آراد (ستاره ناشناخته)
حسن توسلی Member 2014 , September 9 #2 این اسب 20 روز که دارم تمرین میکنم الان مانع 160 را به راحتی میپره و امروز برای اولین بار 110 را پارکور کرد
این اسب 20 روز که دارم تمرین میکنم الان مانع 160 را به راحتی میپره و امروز برای اولین بار 110 را پارکور کرد
م مهدی بابالویی Member 2014 , September 10 #4 با این قدو قواره اگه 160 بپره شاهکاره و به شما تبریک میگم . مطمئن هستید ارتفاع صحیح تنظیم شده ؟
م مهدی بابالویی Member 2014 , September 15 #6 همانگونه که عرض شد اسب با قد 148 تا 153 مانع 160 رو بپره باید دست و پاشو طلا گرفت
حسن توسلی Member 2014 , September 15 #7 حق با شماست دقیقا درست میگین اسب در آمل است زیر نظر دکتر نعلبند تشریف بیارید هم ما در خدمت شما باشیم هم از نزدیک اسب را ببینید
حق با شماست دقیقا درست میگین اسب در آمل است زیر نظر دکتر نعلبند تشریف بیارید هم ما در خدمت شما باشیم هم از نزدیک اسب را ببینید
م مهدی بابالویی Member 2014 , September 16 #8 امیدوارم این اسب خیل زود رده هاش پر بشه و با خارجی ها بپره تا عیار بالای اسبای ایرانی مشخص بشه . از دعوت شما هم بی نهایت سپاسگذارم .
امیدوارم این اسب خیل زود رده هاش پر بشه و با خارجی ها بپره تا عیار بالای اسبای ایرانی مشخص بشه . از دعوت شما هم بی نهایت سپاسگذارم .
حسن توسلی Member 2014 , October 3 #9 در حال حاضر امکان مسابقه نیست چون در مازندران پرش تازه شروع شده و تیم نداره فدراسیون نیز حمایت نمی کنه برای ورود به مسابقات نیز باید عضو تیم باشی
در حال حاضر امکان مسابقه نیست چون در مازندران پرش تازه شروع شده و تیم نداره فدراسیون نیز حمایت نمی کنه برای ورود به مسابقات نیز باید عضو تیم باشی
م مهدی بابالویی Member 2014 , October 4 #10 میتونید تو مسابقات استانهای دیگه شرکت کنید و رده اسبتونو پر کنید . کار چندان سختی نیست . خود دکتر میتونه براتون هماهنگ کنه .
میتونید تو مسابقات استانهای دیگه شرکت کنید و رده اسبتونو پر کنید . کار چندان سختی نیست . خود دکتر میتونه براتون هماهنگ کنه .
حسن توسلی Member 2014 , October 25 #12 93/8/16 مسابقات کورس قهرمانی استان مازندران است 93/8/23 مسابقات پرش 93/8/30 استقامت
حسن توسلی Member 2014 , October 26 #15 تو پرش با اراد شرکت میکنم اراد را میشناسید همون اسبی است که در موردش با شما صحبت کردم برای استقامت هم احتمالا با خبیث یا همون خروش تنگاب شرکت میکنم و در کورس هم احتمالا شرکت میکنم
تو پرش با اراد شرکت میکنم اراد را میشناسید همون اسبی است که در موردش با شما صحبت کردم برای استقامت هم احتمالا با خبیث یا همون خروش تنگاب شرکت میکنم و در کورس هم احتمالا شرکت میکنم
حسن توسلی Member 2014 , October 31 #17 [video]<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/WO3Ik/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="320" width="569" ></iframe>[/video]
[video]<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/WO3Ik/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="320" width="569" ></iframe>[/video]
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2014 , November 14 #20 جناب توسلی به این اسب چناران گفته نمیشه. چناران اسبی بود که از اختلاط عرب و ترکمن در زمان نادر تولید شده با اسبهای همان زمان.
جناب توسلی به این اسب چناران گفته نمیشه. چناران اسبی بود که از اختلاط عرب و ترکمن در زمان نادر تولید شده با اسبهای همان زمان.