ارلی اشتوت

امید زمانی

Active member
صحبتی که در مورد ارلی اشتوت هست ریز بودن خودش نیست . این اسب مال من بود و خیلی دوستش داشتم و دارم .کره هاش هم از نظر فنوتیپ و زیبایی قابل قبولن به نظرم اما خوب ریز می مونند

اوني كه من ميگم سمند يال ودم سياه بود،فرستادينش همدان؟يكي ديگه هم بود كه مالك فعلي فليكا خريدند و بردند.
در مورد ريز بودن كره هاي ارلي اشتوت بايد كلي نگاه كرد.الان يه كره ارلي اشتوت2ساله يكي از دوستاي من از شما خريدند قدش به نسبت بلند و قابل قبوله...
عكس ميگيرم اضافه ميكنم.

امید زمانی

Active member
ما از اسپرانتو نریون سمند یال و دم سیاه نداشتیم.
منم کلی نگاه کردم اون کره ارلی که اومد همدان شاید بلند ترین کره ارلیه . من حدود 30 تا کره ازش دیدم که 90 درصدشون ریز بودند . حتی با مادیون های درشت و درشت زا

بله خوب شايد حق با شما باشه...
تعداد كره هايي كه من از ارلي اشتوت ديدم شايد به10تا هم نرسه...ولي يه كره ارلي ديگه هم سراغ دارم فعلا1سالشه،مطمئنا از اين كره كه فرستاديد همدان هم بلندتر ميشه...
.
.
.
اما در مورد كره اسپرانتو منظور من يك ماديان 4ساله قد بلند بود،كه مطمئن هستم پيش شما بود.ممكن شما در موردش
اطلاعي نداشته باشيد.(منظورم از اينكه پيش شما بود نه اينكه توي باشگاه شما بود،بلكه اختيارش دست شما بود.)

اما لطفا ميشه بگيد اوني كه اومد همدان مشخصات كليش چي بود؟پيش كي رفت؟

امید زمانی

Active member
اونی که همدان رفت از پیش ما کرنگ طلایی بود و نریان رفت بجنورد پیش آقای افتخاری .
اون مادیونی که میگید رو کجا دیدید؟

اون ماديون رو من ميخواستم بخرم،بخاطر لاغر بودنش و دست و پاش كه طناب افتاده بود لنگش داشت و زياد كار داشت،بي خيالش شدم.اون رو با داداش صحبتش بود.مثل اينكه شريك بودند!

....مالک اقای=مهدی وفایی درست میگم؟؟

پیوست ها

• 228121_423795087679754_883341086_n.jpg
    228121_423795087679754_883341086_n.jpg
    50 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 284146_423794984346431_1355474475_n.jpg
    284146_423794984346431_1355474475_n.jpg
    23.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29

hooshmand

Member
عرض ارادت جناب مهندس هوشمند، مالک فعلی ارلی چه کسی ست؟

سلام جناب اقاي ارش نظري
عطف به سئوال جنابعالي در كامنت شماره 77 در تاپيك دلدل 2 قره تپه با استحضار مي رسانم

سيلمي ارلي اشتوت در بهار 1392 در باشگاه ياسن ياسر در روستاي صوفيان شهرستان كلاله براي كشش مستقر شد كه تعدادي ماديان متعلق به جناب قليچي مالك باشگاه ياسين ياسر را با اين سيلمي كشش نمودند كه هيچكدام پر نشد و فقط يك ماديان از اهالي منطق گويا پر شده است و كلا از اين سيلمي در منطقه استقبال چنداني نشد ....

در حالي كه دلدل2 قره تپه با 35 كشش در غرب گنبد و و تاقان قره تپه 74 كشش و يلقوش 54 كشش از باشگاه امين در شرق گنبد (منطقه كلاله) امار هاي خوبي در كشش داشتند و امارهاي كشش التين باي قره تپه و قزل يولدوز قره تپه هركدام 25 كشش از باشگاه امين هم قابل توجه بود ...............................
امسال بهار 1393 امكان دارد اين سيلمي به منطقه تركمن صحرا بيايد
مالك اين سيلمي جناب اقاي بلوري مي باشند

تشکر از اطلاعات کامل و مفیدتون، به نظر شما کدام یک از سیلمی هایی که معرفی کردید برای کشش مناسب ترند؟ البته به غیراز یلقوش و ارلی اشتوت.

hooshmand

Member
جناب اقاي نظري
اصولا هر سيلمي ويژگي خاص خودش را دارا مي باشد و گزينش و انتخاب سيلمي ها از جانب صاحبان ماديانها براساس برنامه و اهداف مالكين ماديان ها در كره گيري استوار بوده و و خصوصيات فنوتايپي و خط خوني ماديان هم از عوامل تاثير گذار در انتخاب سيلمي ميباشند ....................
پس تا مشخصات ماديان و انگيزه جنابعالي از كره گيري مشخص نباشد هيچ اظهار نظر منطقي نمي توان نمود ....

ramezany

Member
متاسفانه از آنا قلیچی شنیدم چند روز پیش این سیلمی رو در رامسر با سم از بین بردند.

hooshmand

Member
جناب اقاي بلوري انشاالله جنابعالي سلامت باشيد

اميدوارم جاي خالي ارلي اشتوت را خداوند متعال با يك سيلمي خوبتر براتون پر نمايد اين مضمون يك مثل تركمني هست....

وقتي خبر اعلامي را جناب اقاي مهندس رمضانياعلام نمودند م خيلي متاسف شدم...
اخه اين حيون زبون بسته چه گناهي داشته؟؟ ......

البته خبر را مجدادا جناب اقاي قليچي تاييد نمودند و گويا يك اسب ديگر هم متاسفانه در اين واقعه شوم تلف شده ...!!!

امسال در جشنواره صوفيان اين سيلمي اخال اول شد ..............يادش بخير .....يادش بخير ....

عجب آدمهای بی شرفی بوده اند...آخه چرا... این چه جورآدمهایی هستند...چندوقت پیش در کرمان بر روی یک سگ اسید میریزند پوست تمام کمر سگ بی زبان از بین میرود...اسم اینهارا میگذارند انسان؟؟؟؟

hooshmand

Member
جناب اقاي بلوري ماديان هاي خوبي دارند و عاشقانه و دلسوزانه در بخش اسب تركمن سرمايه گذاري نموده اند
امسال بهار خوشبختانه يك كره زيبا به نام باران هم از ارلي مظلوم با ماديان ايناز گرفته اند و اين ماديان زيبا در فروردين ماه 93 يك كره ديگر از ارلي بدنيا مي اورد و يكي از ماديان هاي ايشان بنام يلنا هم از ارلي پر هست كه به سلامتي تا قبل از بهار1393 يك كره بدنيا خواهداورد انشاالله
پس به ا ميد خدا در بهار 1393 ايشان صاحب2 تا كره قشنگ از ارلي خواهند بود و اميدواريم يك كره نريان خوب خدا قسمتشون نمايدتا اين كره نريان را نگهدارند و جاي گزين ارلي مظلوم نمايند ...................

اينجانب از جناب اقاي بلور ي تقاضا نمودم تشريف بيارندو عضو انجمن بشوند و خودشان اسبهاي تركمن شان را در سايت معرفي نمايند ضمنا ايشان سايت اختصاصي هم دارند و خودشان انشاالله ان را به دوستان معرفي مي نمايند
جناب اقاي بلوري 2 راس نريان تركمن كره تكه را هم در زير تمرين كورس دارند و اميدواريم در بهار 93 در ميادين سوار كاري خوش بدرخشند

بالا