چشم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
از چشم اسبها عکسای زیادی گرفتم, از چشماشون مظلومیت, شیطنت, دوستی,و... کاملا معلومه
بگید از هر کدوم از چشمها چه حسی دریافت میکنید؟
و آیا میشه از چشم نژادشو حدس زد؟ البته یکی دوتاش معلومه

بازم هست

پیوست ها

• horse eye.gif
    horse eye.gif
    110.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • horse eye1.gif
    horse eye1.gif
    157 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • horse eye2.gif
    horse eye2.gif
    152.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • horse eye3.gif
    horse eye3.gif
    157.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • horse eye4.gif
    horse eye4.gif
    181.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • horse eye5.gif
    horse eye5.gif
    178.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8

احسان

Active member
من حدس ميزانم که عکس اولی چشم اسب عرب هست و همچنين عکس 4 هم چشم عرب هست و اما عکس 2 اخل تکه هست حالا شما بگو ديگه حدس من چطوری هست ديگه ???

Dr_Ghaffari

Active member
3-4و5 عرب بايد باشد ! 2 و 6 بايد تركمن يا دو خون باشد . در مورد اولي شك دارم تركمن يا عرب باشد و احتمالا تروبرد هست ! (حال كنيد!)

♘امیرحسین♞

Dr_Ghaffari گفت:
3-4و5 عرب بايد باشد ! 2 و 6 بايد تركمن يا دو خون باشد . در مورد اولي شك دارم تركمن يا عرب باشد و احتمالا تروبرد هست ! (حال كنيد!)
دکتر!! یک اشتباه خیلی غیر قابل انتظار دارید

مرضیه

Member
خب من هم باز از اون نظرهاي ناشيانه بدم ؟! اشكالي نداره؟؟!!! ;D
حقيقتش من فقط اسب عرب رو از نزديك ديدم، و حدس ميزنم عكس 5 عرب ،4 هم احتمال قوي عرب هست.

DADAR

Member
4 ,5 ke bayad arab basheh
dar morede 6 ehtemal midam arab basheh
2 bayad torkaman basheh
dostane ahvazi bebinid mitonid tireh va zir tireh arabha ro begid???1 ??? ;D ;D

N

naghmeh cavallaro

Guest
من با يه اسبي درساج کار ميکنم اين اسب به قدري متين و باوقار مهربان صبور به معناي واقعي عشق. من بهش ميگم جنتيل که به ايراني يعني نجيبزاده .نگاه اين اسب و فرم چشمهاش شبيه عكس اول در عينه حال اين اسب خيلي باهوشه باورتان نميشه احساسي که بهش دارم احساسي هست که انگار به بچم ميتونم داشته باشم. خيلي ممنون که چشم زيباي جنتيل را برام ياداور شديد .

احسان

Active member
نتايج اين امتحان کی اعلام ميشود
امتحان اسب شناسی از روی چشم
يه جک باحال يادم امد يک دانشجوی جانور شناسی امتحان جنانور شناسی داشته از چند روز قبل ميشينه مطالعه ميکنه و شب قبل امتحان هم بيدار ميمونه تا صبح، صبح سره امتحان ميبينه استادشون پايه چند تا حيوان رو گذشته بيرون و روی بدنه اين حيوان هارو پوشنده بد به دانشجو ها ميگه که از روی پايه اين حيوانات جنس گونه و سن اين حيوانات رو حدس بزنید و بنويسيد همه شاکی ميشند و هيچکی چيزی نمينويسه اين دانشجوی ما ميره جلو استاد برگشو ميد و ميره ميگه اين چه امتحان گندی هست استاد ميگه خوب من شمارو نميشناسم ميشه اسمه خودتون رو به من بگيد پسره ميري عقب و پاچه شلوارشو ميزانه بالا ميگه الان شما حدس بزن از روی پايه من اسممو

lool ;D

sohrab

Active member
امیرحسین قاسمی گفت:
از چشم اسبها عکسای زیادی گرفتم, از چشماشون مظلومیت, شیطنت, دوستی,و... کاملا معلومه
بگید از هر کدوم از چشمها چه حسی دریافت میکنید؟
و آیا میشه از چشم نژادشو حدس زد؟ البته یکی دوتاش معلومه

بازم هست

سام علیک داش امیر. قیاف جیدید مبارک!

بله از چشم اسب می شه نژادشو حدس زد. من الان فقط 2 تا از عکس ها را می تونم ببینم ولی اگر از نماهای مختلف عکس داشته باشی بهتر میشه تشخیص داد چون علاوه بر حالت و اندازه چشم، محل قرار گیری چشم ها ، فاصله انها از هم و ... نیز در بعضی نژاد ها متفاوته.
در ضمن در مورد اسب عرب هم بعضی حالت های چشم به تیره های خاصی نسبت داده می شه. مثلا چشم غم زده به عبیان ها و...
(البته الان که ترکیب خط های خونی این مشخصه ها رو کمرنگ کرده)

احسان

Active member
از روی چشم حيوانات ميتوانيد سيمای درون اونها رو بخوانيد اين حرف هميشه استاد جراحی بهم ميگفت و واقعاً هم راست ميگفت من خودم به تجربه درد ، شادی و لذت و کسل بودن ،ترس و حتی مريض بودن را توی چشمای حيوانات ديدم مثل اسب، سگ ، اسب که از روی گوشهاش هم ميشه حالات درونشو که الان قصد چه کاری و داره خواند ولی از روی چشمش ميشه وضعيت روحی و رواني اسب را متوجه شد

خيلي اسب ها هم چشم هاشون شبيه همه اما خوب اون چيزي که به نظر مي رسه اينه که دو تا عکس اول مي تونه ترکمن باشه.
عکس شماره 2 را نمي دونم ولي از روي رنگش شايد ترکمن!. عکس شماره 3 کاسپين. شماره 4 عرب و 5 را هم نمي دونم.

♘امیرحسین♞

اسب ايراني گفت:
خيلي اسب ها هم چشم هاشون شبيه همه اما خوب اون چيزي که به نظر مي رسه اينه که دو تا عکس اول مي تونه ترکمن باشه.
عکس شماره 2 را نمي دونم ولي از روي رنگش شايد ترکمن!. عکس شماره 3 کاسپين. شماره 4 عرب و 5 را هم نمي دونم.
کاسپین رنگ سمند دارد؟

♘امیرحسین♞

Dr_Ghaffari گفت:
دکتر جان عرب سمند وجود دارد؟

♘امیرحسین♞

مرضیه گفت:
خب من هم باز از اون نظرهاي ناشيانه بدم ؟! اشكالي نداره؟؟!!! ;D
حقيقتش من فقط اسب عرب رو از نزديك ديدم، و حدس ميزنم عكس 5 عرب ،4 هم احتمال قوي عرب هست.
آفرین

بالا