هم پدر خیلی خوبه هم مادر. خط خونی متمایز و قابل توجهی داره. به وارد کننده و مالکش تبریک میگم. یه بایس تولیدیه ولی در تولید خیلی باید توجه کنن.مبارک چه گلی زده که رفتن برادر زادشو اوردن؟
تناقض در نظراتت دیده میشه. متمایز؟خط خونی متمایز و قابل توجهی داره
یعنی چی؟قابل توجه
این که دستاش کوتاهه رو از رو عکس میگی یا خود اسب رو دیدی ؟ چون این عکسها بدترین حالت اسبه که دست و پا کاملا جم شده و من خود اسب رو ندیدم. ولی همیشه ممکنه از یه خط خونی خوب مشکلات زیاد هم دیده شه. مثلا کره های eskelawa هیچوقت عالی نشدن در صورتی که خودش از یه خط خیلی عالی و خودش هم قهرمان جهانه.اگه درست دیده باشم دستاش کوتاهه این یه امتیازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه درست گفته باشم واقعا خط خونی متمایزی داره .. چون هنوز اسبی رو ندیدم که مثل پیکان پژو باشه یعنی یه رگش به پژو میخوره ؟
عكس هرچقدر هم بد باشه ديگه دست رو اين همه كوتاه نشون نميدهاین که دستاش کوتاهه رو از رو عکس میگی یا خود اسب رو دیدی ؟ چون این عکسها بدترین حالت اسبه که دست و پا کاملا جم شده و من خود اسب رو ندیدم. ولی همیشه ممکنه از یه خط خونی خوب مشکلات زیاد هم دیده شه. مثلا کره های eskelawa هیچوقت عالی نشدن در صورتی که خودش از یه خط خیلی عالی و خودش هم قهرمان جهانه.
عقیل جان. این اسب رو که من نیاوردم. و هیچ ربطیم به این اسب ندارم . خدارو شکر که مادیونه.عكس هرچقدر هم بد باشه ديگه دست رو اين همه كوتاه نشون نميده
خوب عزيز من مگه آدم مريضه بره اسبي رو بياره كه 1001 مشكل شرعي و غير شرعي داره به اين دليل كه خط خوني خوب داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آخه اينم شد دليل؟؟؟؟؟؟/ نه خودت بگو اين دليله كه اوردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