فوزالزبیر (کراسادار*استاشابنت ماسری)

فربود

Active member
مالک: ضیاء الاسلامی از یزد
مقام دوم مادیان های 7 تا9 سال با کسب 105 امتیاز در مسابقات یزد

پیوست ها

• IMG_0890.jpg
    IMG_0890.jpg
    104.1 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • IMG_0892.jpg
    IMG_0892.jpg
    113.7 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • IMG_0894.jpg
    IMG_0894.jpg
    65.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

s.parizimanesh

Active member
مقام سوم مادیانهای 7تا9سال

پیوست ها

• فوز-الزب-ر.jpg
    فوز-الزب-ر.jpg
    42.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

ایمان

Active member
برادر زاده " مبارکه "
سفیده پدرشه
گرنگه مادرشه

پیوست ها

• crusader1[1].jpg
    crusader1[1].jpg
    26.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • Estasha-Bint-Masri2[1].jpg
    Estasha-Bint-Masri2[1].jpg
    46.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 4.JPG
    4.JPG
    98.6 کیلوبایت · بازدیدها: 30

Farib

Member
مبارک چه گلی زده که رفتن برادر زادشو اوردن؟
هم پدر خیلی خوبه هم مادر. خط خونی متمایز و قابل توجهی داره. به وارد کننده و مالکش تبریک میگم. یه بایس تولیدیه ولی در تولید خیلی باید توجه کنن.
پره ؟
تو این کلاس مقام اول و دوم کیا شدن ؟

Farib

Member
متمایز یعنی این خط خونی با این اختلاط تو ایران نبوده.
قابل توجه هم یعنی estasha یکی از اسبای خوب و تولید کننده های خوب دنیا به حساب میاد.
بازم حرفام مشکل داره ؟

behzad

Member
سلام دوستان
مقام اول : جمیرا (مبارک * خجسته)
مقام دوم: فوزالزبیر(کراسادار * استاشا بنت ماسری)
مقام سوم: دل آرام(برفین * ترنج مشیر)

اگه درست دیده باشم دستاش کوتاهه این یه امتیازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه درست گفته باشم واقعا خط خونی متمایزی داره .. چون هنوز اسبی رو ندیدم که مثل پیکان پژو باشه یعنی یه رگش به پژو میخوره ؟

Farib

Member
اگه درست دیده باشم دستاش کوتاهه این یه امتیازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه درست گفته باشم واقعا خط خونی متمایزی داره .. چون هنوز اسبی رو ندیدم که مثل پیکان پژو باشه یعنی یه رگش به پژو میخوره ؟
این که دستاش کوتاهه رو از رو عکس میگی یا خود اسب رو دیدی ؟ چون این عکسها بدترین حالت اسبه که دست و پا کاملا جم شده و من خود اسب رو ندیدم. ولی همیشه ممکنه از یه خط خونی خوب مشکلات زیاد هم دیده شه. مثلا کره های eskelawa هیچوقت عالی نشدن در صورتی که خودش از یه خط خیلی عالی و خودش هم قهرمان جهانه.

این که دستاش کوتاهه رو از رو عکس میگی یا خود اسب رو دیدی ؟ چون این عکسها بدترین حالت اسبه که دست و پا کاملا جم شده و من خود اسب رو ندیدم. ولی همیشه ممکنه از یه خط خونی خوب مشکلات زیاد هم دیده شه. مثلا کره های eskelawa هیچوقت عالی نشدن در صورتی که خودش از یه خط خیلی عالی و خودش هم قهرمان جهانه.
عكس هرچقدر هم بد باشه ديگه دست رو اين همه كوتاه نشون نميده
خوب عزيز من مگه آدم مريضه بره اسبي رو بياره كه 1001 مشكل شرعي و غير شرعي داره به اين دليل كه خط خوني خوب داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آخه اينم شد دليل؟؟؟؟؟؟/ نه خودت بگو اين دليله كه اوردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

غير از اون اين اسب دستهاش رو به عقبه و ربطي به ايستادنش نداره شما ببين 4 تا عكس تو يكي درست نايستاده
من نميدونم داورا چجوري 105 امتياز به اين دادن

Farib

Member
عكس هرچقدر هم بد باشه ديگه دست رو اين همه كوتاه نشون نميده
خوب عزيز من مگه آدم مريضه بره اسبي رو بياره كه 1001 مشكل شرعي و غير شرعي داره به اين دليل كه خط خوني خوب داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آخه اينم شد دليل؟؟؟؟؟؟/ نه خودت بگو اين دليله كه اوردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عقیل جان. این اسب رو که من نیاوردم. و هیچ ربطیم به این اسب ندارم . خدارو شکر که مادیونه.
این اسب وارد شده . بدی هاش رو هم باید گفت و خوبی هاش رو هم باید گفت. کپل این اسب تو این عکسها خیلی خوب نیست . اسب خیلی لاغره و اتصال گردن خوبی نداره.و تو عکس ها هم نشون میده که اسب بالانس نیست. سرش خوبه و طول کمر امتیاز دیگش خط خونیشه. این میشه نگاه من به این اسب قبل از اینکه ببینمش. الان کجاست؟ دست کیه ؟

خدا خيرت بده فريبرزببين شما از اول پستت هر چي گفتي عيبه به غير از سرش و طول كمرش منم قبول دارم
ولي اسبي كه قوي ترين امتيازش خط خونيشه و خودش تقريبا هيچ امتياز خاصي نداره بلكه برعكس همش عيبه خوب اين به چه درد ميخوره.
تو مسابقه كه به خط خوني امتياز نميدن . ميدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرچه با اين چيزي كه تو عكس ميبينيم آدم شك ميكنه كه داور ها اطلاعاتي غير از اونچه كه در دفترچه بوده داشتند و بالاخره امتياز فرمايشي دادند و اين يعني يه جاي كلانتر ها و برگزاري ميلنگه ( خدا كنه كه من اشتباه كرده باشم)

Farib

Member
البته عقیل جان از قوانین برگزاری اینه که داورها نباید اسبهارو بشناسن و لیستشون نباید هیچ اطلاعاتی داشته باشه. شاید حرکتش خیلی خوب بوده و شایدم واقعا اسب از عکساش خیلی بهتر باشه .
اگر کسی عکس نشون دهنده ای از ان مادیون داره بزاره لطفا .

بالا