نخستین جشنواره استانی زیبایی سیلمی های خالص ایرانی(اهواز20/11/87)

sohrab

Active member
ساعت 9 صبح روز یکشنبه 20 بهمن 87 مسابقه زیبایی با عنوان "نخستین جشنواره استانی زیبایی اسب سیلمی خالص ایرانی" در جهاد کشاورزی اهواز برگزار شد.
گزارش تصویری و توضیحات تکمیلی؟ بزودی!

M

mrezap

Guest
پاسخ : نخستین جشنواره استانی زیبایی سیلمی های خالص ایرانی

این طوری که من شنیدم از مسائل داوری که بگذریم مسابقه خیلی خوب بوده

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞

سهراب جان بدون صبر این کاروانجام بده گزارش-لیست اسبها-نتایج-عکس ممنونم

♘امیرحسین♞

خوب قبلش خبر میدادی
یه حرکتی میکردیم

sohrab

Active member

شرمنده! خود من ساعت 1 شب (8 ساعت قبل از مسابقه) از وجود این برنامه مطلع شدم.
این برنامه خارج از جشنواره ی سالانه اسب اصیل است و توسط نهادهای زیر برگزار شد :
مدیریت جهاد کشاورزی اهواز
معاونت بهبود تولیدات دامی
مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی
هیئت سوارکاری خوزستان

مرضیه

Member

محـمـد رضــا گفت:
این طوری که من شنیدم از مسائل داوری که بگذریم مسابقه خیلی خوب بوده
من هم شنیدم!
inaz گفت:
شما میدونید ما که نمی دونیم
توحید قهرمان و تاراج نایب قهرمان شدند.
سهراب جان عکس و توضیحات تکمیلی!! لطفا! ;)

sohrab

Active member

محمد رضا از من شنید تو از کی شنیدی ؟ ;)

توحید قهرمان و تاراج نایب قهرمان شدند
بله در گروه آخر توحید و تاراج مقام آوردند هر دو از شوشتر عزیز!

اون هم چشم.

M

mrezap

Guest

اسب اصیل عزیز بی درنگ به دادم برس
هر چی زودتر مطالبت را بگذار که طاقت ندارم

sohrab

Active member

اسم اسبها و مقام و جايزه و اينا که جزء حاشيه مسابقه هستند! اجازه بدين بريم سر اصل مطلب!

طبق معمول با کمي تاخير به برنامه رسيديم که ظاهرا اين بار سر ساعت اعلام شده، شروع شده بود.(+1)
مدعوين به سمت سالن آمفي تئاتر راهنمايي شدند. فيلمي به مدت حدودا نيم ساعت در مورد فعاليت هاي جهاد(کشاورزي و دامداري و ...) پخش شد.(+1) بجز چند ثانيه اي که مربوط به اسب بود و در سکوت مطلق تماشاچيان پخش شد، بقيه فيلم با صداي همهمه ي حضار همراه بود. ديدار خيلي از اسبي ها بعد از مدت ها تازه شده بود و کلي حرف نگفته بود براي گفتن.(عکس1)

به هر يک از حضار، به پيوست کيک و آبميوه، يک کيف پلاستيکي حاوي بروشوري مصور با نوشته هايي آشنا! در مورد معرفي اسب عرب خالص ايراني و اهميت حفظ آن با تصويري از اسب خالص مصري!!( عکس 2) و دو برگ سفيد با سربرگ جشنواره (چرا تاريخش 15 بهمن 87 نوشته شده!؟) و يک عدد خودکار داده شد که خيلي به کار آمد. از جمله نقاشي کشيدن در حال شنيدن سخنراني اساتيد (عکس3) نوشتن نتايج مسابقه (عکس4) گرفتن و دادن شماره تلفن (بدون عکس!) و "..." (مطلقا بدون عکس).(+1)
پذيرايي با کيک و آبميوه را يادم باشه فراموش نکنم! (+1)

بعد از پخش فيلم يکي از مقامات جهاد کشاورزي سخناني پيرامون زحماتشان فرمودند که با کمال شرمندگي مشغول "دهن-دره" بودم و چيز زيادي بخاطر ندارم تا وقتي که با تغير لحن صدا و بريدن فرمايشاتشان ورود نماينده محترم مجلس و هيئت همراه به سالن را اعلام کردند و از حضار تقاضاي فرستادن صلوات.(+1؟)

آقاي سوداني نماينده اهواز، بعد از تبريک ايام دهه فجر سخنانشان را با مقدمه ي کوتاهي در اهميت اسب در فرهنگ ديني مسلمانان آغاز کردند. بعد از آن با ورود به ميدان انرژي هسته اي و پرتاب ماهواره ي امید و غزه و اسرائیل و آمريکا، ملت عشق اسب را در خميازه گذاشتند! در انتهاي سخنان ايشان ناگهان يکي از اسبداران قديمي ملبس به البسه ي عربي از جا برخاست و خبر سوخته ي بي ساماني اسب اصيل در خاستگاهش را به گوش همه رساند (بماند که از آن يکي گوش خيلي ها در رفت!) و قول مساعدت! گرفت.(+1)

پايان بخش اين قسمت از جشنواره، نمايش طنزي! بود که حضار را قلقلک داد.(عکس5). (+1)

بقيه ماجرا را بعدا عرض ميکنم حضورتون.فردا بيست و دومه بايد برم راهپيمايي.مسابقه استقامت بوشهر نزديکه!

