرمائید

♘امیرحسین♞

همین دیروز درتاپیک بامداد کره غرور(خالص ایرانی)نوشته ای نوشتم
که امروز نبود و دوباره همون رو نوشتم !!!!
منظورم نوشتهای اکانتهای قبلی نبود این اکانت منظورمه
درضمن بنده چند ماه پیش به شما گفتم که این اکانت هارو خذف کنید ولی شما انجام ندادید (دلیل)؟

sohrab

Active member
جناب شیربندی یا کاربرد کلمه "اکثر" را خوب متوجه نشده اند یا اینکه 25 ساعت شبانه روز مشغول ایجاد موضوع جدید هستند!

چون نویسنده ی این تاپیک من هستم و خواه ناخواه در مضان اتهام! جهت اطلاع عرض می کنم موضوع نسبتا قدیمیه و بنده مدتیست دخالتی در حذف و ویرایش نوشته ها ندارم و کماکان نخواهم داشت.

♘امیرحسین♞

ايمان شيربندی گفت:
همین دیروز درتاپیک بامداد کره غرور(خالص ایرانی)نوشته ای نوشتم
درضمن بنده چند ماه پیش به شما گفتم که این اکانت هارو خذف کنید ولی شما انجام ندادید (دلیل)؟
چی نوشته بودید و حذف شد؟
این اکانتهارو حذف کنم تعدادی از موضوعات شما حذف میشود
منتقل کنید و بمن بگوئید تا حذف کنم

بالا