آهو زمانی

s.parizimanesh

Active member
این همون اهو هست که در صفحه اول حاجی جعفری سوارشه؟؟؟سال 87 تو اصطبل حاجی جعفری دیدمش؟؟؟؟؟

salimi

Member
آقا محسن دستت درد نكنه كه نگهداري مي كني ازش اگر كره بده كه حرف نداره انشاا.. با رسيدگي شما بهترم بشه بالا خره اتفاق ميافته واقعا حيفه از بين بره

بله این همان آهوی اکبر حیدری یا آهوی جعفری درقم میباشد -نه درحرکت مشکلی نداره بچه ها ی کوچولو هم سوارش میشند فقط گردنش مشکل داره که دیگه قابل درمان نیست

دست شما درد نکنه که این کار را کردی فکر کنم بیشتر پیش مرتضی این بلا سرش اومده . یادم ما از خمینی شهر میرفتیم تا تعزیه آهو را ببینیم او موقع سیاه سرمست ماله داداش من بود و این دوتا تورقابت بودند
بله شما درست می فرمایید ولی به قول معروف پیری چه شکستیست که تعمییر ندارد -آهو دیگه کره هاش را باید سرحال ببینید جانم

salimi

Member
دست شما درد نکنه که این کار را کردی فکر کنم بیشتر پیش مرتضی این بلا سرش اومده . یادم ما از خمینی شهر میرفتیم تا تعزیه آهو را ببینیم او موقع سیاه سرمست ماله داداش من بود و این دوتا تورقابت بودند
آقاي نظريان از سياه سرمست عکس ندارين تايپيک داره عکس نيست اگر اطلاعاتي دارين در تايپيکش بذارين ممنون مي شم

ali-jazi

Member
محسن ماله محسن آباده برخواره بالایه دولت آباد که ما به ایشون ارادت خاصی داریم

رنجکش

New member
سلام آهو متاسفانه شیش ماه هست تلف شدوجالب اینجاست که یک مادیان که ازش پرشده بود سه ماه پیش زایمان کرد دوقلو که کمی از دست وپا مشکل دارند ولی زنده مانده اند هر دو

ازاهو زمانی یه مادیان 7سال سفید رنگ بسیاربسیار پر خون پیش اقای شاهسوندی بود یه کره با رخش که الان شیرازه داد.یه کره مادیان هم با ارش داد

بالا