خواهش می کنم،به نظر شخص بنده، تصور سوارکار بی علم ویا عالم بدون هنر سوارکاری،هر دو تصور نازیبایی هست،البته که با مطالعه انواع کتابها،مجلات،دیدن cdهای متفاوت،تحقیق و تفحص از اساتیدو.......آدم می تونه سطح علمی اش رو تو این زمینه خیلی بالا ببره ولی این رشته کاملا تخصصی هست و نیاز به یک انگیزه قوی و هدف بسیار استوار داره،چه بسا به قول دکتر اسدی دانشجوهای زیادی هستن که با گذشت یک ترم دیگه قادر به ادامه نیستن و تحصیل رو رها می کنن.ممنون فروغ جان
من خیلی وقت بود پیگیری می کردم ولی از خیلی ها پرسیدم،اکثر افراد از مربی ها گرفته تا خود افرادی که مشغول به تحصیلند،به من گفتن اگر این وقت و هزینه رو برای قوی تر کردن سوارکاری بذارید خیلی مفیدتره
چون تو سواری بعد عملی خیلی مهم تر از بعد تئوری است(نه اینکه اطلاعات مهم نباشه ولی تجربه مهم تره)و می تونید اون اطلاعاتی رو که میخواهید با مطالعه ی کتاب هم به دست بیارید
اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون فروغ جان
من خیلی وقت بود پیگیری می کردم ولی از خیلی ها پرسیدم،اکثر افراد از مربی ها گرفته تا خود افرادی که مشغول به تحصیلند،به من گفتن اگر این وقت و هزینه رو برای قوی تر کردن سوارکاری بذارید خیلی مفیدتره
چون تو سواری بعد عملی خیلی مهم تر از بعد تئوری است(نه اینکه اطلاعات مهم نباشه ولی تجربه مهم تره)و می تونید اون اطلاعاتی رو که میخواهید با مطالعه ی کتاب هم به دست بیارید
اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
لطفا از بچه های رشته پرورش اسب اگر کسی اینجا هست شماره اش رو برای من بفرسته باش تماس بگیرم. چند تا سوال دارم در مورد کنکورش
از دانشجو های همین دانشگاه بودن،البته مال 2-3 سال پیش
گفتن برای بالا بردن اطلاعات و پر کردن وقت خوبه
بیشتر می دونید آقای امین مشکلشون چی بود؟اینکه استادهای خیلی مطرحی نداره
از یکی از خانوم ها پرسیدم،گفتن خوبه ولی در حال حاضر داشتن این اطلاعات و مدرک به کار خاصی نمیاد
ولی من صرفا برای بیشتر شدن اطلاعاتم می خوام برم،اگر بدونم میزان اطلاعاتی که میده ارزش گذاشتن این مقدار وقت رو داره مدرکش برام مهم نیست
ضمن حفظ خونسردی خودتون:smilingsmiley:تشکر بابت راهنمایی و کمکتون
اگر من به صحبت های 4-5 نفر اکتفا کرده بودم،دوباره از شما و اعضای محترم انجمن اطلاعات بیشتر نمی خواستم
این نظر شماس و حائز اهمیت و اون نظر اون افراده
ایشالله از جمع بندی این نظرات در آخر بهترین راه رو انتخاب میکنیم آقای امین
به هر حال باز هم ممنون