یکی از شوشتر زنگ زده بود واسه کشش بهش گفتن دیگه کشش نمیکنن
دوست عزیز خوزستان,خوزستان میمونه همیشه.سلام.من از دوستان یک سئوال دارم البته همه ی دوستان خوزستان منو ببخشن.....اگه خدایی نکرده..خدایی نکرده..خدایی نکرده..در جنگ ایران وعراق خوزستان رو عراق گرفته بود الان اسبهای خوزستان خون خارجی بودند؟؟؟؟؟؟؟و یا عرب عراقی بودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای مولایی سوال شیطنت آمیزیه.سلام.من از دوستان یک سئوال دارم البته همه ی دوستان خوزستان منو ببخشن.....اگه خدایی نکرده..خدایی نکرده..خدایی نکرده..در جنگ ایران وعراق خوزستان رو عراق گرفته بود الان اسبهای خوزستان خون خارجی بودند؟؟؟؟؟؟؟و یا عرب عراقی بودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.ودرود به همه ی دوستان عزیز......بله شما زود به جواب مد نظر بنده رسیدی واین که قدیم بین النهرین مال ایران بوده که شامل کویت و عربستان وبحرین وقطر و.....................بوده.البته بنده خیلی از تاریخ حالیم نیست که دوستان میبخشند......فکر کنم اقای اصفهانی واقای قاسمی بهتر بدونن.داداش گلم من فکر میکنم اسب ایرانی همیشه اسب ایرانی هست و میماند چه توی ایران باشه چه خدایی نکرده عراق یا هر کشور دیگه . در ضمن سوال شما تا این جا نشان داده است که خدا رو شکر چقدر عرق ملی در انجمن با لاست ( خوزستانیها چه بختیاری هستید چه عرب دوستون داریم ). اما من فکر میکنم منظور شما از طرح این سوال این بوده است که جد حداد عظیم و جمیل که از حمدانی های شیخ حاجات از شیخ کویت "شیخ مبارک صباح" به "شیخ خزعل" و سپس به جد شیخ حاجات مرحوم "شیخ فرحان" هدیه داده شد و سپس به فرزند ارشدش مرحوم "شیخ بندر" و بعد از او به مرحوم " شیخ حاجات" رسیده است همان اسب ایرانی است چون در آن زمان کویت عضوی از خاک کشور عزیزم ایران سرفراز بوده است درسته ؟