كورس آزاد 6250 متر

Dr_Ghaffari

Active member
با سلام !
تصميم دارم يك دوره مسابقه كورس - استقامت 6 كيلو متر در سطح جنوب كشور در استان فارس شهرستان ارسنجان پشت درياچه بختگان (با استفاده از بستر بسيار ايده آلي كه دارد) در فصل تابستان برگزار نمايم . و از استانهاي خوزستان ؛ بوشهر ؛ كرمان و ... دعوت نمايم ! (فقط براي تمامي نژادها به صورت آزاد) پيشنهادها و راهنمايي هاي دوستان را استقبال مي كنم .

Dr_Ghaffari

Active member
سعي مي كنم امير جان ..! تا به حال چنين كاري نكرده ام !
محل بر گذاري در واقع مي شود كف درياچه بختگان قسمت آباده تشك كه به درياچه تشك هم معروف است و در گوگل بايد به اين نام باشد.اگر مي گويم كف درياچه تعجب نكنيد چون در تابستان خشك مي شود و بستر درياچه با مساحتي بالغ بر 300 هكتار محل مناسبي براي هر گونه تاخت و تاز فصلي مي شود البته كمي بوي درياچه نا مطبوع است ولي قابل تحمل است تا به حال بكر مانده است تصويري از زمستان محل اضافه مي كنم كه توسط دوست آلمانيم تورستن ليمانسكي گرفته شده است.

پیوست ها

• 20061230_076.JPG
    20061230_076.JPG
    59.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • IMG_2136.JPG
    IMG_2136.JPG
    24.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

sohrab

Active member
بختگان همان دریاچه ایست که امسال در اثر توجهات وزبر محیط زیست قتلگاه فلامینگو ها شده بود؟

سلام دکتر جان.
کار بسیار عالیست و یکی از آرزوهای منه که چنین کورس هایی داشته باشیم و دلیل اینکه تا حالا هم اجراش نکردیم اینه که متاسفانه در اصفهان میدانش را نداریم و در مورد فضای آزاد هم کمی محتاط هستیم. فقط چندتا پیشنهاد:
به منطقه جنوب کشور محدود نشه و کل استان ها بتوانند شرکت کنند.
جایزه هم که در کورس حرف اول را می زنه مخصوصا" برای مسافت بالا. کاریه که نیاز جدی برای صنعت اسب ایرانه و اولش سخته.انتخاب مسیر. اینکه مسقیم باشه یا جور دیگه. چگونگی حفظ سلامت اسب ها و ... از بحث های مهمی که باید روش فکر کرد. کنترل دوپینگ مشکلی نداره و خوبیه مسافت بالا اینه که دیگه داروها معمولا برای مسافت کوتاه کارآيي دارند (البته تا آنجا که من می دونم و دکتر باید بیشتر توضیح بده) و اسب هایی که به دوپینگ عادت دارند کم میارند.
اینکه نژادها هم مخلوط باشند خیلی خوبه فقط باید برنامه ادامه دار بودنش را هم فکر کرد.
برای کمک هم آماده هستم.
ممنون

این هم عکس از گوگل:

پیوست ها

• Tashk.jpg
    Tashk.jpg
    82.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Dr_Ghaffari

Active member
سهراب گفت:
بختگان همان دریاچه ایست که امسال در اثر توجهات وزبر محیط زیست قتلگاه فلامینگو ها شده بود؟
سهراب خان ! ببخشيد من پاسخ داده بودم ولي گويا ارسال نشده بوده و من هم كنترل نكرده بودم. پاسخ را تكرار مي كنم :
بله ؟ بله !