پیوست ها

• 5.JPG
    5.JPG
    69 کیلوبایت · بازدیدها: 9

♘امیرحسین♞

چند اسب شرکت کردند؟ لیست رو دارید؟
عکس؟

sohrab

Active member

♘ امیرحسین ♞ گفت:
چند اسب شرکت کردند؟ لیست رو دارید؟
عکس؟

امیر تو هم؟!
به چشم. اسم و عکس اسبها که آسون ترین کاره.
اتفاقا یکی از میزبانان که میشناخت، ازم خواست انتقادی ننویسم! البته تا اینجا هم ننوشتما! این همه امتیاز + خرج برگزارکنندگان کردم.

♘امیرحسین♞

اسب اصیل گفت:
امیر تو هم؟!
به چشم. اسم و عکس اسبها که آسون ترین کاره.
اتفاقا یکی از میزبانان که میشناخت، ازم خواست انتقادی ننویسم! البته تا اینجا هم ننوشتما! این همه امتیاز + خرج برگزارکنندگان کردم.
چرا من هم ؟!
انتقادی بنویس

♘امیرحسین♞

جشنواره استانی بوده؟ یعنی نمیشد ازجاهای دیگرسیلمی میاوردی؟ لطفاتوضیح بدهید؟

M

mrezap

Guest

اسب اصیل گفت:
اتفاقا یکی از میزبانان که میشناخت، ازم خواست انتقادی ننویسم! البته تا اینجا هم ننوشتما!
شانس آوردن که اهواز بود وگرنه ....

sohrab

Active member

قسمتی از زمین چمن به عنوان میدان با حصار محدود شده بود و تعدادی صندلی با فاصله ی نسبتا زیاد برای نشستن حضار چیده شده بود که البته استقبالی از آن نشد و همه بصورت ایستاده دور میدان، مسابقه را تماشا کردند. اخطار کلانتر میدان مبنی بر توقف برنامه تا خلوت کردن دور میدان هم کاری از پیش نبرد.
بر خلاف انتظاری که میرفت (با توجه به عنوان جشنواره) مسابقه مختص اسبهای خالص ایرانی نبود و اتفاقا خون وارداتی ها پر تعداد تر بودند. اما تفکیک گروه های "خون خالص" و "دارای خون وارداتی" به خوبی انجام شده بود.
متاسفانه لیستی از اسبهای شرکت کننده برای ارائه به حضار تهیه نشده بود. نظم و ترتیب ورود و خروج اسبها خوب بود و اتلاف وقت بین گروه ها دیده نشد. مسابقه به قضاوت آقایان "صنعتی" ، "حقیقت منش" و "حیدری" برگزار شد. متوجه نشدم چه اصراری بر بکار گیری 3 داور بوده که مجبور شدند از یکی از مردودین دوره ی آموزش داوری خانم مری بن کرافت هم برای قضاوت دعوت کنند! (البته خیلی ها هم بدون کارت دعوت عروسی میرن!)
خوشبختانه داورها مرتب با هم مشورت میکردند و نتایج به پیش بینی حضار نزدیک بود. داوری بجر در یک گروه، خیلی ساده بود. به قول یک نفر! "آدم کور هم میتونست بگه کدوم بهتره!" . علاوه بر آن خیلی از اسبها قبلا در رقابت های زیبایی شرکت کرده بودند و توسط داورهای خارجی محک خورده بودند. مهمترین مشکل داوری "اعلام نام و شجره اسبها قبل از صدور رای قضات" بود که توسط گوینده و کلانتر میدان آقای "رستگار" انجام شد. البته ایشون به وظیفه اش عمل کرده و عجیب نیست که از قوانین داوری زیبایی بیخبر باشه. کوتاهی از برگزار کنندگان و داوران بوده که به مشخص ترین قانون داوری توجهی نکردند. البته مسابقه آنچنان جدی و رسمی نبود که بخواهیم در این مورد سختگیری کنیم ولی رعایت این مورد، کار مشکلی نبود.

sohrab

Active member

قسمتی از حواشی برنامه را ببینید . بعدش نتایج را میگذارم. یک موضوع مهم و جالبی در مورد نتایج وجود داره که باید در موردش بحث کنیم.

عکسها:
1-جایگاه خبرنگاران!
2-شور داوران!
3-حمله به کلانتر!
4-دعوت به آرامش اسب هیجان زده توسط داور!
5-پذیرایی عربی با قهوه و نان عربی
6-پذیرایی بختیاری با آش دوغ و نان تیری

پیوست ها

• CIMG1029.JPG
    CIMG1029.JPG
    139.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • CIMG1111.JPG
    CIMG1111.JPG
    148.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • CIMG1160.JPG
    CIMG1160.JPG
    148.4 کیلوبایت · بازدیدها: 43