جاسم * خبیثهلطفا شجره رو بگذارید.
من هم قبول دارم که اگر مری خانم نبود, هیچ چیزی نبود امروز
مثل کرد و دره شور و ترکمن که نابود شدند و هیچوقت قابل مقایسه با عرب نیستند از نظر تعداد.
اگر مری خانم نبود تو عرب, هیچکس بعد از ایشون هم هیچکاری نمیکرد.
اگر این صادرات نبود هیچکس حتی نمیدونست تو ایران هم اسب وجود داره.
اگر تعدادی از بهترینها صادر نمیشد و آشغالها رو میفرستادن, اعتماد برای همیشه از دست میرفت.
اگر ما وجود داشتیم, در زمینه اسب اصیل اون راه رو ادامه میدادیم. نه تعدادی تولیدات که هیچکدام کیفیتشون به تولیدات مری خانم نرسیده و نمیرسه. و از روی نادونی به جایی رسیدیم که یه مشت اسب دوخون شدن قبله آمالمون.
خیر اگر شما بهترینها رو تولید کنی, میتونی بهترینها رو صادر کنی. کسی منتظر تولیدات کسی نمیمونه و هیچ تعصبی هم وجود نداره برای خارجی. این بازیها مال ما مردم خرافه پرست و قدیمیه.میخوام هزارسال فکرنکنه شمااین جوری خودت رونابودمیکنی!!!
داره اتفاقا چون همه چیزش رو گذاشت.مرحوم مری خانوم هرکار کرد برای عشقش کردوعاشق به خاطر خدمت به معشوق هیچ منتی براونداره!!!
خیر؛ فدراسیونفکرکنم زرافه تولید خانوم باشه.درسته؟
اون زمان که اینها صادر شدن, از اینا براحتی پیدا میشد و براحتی میشد تولیدات رو ادامه داد. بهتره که بجای داستان سرایی و فقط حرف زدن عمل کنیم. از اون تعداد باقیمانده امروز خیلی کم مونده. یعنی اینکه اگر اینام صادر نمیشدن هیچ فرقی نمیکرد. کلا ما عادت داریم دلیل رو بندازیم گردن دیگران. خود شما تا امروز برای اسب اصیل چکار کردی که انقدر مدعی هستی؟فکرکنم زرافه تولید خانوم باشه.درسته؟ودراخر:کیفیت بهتر ازکمیت هستش کاش به جای این همه اسب 50 راس اسب 1داشتیم! فکرکنم بااسبای بهتر تولیدات بهتر بشن بهترینارو فرستادیم.بهترشدن.رسیدن به انها فقط ارزوی ماست!!!!!
اگه من تاحالا کاری انجام ندادم ولی ضرری هم نرساندم ومن دیروز17سالم شد.یعنی تازه اول راهم!ولی تجربم ازسنم بیشتره! چندوقتیه دارم دنبال یه مادیون خوب میگردم اماباکارایی که انجام شده یامادیونی که میخوام وجود نداره یااگرهم هست اندک وباقیمتهای نجومی!!! امادراینده حتما بهترین تولیدات رونزدمن خواهیدیافت بهتون ثابت میکنم درضمن من دیگه بحثی باشما ندارم وتمامی حرفاتون روقبول میکنم.خیر اگر شما بهترینها رو تولید کنی, میتونی بهترینها رو صادر کنی. کسی منتظر تولیدات کسی نمیمونه و هیچ تعصبی هم وجود نداره برای خارجی. این بازیها مال ما مردم خرافه پرست و قدیمیه.
اگرما بهتریناروتولید کنیم که دیگه مشکلی نیست.!!!اگه اسبای خوب اندک باشن نبایدبهترهاروصادر کرد ودرارزوی دستیابی دوباره به انها ماند. وانهارو دشمن خود فرض کنیم که خارجیها میخوان اسب ایرانی رونابود کنندوازاین چرندیات...
داره اتفاقا چون همه چیزش رو گذاشت.
ایا حاضربود همه چیزش روبه پای اسب ترکمن خزری درشوروکردبزاره؟پس منتی نیست ولی به خاطراین کارهاماازاون سپاسگذاریم.خدابیامرزدش.
خیر؛ فدراسیون
وزیرنظرایشون:rolleyessmileyanim:
اون زمان که اینها صادر شدن, از اینا براحتی پیدا میشد و براحتی میشد تولیدات رو ادامه داد. بهتره که بجای داستان سرایی و فقط حرف زدن عمل کنیم. از اون تعداد باقیمانده امروز خیلی کم مونده. یعنی اینکه اگر اینام صادر نمیشدن هیچ فرقی نمیکرد. کلا ما عادت داریم دلیل رو بندازیم گردن دیگران. خود شما تا امروز برای اسب اصیل چکار کردی که انقدر مدعی هستی؟
تازه اول راهم!ولی تجربم ازسنم بیشتره!
متناقضه
چطوری مشخص میکنی تو 17 سالگی باید چقدر تجریه داشت که از اون مقدار بیشتر تجریه داری؟!!
قبل از اینکه نظری بدی باید خیلی ببینی و مقایسه کنی و مطالعه. این چیزاییم که میبینی و این حجم اطلاعات در برابر منابع انگلیسی قطره هم نیست از دریا.