پاسخ : افتادن سم اسب
آخه نميشه که اين اول بايد يه گراف از پاش گرفته بشه ببينيم اگه بند سومش چرخيده باشه و با توجه به تاريخچه که ميگه به نظر من حتماً چرخيده ديگه فايده نداري شما بوت هم تهيه کنيد وقتی بند سوم چرخيده که بدتر اذيتش ميکنيد
به نظر من اون کاری که دکتر غفاری پيشنهاد کرده بهتره و کلاً همه اسيد های امينه و بيوتين نه متيونين چون بيوتين برای بافت شاخی و سم لازم هست روی ، مس و بقيه مينرالها و ويتامينها A E که البته اونم بايد بند سوم را ديد و بعد نظر داد
بعد هم استفاده از اين چکمه ها که برای اين مورد نيستم مصرفش چيزه ديگه اي هست و کاربرد ديگه داره اصلاً هرطور که دوست داريد منم دنگمو ميدم يعنی سهمم را ميدهم
;D
اين کيس را بايد کلی مراقبت ازش کرد و بعد هم سواری نميشه باش کرد جز کشش که اونم ..... من ديدم چنين اسبی را که کامل سمش را برداشتيم ولی بند سومش نچرخيده بود سمش شکسته بود و عفونت داشت و ما خودمان مجبور شديم که سم را کامل برداريم و تا 1 سال دستمان بش بند بود 2 رز يکبار پانسمان عوض ميکرديم جيرشو تنظيم ميکرديم اون دستو پاهايه ديگشو نعلبندی طبی کرديم که فشار بش وارد نشه کلی فيزيتراپی ميکرديم که ماهيچهاش اترفی ناشند و کلی کاره ديگه آخر سر هم پاش خوب شد ولی اسهال سالمونلايی گرفت و مرد :-\ :
حالا ديگه صلاح مملکت خويش خسروان دانند