امید زمانی
Active member
JJ20 گفت:از نظر من که هم گودرز و خنجر رو دیدم دماوند کوچولو که تو یزد و تهران می دوه از همه اینا بلند تره
اینم دماوند کوچولو ! از گودرز بلند تر نیست .
JJ20 گفت:از نظر من که هم گودرز و خنجر رو دیدم دماوند کوچولو که تو یزد و تهران می دوه از همه اینا بلند تره
این عکس دماوند کوچولوه دکترWild Stallion گفت:اميد اين عکس که گزاشتی کدوام اسبه گودرز يا دماوند کوچولو ??? ;D
http://www.horse.ir/fa/index.php/topic,4288.msg19052.html#msg19052JJ20 گفت:یه عکس از گودرز بزار تا قدش مشخص باشه
شما ناراحت نشید ,میخواد هیجانش زیاد بشه.!narges گفت:عجب خصلتی هست که بعضی از دوستان عزیز انجمن دچارش شدن و فقط شما هم نیستین JJ20 . اگر قراره یک مطلبی گفته بشه یا ایک اسب معرفی بشه که معرفی کنید اگر نه این کارها چه معنی داره نمی گم ا خودتون بگید اگه می دونسیتم خودمون که دیگه چرا شما مطرح کردید .
قاطر رو میشناسی ؟JJ20 گفت:باز هم حریف می طلبد کسی نبود . اگه میشه اسم چندتا اسب خوب بیارین نه مثل سزاری که از حمیدیه اهواز 500000 تو مان خریدنش به این که نمیگن اسب تازه دستای سزار نیاز به صافکاری داره از بس که کجه ;D
همین که ارزش یه اسب رو به قیمت خریدش می بینید متوجه شدیم چه قدر از اسب می فهمید . حریف هم نطلبید . اگر اسب عربی میشناسید که از تروبرد ها درشت تر است من پیشنهاد می کنم به یه چشم پزشک مراجعه کنیدJJ20 گفت:باز هم حریف می طلبد کسی نبود . اگه میشه اسم چندتا اسب خوب بیارین نه مثل سزاری که از حمیدیه اهواز 500000 تو مان خریدنش به این که نمیگن اسب تازه دستای سزار نیاز به صافکاری داره از بس که کجه ;D
از نریونها که درشت تر نیستند ؟سهراب گفت:"سیمین رخ" بلندترین بود.
الان خواهرش "ماهرخ" فکر میکنم بلندترین مادیان عرب باشه.