Dr_Ghaffari

Active member
دو شنبه براي ارايه پيشنهاد به اداره كل تربيت بدني استان مي روم و بايد با بستني دايتي براي جوايز صحبت كنم در خصوص كشوري بودن مسابقه هم موافقم ولي باور كنيد اينجا بايد يك تنه همه كار را انجام بدهم علما و عقلا سربار نشوند بار بر نمي دارند... الخير في ما وقع !

sohrab

Active member
ممنون برای پاسخ .امیدوارم به نتیجه برسه. اگر کاری از ما برمی آید در خدمتیم

Dr_Ghaffari

Active member
خواهش مي كنم سهراب خان ! از لطف شما هم ممنونم شايد تنها كمكي كه شما مي توانيد به بنده بفرماييد تشويق دوستان و حضور خودتان است انشاالله پس از برگزاري . اما الان نياز به اطلاعاتي دارم در خصوص منابع تامين جوايز ساير كورسها مثل همان كورس خوزستان ... به خدا ديگر خودم روي رفتن پيش فرماندار و شهردار و ... را ندارم ! چون هميشه مرا شرمنده كرده اند و گفته اند بودجه نداريم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr_Ghaffari

Active member
طبق مذاكره تلفني با جناب آقاي پيش بين قرار شد پس از بازديد محل برگزاري توسط ايشان پيشنهاد برگزاري اين مسابقات به صورت سالانه و كشوري به فدراسيون سواركاري ارسال گرددددددددددددد .

Dr_Ghaffari گفت:
طبق مذاكره تلفني با جناب آقاي پيش بين قرار شد پس از بازديد محل برگزاري توسط ايشان پيشنهاد برگزاري اين مسابقات به صورت سالانه و كشوري به فدراسيون سواركاري ارسال گرددددددددددددد .

اتفاقا" فدراسيون هم از هر طرح جديد به شدت استقبال و حمايت مي کنه!!!!!!! مخصوصا" طرح هايي که برخي روساي کميته ها و معاونت ها در آن به نوعي فعال باشند و آن رشته را ارث پدري خودشون بدانند!!!!
دکتر جان توي تقويم فدراسيون برنامه بردن هيچ کاري نداره و فقط باعث ميشه يک مدعي به جمع مدعيان بپيونده و فردا معاونت اسبدواني بياد بگه کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورس 6250 متر؟!؟!؟!؟!؟!! اسب هاي من و کره هاشون که نمي تونن توي اون بدوند!!! يا اون دامپزشک دوپينگ فروش و اون خانم هم پيمانش بگن 6250 متر؟!؟!؟!؟! عرب که بيشتر از 1500 نمي تونه بدوه!!! تاروبرد هم که هيچي پس براي کي مي خواي کورس بذاري؟!؟!
اگر هم رفت توي تقويم، مسائل فني را اجازه دخالت نديد و از اول محکم بايستيد. کمک مالي که نمي کنند پس وجودش به چه کاري مي خوره؟! فقط دخالت و دستور دادن و بعد هم همون مصاحبه هايي که خودتون مي دونيد.
هيات هم که ديگه بدتر از آنها!! مخصوصا" اگه تازه کار باشند و بخواهند مطرح شوند!!
خدا شر همه بي لياقت ها را از سرمان کم کند!

DADAR

Member
اسب ايراني گفت:
Dr_Ghaffari گفت:

اتفاقا" فدراسيون هم از هر طرح جديد به شدت استقبال و حمايت مي کنه!!!!!!! مخصوصا" طرح هايي که برخي روساي کميته ها و معاونت ها در آن به نوعي فعال باشند و آن رشته را ارث پدري خودشون بدانند!!!!
دکتر جان توي تقويم فدراسيون برنامه بردن هيچ کاري نداره و فقط باعث ميشه يک مدعي به جمع مدعيان بپيونده و فردا معاونت اسبدواني بياد بگه کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورس 6250 متر؟!؟!؟!؟!؟!! اسب هاي من و کره هاشون که نمي تونن توي اون بدوند!!! يا اون دامپزشک دوپينگ فروش و اون خانم هم پيمانش بگن 6250 متر؟!؟!؟!؟! عرب که بيشتر از 1500 نمي تونه بدوه!!! تاروبرد هم که هيچي پس براي کي مي خواي کورس بذاري؟!؟!
اگر هم رفت توي تقويم، مسائل فني را اجازه دخالت نديد و از اول محکم بايستيد. کمک مالي که نمي کنند پس وجودش به چه کاري مي خوره؟! فقط دخالت و دستور دادن و بعد هم همون مصاحبه هايي که خودتون مي دونيد.
هيات هم که ديگه بدتر از آنها!! مخصوصا" اگه تازه کار باشند و بخواهند مطرح شوند!!
خدا شر همه بي لياقت ها را از سرمان کم کند!

