برای دانلود روی عکس کلیک کنید. (این کلیپ رو ممکنه بعضی از دوستان دیده باشند.)
H hamid reza safari Member 2012 , April 11 #21 برای دانلود روی عکس کلیک کنید. (این کلیپ رو ممکنه بعضی از دوستان دیده باشند.)
S salimi Member 2012 , April 18 #24 آقای صفری برای زحماتی که کشیدین و فیلم و عکس هایی که گذاشتین تشکر میکنم این فیلم کره ها که گذاشتین همه کره های انسیاتور بود
آقای صفری برای زحماتی که کشیدین و فیلم و عکس هایی که گذاشتین تشکر میکنم این فیلم کره ها که گذاشتین همه کره های انسیاتور بود
H hamid reza safari Member 2012 , April 18 #25 salimi گفت: آقای صفری برای زحماتی که کشیدین و فیلم و عکس هایی که گذاشتین تشکر میکنم این فیلم کره ها که گذاشتین همه کره های انسیاتور بود کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم قابلی نداشت والا این دو تا فیلم رو آقای ali-jazi برا من فرستاد و من خودم دقیق نمیدونم ایشون گفتند کره های انسیاتورند انشاالله بزودی خودم میرم و هم فیلم میگیرم و هم اطلاعات کاملی براتون از کره های انسیاتور میگیرم.
salimi گفت: آقای صفری برای زحماتی که کشیدین و فیلم و عکس هایی که گذاشتین تشکر میکنم این فیلم کره ها که گذاشتین همه کره های انسیاتور بود کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم قابلی نداشت والا این دو تا فیلم رو آقای ali-jazi برا من فرستاد و من خودم دقیق نمیدونم ایشون گفتند کره های انسیاتورند انشاالله بزودی خودم میرم و هم فیلم میگیرم و هم اطلاعات کاملی براتون از کره های انسیاتور میگیرم.
s.parizimanesh Active member 2012 , May 10 #28 ممنون از عكسهات اما سايز عكسها را كوچكتر كن تا زودتر بشه سيوشون كنيم كيفيت هم ميره بالا
s.parizimanesh Active member 2012 , May 24 #29 انسیاتور زمستان1389 پیوست ها 022.jpg 80.7 کیلوبایت · بازدیدها: 49 023.jpg 93.5 کیلوبایت · بازدیدها: 67 024.jpg 98 کیلوبایت · بازدیدها: 61
s.parizimanesh Active member 2012 , June 3 #36 عکس پیوست ها 1.jpg 35.9 کیلوبایت · بازدیدها: 38 2.jpg 66.9 کیلوبایت · بازدیدها: 65 3.jpg 73 کیلوبایت · بازدیدها: 48
A alper New member 2012 , June 3 #37 عاشق این اسبم باید 120 کره بده حیفه بدون کره باشه یک اسب نسایی بی نظیر
M mowlana Member 2012 , June 10 #38 دوستان كسي از توي اين تاپيك از سال تولد ، پدر و محل نگهداريش چيزي نگفته اگه جاي ديگه هست بفرمائيد لطفا
دوستان كسي از توي اين تاپيك از سال تولد ، پدر و محل نگهداريش چيزي نگفته اگه جاي ديگه هست بفرمائيد لطفا
ف فرشاد جدی New member 2012 , June 10 #39 salam mishe adrese enseyaTOR BEDIN VA GEYMATE KESHE SHO HAM BEDIN
s.parizimanesh Active member 2012 , June 10 #40 این اسب یه تاپیک دیگه داشت ولی متاسفانه به دلایلی مسدود شد.