آخه اسب هم اینقدر شیطون .اگه کار نداشتم باهاش بازی می کردم. ;D ;D ;D
K kahar Member 2008 , October 25 #1 آخه اسب هم اینقدر شیطون .اگه کار نداشتم باهاش بازی می کردم. ;D ;D ;D
K kahar Member 2008 , October 25 #2 بچه ها سیستمم دچار مشکل شده عکس رو نشون نمی ده در اولین فرصت اصلاح می کنم. حالا اگه حدس زدید اسب در عکس چه شیطنتی می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;D ;D ;D ;D
بچه ها سیستمم دچار مشکل شده عکس رو نشون نمی ده در اولین فرصت اصلاح می کنم. حالا اگه حدس زدید اسب در عکس چه شیطنتی می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;D ;D ;D ;D
عاطفه Member 2008 , October 25 #3 من اولین نفری ام که حدس می زنم . حتما این اسب شیطون داره گرگم به هوا بازی می کنه .
K kahar Member 2008 , October 26 #6 بچه های عزیز خلاق انجمن منتظر حدس های بهتر و بامزه ترم . البته غیر از این سه باذوق کس دیگه ای ذوق نداشت ??? ??? ???
بچه های عزیز خلاق انجمن منتظر حدس های بهتر و بامزه ترم . البته غیر از این سه باذوق کس دیگه ای ذوق نداشت ??? ??? ???
K kahar Member 2008 , November 18 #9 چه حدس های جالبی من بازم منتظرم . همین روزا عکس اسب بازیگوشمو می زارم.
sohrab Active member 2008 , November 23 #14 داره تعداد افرادی که سر کار رفتن رو میشماره! سیستمت هنوز خرابه؟
K kahar Member 2008 , November 23 #16 اسب اصیل گفت: داره تعداد افرادی که سر کار رفتن رو میشماره! سیستمت هنوز خرابه؟ کلیک کنید تا باز شود... الان دیگه نه اما منتظرم ببینم چه جوابایی می گیرم تا بعدش سورپرایزتون کنم .
اسب اصیل گفت: داره تعداد افرادی که سر کار رفتن رو میشماره! سیستمت هنوز خرابه؟ کلیک کنید تا باز شود... الان دیگه نه اما منتظرم ببینم چه جوابایی می گیرم تا بعدش سورپرایزتون کنم .
M mrezap Guest 2008 , November 23 #17 داره میگه چه عکس جنجالی بشه این عکس. و باز میگه من به دلم افتاده که عکسمو میگذارن تو انجمن اسب( اگر سیستم درست بشه)
داره میگه چه عکس جنجالی بشه این عکس. و باز میگه من به دلم افتاده که عکسمو میگذارن تو انجمن اسب( اگر سیستم درست بشه)
م مونامور Member 2008 , November 27 #19 حالا نمیزای بینیم.داره چی کار میکنه این اسب. فتانه گفت: آخه اسب هم اینقدر شیطون .اگه کار نداشتم باهاش بازی می کردم. ;D ;D ;D کلیک کنید تا باز شود...
حالا نمیزای بینیم.داره چی کار میکنه این اسب. فتانه گفت: آخه اسب هم اینقدر شیطون .اگه کار نداشتم باهاش بازی می کردم. ;D ;D ;D کلیک کنید تا باز شود...