Dr_Ghaffari

Active member
انشا الله اگر وضعيت اسپانسر مشخص شود اين كورس را بدون دخالت فدراسيون سواركاري و هيات استان و .... بر گزار خواهيم كرد . آقايان هم براي بر گزار نشدنش هر چه مي خواهند سگ دو بزنند . ( معذرت مي خواهم ؛ البته از شما دوستان نه آقايان معظم له )!

Dr_Ghaffari

Active member
سلام پويان جان تماس گرفتم قرار شد با امور مالي صحبت شود و يك جلسه براي هماهنگي و توضيح و توجيه مساله گذاشته شود و در صورت پذيرش هيات مديره تبليغات تلوزيوني كار و ... شروع شود.

Dr_Ghaffari

Active member
هیات سوارکاری شهرستان ارسنجان با همکاری هیات ورزشهای عشایری روستایی برگزار می کند .
اولین دوره مسابقات اسبدوانی 6250 متر(18 الی 22 آذرماه 1387)
تاریخچه مسابقات کورس 6000 – 6500 متر به حدود هزار سال پیش در کشور انگلستان بر می گردد که توسط پادشاهی انگلستان بر گزار می گردید ه است . علت برگزاری چنین مسابقاتی واردات اسبهای اصیل فلات ایران به انگلستان بوده است که پادشاهان انگلستان می خواستند بدانند آیا اسبهای نزاد دیگر توان پایاپایی با این اسبها را دارند یا خیر !
آیا هنوز اسبهای فلات ایران توان گذشته خود را حفظ کرده اند ؟ آیا اسبهای وارداتی به ایران در چنین مسابقاتی یارای پیروزی دارند ؟
امیدواریم تمامی اسبهایی که شرکت می کنند آمادگی کامل داشته باشند . مسابقه به صورت آزاد بر گزار خواهد شد و هیچ گونه تقسیم بندی نژادی ؛ سنی ؛ امتیازی و ... برای اسبها وجود نخواهد داشت.
شرایط
1-حد اقل سن اسبهای شرکت کننده 3 سال تمام می باشد.
2-سلامت اسب پیش از آغاز و پس از پایان مسابقه (کلیه موارد لنگش دردناک ؛ تنگ زدگی و زخم زین و .... را شامل می شود).
3-از شرکت مادیانهای آبستن بیش از 5 ماه ممانعت می شود .
4-هزینه ثبت نام برای هر شرکت کننده 1000000 ریال می باشد.
5-حداکثر مهلت ثبت نام 30 آبان ماه 1387 می باشد.
6-حد نصاب شرکت کنندگان برای برگزاری مسابقات 40 راس اسب می باشد.
جوایز رویداد
جایزه نفراول حداقل 10000000 ریال که احتمال افزایش 50% آن وجود دارد .
جایزه نفر دوم حداقل 6000000 ریال که احتمال افزایش 25% آن وجود دارد .
جایزه نفر سوم حداقل 4000000 ریال که احتمای افزایش 25% آن وجود دارد.
در دور نهایی 5 - 3 نفر برتر هر دور در صورت تمایل ثبت نام نموده و تنها به قهرمان قهرمانان علاوه بر جوایز مربوطه جام قهرمانی ارزشمندی نیز اهدا خواهد شد.

sohrab

Active member
امیر جان لطفا با موضوع "کورس آزاد 6250متر" در انجمن استانها/فارس ادغام کنید.
به سلامتی برنامه کورس قطعی شد. دکتر جان تبریک و خسته نباشید عرض می کنم.

سلام دکتر جان
تبريک به شماو به همه اسب دوستان. اميدوارم که خيلي خوب برگزار بشه. سعي مي کنم يه سري اسب بگم آماده کنند. پوستري چيزي داشتيد برام بفرست پخش کنم. در ضمن کمک هم خواستيد رو ما حساب کن.

بالا