سلام امیر حسین جان این یعنی چی ؟ الن دیکه چناران وجود نداره اگه اینطوری هست این چه نزادی است
حسن توسلی Member 2014 , November 15 #21 سلام امیر حسین جان این یعنی چی ؟ الن دیکه چناران وجود نداره اگه اینطوری هست این چه نزادی است
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2014 , November 16 #23 حسن توسلی گفت: سلام امیر حسین جان این یعنی چی ؟ الن دیکه چناران وجود نداره اگه اینطوری هست این چه نزادی است کلیک کنید تا باز شود... خیر وجود ندارد چناران هم نزاد نبوده, یک زیر تیره یا گونه هست. برای مشخص شدن میتوانید دی ان ای بفرستید و اگر نتیجه ترکمن امد بعنوان ترکمن استفاده کنید.
حسن توسلی گفت: سلام امیر حسین جان این یعنی چی ؟ الن دیکه چناران وجود نداره اگه اینطوری هست این چه نزادی است کلیک کنید تا باز شود... خیر وجود ندارد چناران هم نزاد نبوده, یک زیر تیره یا گونه هست. برای مشخص شدن میتوانید دی ان ای بفرستید و اگر نتیجه ترکمن امد بعنوان ترکمن استفاده کنید.
حسن توسلی Member 2014 , December 13 #25 دومین دور مسابقات استقامت استان مازندران برگزار شد در 40 کیلومتر بنده به همراه همین شازده پسر(آراد) سوم شدم اونم به دلیل اماده نبودن من بود نه اسبم
دومین دور مسابقات استقامت استان مازندران برگزار شد در 40 کیلومتر بنده به همراه همین شازده پسر(آراد) سوم شدم اونم به دلیل اماده نبودن من بود نه اسبم
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2014 , December 14 #27 انشاله دفعه بعدی با آمادگی کامل شرکت کنید و جایگاه یک:smilingsmiley:
حسن توسلی Member 2015 , August 31 #28 تو مسابقات گیلان با 1 ثانیه اختلاف و بدون خطا رده c را پر کرد و دوم شد