اف اس بنگالي ( Fs Bengali )

s.parizimanesh

Active member
دوستان اف اس بنگالی الان در سیرجان در باشگاه اقای شریفه هر کس میخاد برای دیدن و کشش بره میتونه بره ببینه.

سلام.fs رو اوردن از پیش اقای فاضلی .من تو کردان رفتم دیدمش چرا اینقدر لاغره؟؟؟؟؟؟؟؟

ارره همینطور .ولی دوسته عزیز من بسیار ازش خوشم امد از رویش دمش خیلی خوشم امد از بالاترین جا رویش داره زیباست

کدوم کر ه اش .اینا کر ه های به معروفش هستندتو کدوم مسابقه؟؟؟؟؟؟؟؟ {maran .aja santan .maqic mon ami .aja sangali

ashkann.m

Member
امیدوارم تولیدکنندگان با توجه به ضعف مادیانهای خودشون کشش کنن نه اسم نریان تا هم جلوه نریان خراب نشه هم هزینه و موارد دیگه هدر نره
نریان خیلی خوبیه مبارک آقای شریف و جناب فرهنگ فاضلی.............قصد اهانت و توهین به هیچ کس رو ندارم دوستان خرده نگیرن

سامان حسینی

Active member
دوستان من نه مالک بنگالی رو میشناسم ونه خودشو از نزدیک دیدم تاحالا کره های توایرانشم ندیدم ولی سنش بالاس تا نمرده چندتا مادیون ازش بکشید قول میدم با مادیونای ایران جواب میده خیلی بهتر از دیگر وارداتیها البته این نظر شخصی من هست ولی دراینده کره هاشو که ببینید شاید با من موافق بشید

srafil

Member
دوستان من نه مالک بنگالی رو میشناسم ونه خودشو از نزدیک دیدم تاحالا کره های توایرانشم ندیدم ولی سنش بالاس تا نمرده چندتا مادیون ازش بکشید قول میدم با مادیونای ایران جواب میده خیلی بهتر از دیگر وارداتیها البته این نظر شخصی من هست ولی دراینده کره هاشو که ببینید شاید با من موافق بشید
دوست عزیز شما که این اسب رو از نزدیک ندیدی و همینطور تولیدات اونرو و نقاط قوت و ضعف این سیلمی رو نمیدونی از کجا با این اطمینان پیشنهاد کشش میدید؟

سامان حسینی

Active member
دوست عزیز شما که این اسب رو از نزدیک ندیدی و همینطور تولیدات اونرو و نقاط قوت و ضعف این سیلمی رو نمیدونی از کجا با این اطمینان پیشنهاد کشش میدید؟
شما نکش! یکم صبر کنید کره هاش بیان تو میدون همه چیز مشخص میشه. من گفتم که نظر شخصیه من هست. عکسای کره های خارجشو دیدم عکس خودش هم دیدم همین کفایت میکنه صبر داشته باشید

سامان حسینی

Active member
بهتره قبل از پست گذاشتن کمی فکرکنید!!! من وقت ندارم توضیح بدم که چرا گفتم وقدردرک شما هم نیست بهتر بود کمی صبر میکردید دوتا کره هاش بیان تو میدون بعدا نظر میدادید درکل فکرکنم یکم کم حوصله هستید اگر به تاپیک گشتاسب نگاهی بندازید میتونید ببینید عجولانه نظر میدید بهتره بازم اطلاعاتتونو زیاد کنید که مثله تاپیک گشتاسب نشه من هم از دوستان انتظار دارم کمی صبر کنن کره هاش به دنیا بیاد اگه چیزی که گفتم نشد به من خرده بگیرن وبگن تو چیزی نمیدونی وحرف الکی زدی.دلیل نمیشه تو یه تاپیک کم بیارید بعد تو یه تاپیک دیگه جبران کنید درپایان برای شما ارزوی موفقیت دارم

ابوذر

Member
جناب حسيني.آقاي اطلاع.من جواب شما رو تو گشتاسب با خاموشي دادم!كم آوردم؟؟؟؟!نرود ميخ آهني در سنگ.شما بيشتر روي ادبت كار كن تا روي اطلاعاتت برادر.هركس نظرشو ميده نه اينكه به زور حرفش رو به كرسي بشونه.من حوصله جر و بحث ندارم.طرفمم تو نيستي.همه هم اينجا نميان دستورات شما رو بشنون برن عمل كنن.شما توليدات خوب داشته باش بيا به بقيه نشون بده

سامان حسینی

Active member
جناب حسيني.آقاي اطلاع.من جواب شما رو تو گشتاسب با خاموشي دادم!كم آوردم؟؟؟؟!نرود ميخ آهني در سنگ.شما بيشتر روي ادبت كار كن تا روي اطلاعاتت برادر.هركس نظرشو ميده نه اينكه به زور حرفش رو به كرسي بشونه.من حوصله جر و بحث ندارم.طرفمم تو نيستي.همه هم اينجا نميان دستورات شما رو بشنون برن عمل كنن.شما توليدات خوب داشته باش بيا به بقيه نشون بده
فکر کنم شما تو اون تاپیک جوابتو ازاقای چکشی وقاسمی ومن گرفتی فکرکنم توضیحات کفایت میکنه.به من هم ربطی نداره شما چی فکر میکنی یه نظر اشتباه دادی جوابشو گرفتی.اگر دقت کنید میبینید طرف صحبت من هیچگاه شما نبودی فقط شما دخالت کردی لازم بود جوابتونو بگیرید.چه در این تاپیک چه در تاپیک گشتاسب من اول نوشتم وشما دخالت کردی!!!درپایان فکرنکنم بی ادبی کرده باشم شاید شما کلابرداشت بی ادبانه داری برای شما ارزوی سلامتی دارم امیدوارم شطح اگاهی وصبرتون بالاتر بره ودیگر دخالت بیجا نکنید.مدیر لطفا پستهای اضافی رو پاک کنید اون قسمت اول بمونه تا کره های بنگالی به دنیا بیاد.

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
1-وقتی داری مینویسی طرفت صحبا هریک از اعضا میتونه باشه
2-سعی کن نظرات شخضیت را عملی کنی بعد عمومیش کنی. سیلمی که نه مالک رو میشناسی نه حتی دیدیش و نه حتی هیچ کره ایش هنوز اومده زمین را چرا پیشنهاد میدی؟
3-سعی کن شخصیت رو نبری زیر سوال

سامان حسینی

Active member
1-وقتی داری مینویسی طرفت صحبا هریک از اعضا میتونه باشه
2-سعی کن نظرات شخضیت را عملی کنی بعد عمومیش کنی. سیلمی که نه مالک رو میشناسی نه حتی دیدیش و نه حتی هیچ کره ایش هنوز اومده زمین را چرا پیشنهاد میدی؟
3-سعی کن شخصیت رو نبری زیر سوال
درسته ولی وقتی نویسنده خطاب به کسی چیزی میگه شخصه دیگه نباید دخالت کنه 2من نه تبلیغ اسب میکنم ونه دلال اسب هستم وخریدفروش هم نمیکنم کسی هم سیلمیشو به من نداده پورسانت بگیرم متوجه هستی که مدیر؟ اینم که کره ها به دنیا بیادو به به وچه چه کنیم هنر نیست من ازقصد اینو گفتم تا بعداز تولید کره ها مشخص بشه!
3 شخصیت چه کسی رو زیر سوال بردم؟؟؟

بالا