عرب و ساحل کارون

sohrab

Active member
دادار جان کاش توانایی خواندن فکر دیگران رو داشتم که می تونستم بفهمم چی فکر کردی که این سوال رو پرسیدی ;)

DADAR

Member
sohrab jan jeddi migam kheyli akseh zibaeehast
az bahse asb ke begzarim agar negah koni har 2ta daran be yek samt negah mikonan
be nazare man kheyli ham negahashoon amigh hast!!!1
sooal ro jeddi nagir faghat khastam be yek janbeye digeh az akseh zibaee ke gozashti tavajoh kardreh basham

sohrab

Active member
ممنون دادار جان.راستش دوربینم یه قابلیتی داشت که همون روز کشفش کرده بودم. این که با نگه داشتن شاتر 2 فریم در ثانیه عکس می گیره.در حال امتحان کردنش بودم. حدود 20 تا عکس پشت سر هم گرفتم که فقط این یکی حالتش جالب شد.

Dr_Ghaffari

Active member
زيبايي اين عكس و به عبارت بهتر گيرا بودن آن دليل ديگري هم دارد ! اين عكس از نظر تكنيكي تقريبا بدون نقص است محل قرار گرفتن اسب و فرد نگهدارنده زاويه دوربين فضاي واقعه كادر بندي همه و همه سر جاي خودش واقع شده است البته در فوكوس ضعف دارد ممكن است مارك دوربين را ارسال كنيد !؟

DADAR

Member
amir hossein jan salam
az oon akshaee ke man barat ferestadam chizi ro toye site gozashti?1
midonam kheyli bozorg bodan va ehteyaj be kochik kardan daran

sohrab

Active member
Dr_Ghaffari گفت:
زيبايي اين عكس و به عبارت بهتر گيرا بودن آن دليل ديگري هم دارد ! اين عكس از نظر تكنيكي تقريبا بدون نقص است محل قرار گرفتن اسب و فرد نگهدارنده زاويه دوربين فضاي واقعه كادر بندي همه و همه سر جاي خودش واقع شده است البته در فوكوس ضعف دارد ممكن است مارك دوربين را ارسال كنيد !؟

البته بهتر بود دست پسر و کمی بعد از آن هم در کادر قرار می گرفت. وضوح تصویر هم بالا بود . این نسخه رو برای ارسال کم حجم کردم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
DADAR گفت:
amir hossein jan salam
az oon akshaee ke man barat ferestadam chizi ro toye site gozashti?1
midonam kheyli bozorg bodan va ehteyaj be kochik kardan daran

از مسابقات بود؟ توی یک گزارش استفاده کردم گذاشتم توی سایت
تو انجمن نیست, پیدا میکنم میزارم

احسان

Active member
خوب ديگه اينجا همونه که ميگند لبه کارون چه گلبارون اين دوست عزيزمونم داره ماهی ها رو نگاه ميکنه ديگه ::)

بالا