♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
من درگیر اماده کردن اسب برای میدون بودم. دفترچه ها+ کله گیر زیبایی رو از تو وسایل کش رفتن
ماشالله hno-smiley02:من درگیر اماده کردن اسب برای میدون بودم. دفترچه ها+ کله گیر زیبایی رو از تو وسایل کش رفتن
نکات مثبت : کلانتران کارشون رو خوب انجام میدادن. مشکی باف که مسئول مانژ گرم کن بود با نظم کارشو میکرد.
نیلز جمعا چند دقیقه بود بقیش پیچونده بود !
یک نکته اساسی که در داوری وجود دارد اینه که داورای خارجی دیدشون اسب مصریه و خالص هایی که مصری تر هستن همیشه اول میشن. کماکان که در گروه اخر خالص پارتیزان اول شد ! اگر بشه برای خالصها و خارجها داور جدا باشه بهتره. اینجوری همه خالصها باید تیپشون مصری بشه تا جایزه بگیرند.
دربهانیا و صنعتی کارشون خوب بود. هر چند مارو خفت کردن !
مانژ خیلی خاک بود و تو گلو و چشممون ملات درست شد ! حداقل یه آب پاشی میکردن
بیرون مانژ مسابقه هیچ بررسی نبود و مسئولی نبود و طرف ماشینشو (لکسوس)جلوی سکوی تخلیه اسب پارک کرده و رفته بود و بعد از یکساعت طرف آمده و میگه ماشین من جلوی سکو؟ انگار سکو رو بعد از امدن ایشون ساختن !(خوزستانی بود)
گوینده نه تنها از اسب چیزی نمیدونست فارسی هم نمیدونست. لکسوس رو اگزوز تلفظ میکرد.
باکس برای اسبهایی که آمده بودند به تعداد کافی نبود
پرستیژ مسابقه بالاتر رفته بود نسبت به قبلیها
دفترچه بسیار با کیفیت بود برعکس همیشه که 4 تا برگه a4 منگنه میردن به هم
شام آخرشم چسبید !
هر چی عکس گرفتید رو بگذارید. البته سایز رو کوچک کنید ادرسم روش بزنیدامیرخان عکس های جمعه عصر رو همین جا بذارم؟؟؟اصلا بذارم؟؟؟؟
زیادن البته
هیچ جور. چون تیپ اسبهای خالص ما در تعداد اسبهایی که آنها دیدن تا بحال خیلی کمترهبه نطرت چطور میشه دید داورا رو در مورد خالص ها تغییر داد؟
در پرت بودن باشگاه شکی نیست. همون باشگاه آرش بهتر بود به نظر منمسابقه خوبی بود هرچند من که چیزی نمیتونم بگم...
فقط کاش یه کم بهتر آدرس دهی میکردن دوستان...
کرج کردان باشگاه ؟؟؟؟؟
خوب اسبها تمام شد. تعداد خالصها کمتر بود نسبته به خارجیتا آخرین خبری که من داشتم مسابقه تا ساعت 9 شب بود ولی نمیدونم چرا ساعت 7 تموم شد
روز 5 شنبه که وقتی رسیدم تموم شد...
این مسابقه بزرگداشت شادروان مری لیلی قره گوزلو در روزهای 27و28 خرداد ماه 1389 برگزار میگردد.
*تمام اسب های مقام دار میتوانند در این مسابق شرکت کنند.
*سه داور a جهانی این مسابقات را داوری میکنند.dc میدان هم مدرک a جانی دارد.
*برگزار کننده مسابقات:جناب آقای مهندس سهیل صنعتی&سرکار خانم شهرزاد امیر اصلانی
اقای مشکی باف این مسابقه که به نام جام حداد بود چیزی از بزرگداشت خانم مری گفته نشد
تظاهر به حمایت از خالص ایرانی ..... نرگس خانم از حداد چی گفته شد؟
هیچی. فقط زیر دفترچه نوشته بود haddad cupاز حداد چی گفته شد؟
با تشكر از شما وهمه كساني كه دراين زمينه زحمت مي كشنداین مسابقه بزرگداشت شادروان مری لیلی قره گوزلو در روزهای 27و28 خرداد ماه 1389 برگزار میگردد.
*تمام اسب های مقام دار میتوانند در این مسابق شرکت کنند.
*سه داور a جهانی این مسابقات را داوری میکنند.dc میدان هم مدرک a جانی دارد.
*برگزار کننده مسابقات:جناب آقای مهندس سهیل صنعتی&سرکار خانم شهرزاد امیر اصلانی
در مورد خور فكر كنم بهتره يه تاپيك جامع با عكس و اناليز ايجاد كنين.کاش لااقل من اونجا بودم همون روز نتیجه ها را میزدم
اخرین خبر اینکه خور چامپیون شد.