اخبار هیئت سوارکاری قزوین

اولین جلسه کلاسهای کمکهای اولیه دامپزشکی با حظور 25 نفر در موخه 20/12/87 برگزار گردید.
در جلسه فوق الذکر موارد زیر مطرح گردید
1- ضربان قلب اسب (پونی, اسبچه و اسبهای بزرگ اندام)
2- تنفس اسب
3- تثبیت شرایط
4- انواع و اشکال مختلف زخم
5- عوامل موثر در بهبود زخمها
6- التیام اولیه و ثانویه
7- اشکال مختلف تجویز دارو
8- تزریقات (وریدی, عضله و زیر جلدی)

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
Masud گفت:
یکدوره کلاس رفتارشناسی اسب توسط فدراسیون سوارکاری زیر نظر دانشگاه علمی کاربردی مورخه 15/12/87 در مجموعه سوارکاری شهدا برگذار شد نفرات اعظامی به این کلاسها خانمها زهره میرزایی و زهرا کربلایی صادقی بودند که هردو نفر آزمون مربوطه را با موفقیت پشت سرگذاشته و موفق به اخذ گواهی از دانشگاه علمی کاربردی گردیدند .
این دو خانم عضو انجمن هستند؟

Shabdeez

Member
جا داره که از هیئت سوارکاری قزوین و همچنین از اقای باقرابادی به خاطر خوب و ابرومندانه برگزار شدن مسابقه ی امروز(28/1/88) در حدی که لایق نام قزوین وقزوینی ها هستش به سهم خودم تشکر کنم.
ایشالا که باز هم از این بهتر باشیم.

(بالاخره باید خوبی ها رو م گفت دیگه) ;) ;D

z_mohas

New member
به نظر من تو رده بزرگسالان یه ذره جریان پیچیده شده بود(از لحاظ داوری)، و باقی بدشانسی که بعضی سوارها آوردن، که مقصر نبودن!ولی شرایط باشگاه مناسب و آبرومندانه بود!

Shabdeez

Member
دیگه داوری از نوع قزوینی ها بود دیگه .
به هر حال بازم بد نبود.

به امید بهتر شدن

با عرض پوزش از وقفه ایجاد شده در ارائه اخبار هیئت.
متاسفانه من فقط زمانهای خاصی میتوانم این کار را انجام دهم و از شانس من چندین بار جهت بروز رساندن خبرها اقدام کردم که هربار با ایراد در سرور سایت مواجه شدم.

در موعد مقرر مورخه 21/1/88 همچون سالهای گذشته همپیمایی با شورو نشاط خواص یک گشت آزاد در بهار با شرکت 25 سوار از باشگاههای رخش , سروش , البرز و حدود 120 نفر از سوارکاران که در مقصد به جمع اضافه شدند برگزار شد و در نهایت بعد از صرف نهار در عصر جمعه برنامه به پایان رسید.

اولین دوره مسابقات پرش در سال 88 روز جمعه مورخه 28/1/88 در باشگاه سوارکاری البرز طی 5 رده با شرکت 34 نفر برگزار گردید که مقامهای کسب شده به ترتیب زیر می باشد.
در رده نونهالان
1- محمد مهدی کریمیان با اسب رف رف از باشگاه سروش
2- عرفان یوسف زادگان با اسب ساینا از باشگاه البرز
3- عرفان یوسف زادگان با اسب آنجل از باشگاه البرز(مشترک)
3- محدثه جمالی با اسب نینا از باشگاه رخش(مشترک)
در رده نو جوانان
1- امین مافی نژاد با اسب آنجل از باشگاه البرز
2- فائزه فلاح با اسب سناتور از باشگاه سروش
3- سروش فرید فر با اسب سانی از باشگاه سروش
در رده جوانان
1- الناز حاجی علیلو با اسب هاینس از باشگاه سروش
2- شاهرخ سلیمی با اسب رزبری از باشگاه البرز
در رده بزرگسالان
1- سید عطا اله خوانساری زاده با اسب یونیک از باشگاه البرز
2- امین بهشتی با اسب آدینوس از باشگاه البرز(مشترک)
2- جواد ژاله با اسب مونا از باشگاه ژاله(مشترک)
2- مسعود مافی با اسب ساینا از باشگاه البرز(مشترک)

قابل ذکر است از باشگاه سروش 14 نفر از باشگاه البرز 10 نفر از باشگاه ژاله 8 نفر و ازباشگاه رخش 2 نفر در این مسابقات شرکت کرده بودند.

