پویا من تا چند سال اینده اسم انتخاب کردم چه مادیون و چه نریون چند تا اسم برات میزارم شاید خوشت بیاد من سعی کردم اسم هایی انتخاب کنم که کردی باشن تا الانموفق بودم
وانوش .ارمنی .دریاچه وان / ولگا . روسی .بلند ترین رود اروپا / ونوس .فرانسوی .الهه زیایی / ویستا . فارسی .دانش و فرهنگ / ویوات . فرانسوی .گل بنفشه/ ویونا . فارسی . نام روستایی نزدیک کاشان /ویانا . اوستایی . فرزانگی /وینا . فارسی .رنگارنگ /ویدا . فارسی . پیدا و هویدا /وسیم .عربی . دارای نشانه زیبایی / ورجا.فارسی بلند مرتبه / واله . عربی . عاشق بی قرار
امیر حسین جان ممنون[TD="align: center"]وانیا : [/TD]
[TD="align: right"]هدیه با شکوه خداوند
وادا : همراه مادر _اين يك كلمه لري ميباشد
ويشتاسب : صاحب اسبان فراوان
[/TD]
به به بلاخره این خانم کوچولو افتخار عکس گرفتن رو داد ماشالله به مادر و دختر هر دو بسیار زیبا هستن خدا برا مالکشون نگهشون داره
مرسی سینا جان:winksmiley02:
دلیلش و میتونی بگی ؟پویا به نظرم مادیون رو از امیراشیرف بکش امسال
ماشالا چه کره خوبی شده به نظرمن این کره ازتولیدات تیبی یسیر درخارج خیلی بهتره.دست وپای قوی وکمرکوتاه همراه بقیه چیزاش واقعا تبدیلش کرده به یه تولید خوب
دلیلش و میتونی بگی ؟
ببخشید دیر جواب دادم دادش
مادیونت قد خوبی داره حرکت و دم گری زیبایی داره امیر اشیرف سرش رو خیلی بهتر میکنه تیپ خیلی زیبای داره امیر و از لحاظ اقتصاد هم کره اسم امیر اشیرف رو یدک میکنه تو فروش راحت تر خواهی بود
مرسی آقا مهدیماشاالله
مبارك باشه
سینا سر اسم اختلاف نظر دارین هنوز........!!!!!!!!:dodgy::dodgy:ماشالله به این دختر خوشکل دیگه وقتش شده پویا جان هم براش اسم انتخاب کنی هم تاپیک جدا گانه براش درست کنی داداش