سهراب جان، در ابتدا بگم که این بحثی رو که شما شروع کردین، اونقدر ارزشمنده که جا داره یک سایت مستقل براش زده بشه.
بعدش هم بگم، لامصب رو کن این جواهرات رو دیگه!!!!!!!!!!!! بابا اینها رو کجا مخفی کرده بودی؟؟؟؟؟؟ کی میگه اینها یابو هستن. اصیل اینها هستن. خون خالص دست نخورده و با خون هزار تا یابوی بی اصل و نسب خارجی قاطی نشده، همینها هستن. اینها رو باید قدر دونست.
اما مهمترین نکته توی این بحث، همینه که شما گفتی:
سهراب گفت:
معاونت فنی توی همیناش مونده! الان همین ماجرای اسبهای ردی کلی مسئله ایجاد کرده.
ثبت این اسبها هم در صورتی ممکنه که با واسطه ای در قید حیات ( یا با موجود بودن نمونه dna ) به اسبهای پایه مربوط بشن.
قابل توجه دوستان عزیز VATAN و ALIREZAEINEJAD.
سوال اینه که چطور میشه اون جمعیت پایه رو وسعت داد؟ روح خانم شاد و دستش هم درد نکنه که یک تعداد رو به عنوان پایه به واهو معرفی کرد، ولی دیگه تمام؟ دیگه نمیشه وسعتش داد؟ برای این کار یک راه حل ارائه بدین. به نظر من بزرگترین مشکل امروز عرب خالص ایرانی، همینه. اینکه چند تا اسب محدود به عنوان پایه معرفی شدن و چون هر اسبی داغ داشته باشه (که لازمه اش منسوب بودن به همون چندتا محدود است) گرانقدرتره، و چون هیچکس از پول بدش نمیاد و بعضیا هم حاضرن برای پول هر کاری بکنن، لذا دست به جعل و تقلب در شجره میزنن که البته امروزه با آزمایشات DNA دستشون رو میشه و آبروی یک ملت رو میبرن. ولی اگه بشه اون جمعیت پایه رو گسترش داد، بخش زیادی از مشکل حل میشه.
خواهش میکنم روی این موضوع بحث کنیم و به یک نتیجه عملی برسیم. به نظر من این موضوع باید اورژانسی به بحث گذاشته بشه.
یک خواهش دیگه هم دارم: در استدلالاتون پای فدراسیون و یا هر نهاد دولتی یا وابسته به دولت رو وسط نکشین. فقط توی کشور ما فدراسیون ها تحت پوشش و نفوذ دولت هستن. در همه جای دنیا، این ارگانها برخاسته از مردم بوده و اصطلاحا مردم نهاد هستن. همین واهو رو مگه دولتها میچرخونن. شاید دولتها کمکشون کنن، ولی در کارشون دخالت یا نفوذ نمیکنن.
دوستان عزیز، اگه میخوایم این بحث ها نتیجه داشته باشه، با این دیدگاه بحث کنیم که چه کاری از ما (به عنوان بخشی از مردم) بر میاد. سیستم کند و سنگسن دولتی تا بخواد خودشو تکون بده، همین چهارتا اسب باقیمونده رو هم از دست میدیم. پس راه حل های مردمی ارایه بدین نه دولتی.