ظاهرا برای بعضی از دوستان در مورد داوری مسابقه 28/1/88 سوالاتی پیش آمده که لازم میدانم توضیحات زیر را به عرض برسانم.
مسابقات طبق قوانینی که درسالهای قبل هم اجراشده اجرا گردیده که این مقررات در دفترچه مسابقات قید شده است.
مسابقات مطابق با جدول A بدون احتساب زمان با زمان مجاز و محدود برای دور اول و دوم همراه با یک پرش اضافی با احتساب زمان برگزار شده.
موارد فوق به استناد ماده 273 بند 3/2 قوانین پرش با اسب می باشد.

پیوست ها

• IMG_05601.jpg
    IMG_05601.jpg
    120.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • IMG_05551.jpg
    IMG_05551.jpg
    104.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • IMG_05511.jpg
    IMG_05511.jpg
    110.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • IMG_05501.jpg
    IMG_05501.jpg
    104.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • IMG_05471.jpg
    IMG_05471.jpg
    124 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • IMG_05201.jpg
    IMG_05201.jpg
    99.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

خداداد

New member
آقا من خودم تو قزوينم .هيچگونه كلاسهاي عمومي تو قزوين برگزار نميشه همش الكي اينا دارن كلاس ميزارن افه ميان.چهار نفر تو قزوين جمع شدن مسابقه برگزار ميكنند.

اینهم چند تا عکس دیگر مربوط به مسابقه 28/1/88

پیوست ها

• PARCOR1.jpg
    PARCOR1.jpg
    67.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • IMG_05051.jpg
    IMG_05051.jpg
    101.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • IMG_05081.jpg
    IMG_05081.jpg
    41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • جلد1.jpg
    جلد1.jpg
    85.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1

z_mohas

New member
عکس اول از سوارکاران از راست به چپ: جواد ژاله(مقام دوم)، عطاال.. خوانساری(مقام اول)، امین بهشتی(مقام دوم) بقیه رو هم بخ.ام بگم خیلی زیاد میشه ، باقی دوستان زحمت بکشن!

عکس اول از چپ به راست ایستاده ها:آقایان علی ابراهیمی(روابط عمومی هیئت) - سید جلال جوانساری زاده(پیشکسوت) - امیر باقرآبادی(مدیر باشگاه البرز) - پرویز خدابنده لو(پیشکسوت) - بابک مهرتاش(رئیس هیئت) - محمد جهانگیر(پیشکسوت)
عکس دوم نفرات برتر بزرگسالان از چپ به راست:آقایان مسعود مافی(دوم) - امین بهشتی(دوم) - سید عطا اله خوانساری زاده(اول) - جواد ژاله(دوم)
عکس چهارم: تشکر سید عطااله خوانساری زاده از پدر
عکس پنجم: از چپ به راست: آقایان علی ابراهیمی - بهنام جهانشاهی(پارکور چین) - سید جلال میر رحیمی(سوارکار و مربی)
تصویر هفتم: مسیر مسابقه 28/1/88
عکس هشتم از چپ به راست: آقایان علی ابراهیمی - جواد محمدی نژاد(کمک پارکور چین) - بهنام جهانشاهی - مسعود میزبانی(دبیر هیئت) - امیر باقرآبادی
عکس نهم: نمایی از پارکور لحظاتی بعد از چیده شدن ساعت 30دقیقه بامداد روز 28/1/88

قابل توجه کلیه سوارکاران و مالکان دواب
دومین جلسه کلاس کمکهای اولیه دامپزشکی روز پنجشنبه مورخه 10/2/88 ساعت 16 در محل سالن اجتماعات الغدیر برگزار میگردد, علاقه مندان میتوانند جهت حضور درکلاسهای فوق با مدیریت باشگاها یا دفتر هئیت هماهنگیهای لازم را بعمل آورند.

بالا