sonia
Member
بله اونجا تروبرود هست و اسبی هم مثل توکل ترکیب دره شوری و تروبرود هست کسی منکر این نیستبنده در مورد سالار و اهو هیچ حرفی ندارم و ترکیب این 2 تولیدات عالی داشته ولی در مورد اسب 2 خون سونیا جان باید خدمت شما عرض کنم که من نمیدونم چه قدر با این مجموعه اشنایی داری و هر چند وقت 1 با اونجا سر میزنی بله منظور بنده دقیقا همینه تولیدات چاپار هر سال افت میکنه چون خود اردشیر مسکوب هیچ دخالتی رو کشش ها نداره البته 90/. مادیان ها هم با تاج کشش میشن و در مورد 2 هون باید عرض کنم توی گله مادیان های تروبرد هست و کاملا اگاهانه با سیلمیهای مجموعه کشش میشن و نتیجش میشه اسبهای درشت و گاهی اوقات درشت دم گیر اینارو میگم چون دقیقا در جریانم و این رو خیلی از کسانی که اونجا میرن و میان میدونن البته اقای مسکوب در این ماجرا دخیل نیست کیسه دیگری این کار رو انجام میده و طز خودش رو داره به عقیده خودش داره اصلاح نژاد میکنه
اما این اسب ها مشخص هستند و کسی قرار نیست از اونا به عنوان اصلاح نژاد در دره شوری استفاده کنه و به اسم دره شوری غالب کنه به کسی!!
اینجوری هم که شما میفرمایید بی نظارت نمونده اونجا که 1 نفر بخواد با طز خودش همه ی زحمات هلاکوخان و آقای مسکوب رو به باد بده
درسته قبول دارم آقای مسکوب به خاطر مشغله کارا رو میسپارن دست 1 شخص دیگه اما این دیگه پیاز داغ اضافه کردنه که بگیم مادیان های تو گله رو با تروبرود میکشن تولیدات درشت و دم گیرش رو به برای اصلاح نژاد استفاده میکنن
بازم بحث 1 چیز دیگه ای بود به 1 جا دیگه ختم شد!!!از مدیر انجمن عذر میخوام انقد به حاشیه میره!!