mohammadreza nakhei
Member
نام : ای جی مهر لین
نام پدر : ماراج
نام مادر : مهیتی الجمال
رنگ : کهر
تیره : ؟؟؟؟؟
نام پدر : ماراج
نام مادر : مهیتی الجمال
رنگ : کهر
تیره : ؟؟؟؟؟
مالک این اسب اگه شتباه نکنم اقای هرندی از رفسنجان هستندمالک این اسب کی هست
چراکره های مبارک سراجونمیزنن کره داریم تا کره این مادیون از اوناست که جایزه میدن واسه خریدی که کردن.مالک این اسب اگه شتباه نکنم اقای هرندی از رفسنجان هستند
تو مسابقه زیبای کرمان امسال شرکت کرد وجالب اینجاست با اینکه کره ماراج بود ولی کره مبارک راحت اول شد واین کره ماراج دوم شد
عذر خواهی میکنم منظورتون کامل متوجه نمیشم امیر حسین جان میشه یه توضیح بدینچراکره های مبارک سراجونمیزنن کره داریم تا کره این مادیون از اوناست که جایزه میدن واسه خریدی که کردن.
اگه دوسته عزیز اشتباه نکنم منظورتون رو متوجه شدم چرا تعصبات نادرست ما همیشه مانعه از پیشرفت میشهچراکره های مبارک سراجونمیزنن کره داریم تا کره این مادیون از اوناست که جایزه میدن واسه خریدی که کردن.
چراکره های مبارک سراجونمیزنن کره داریم تا کره این مادیون از اوناست که جایزه میدن واسه خریدی که کردن.
تو چمپیون هم مقام نگرفت اقای کریمی .خیلی هم هندلر مقصر نبود هندلر هم رفسنجانی بود تازه کارم نبو دسلام دوست عزیز توی مسابقه اگر تشریف داشتید براتون جالب بود که هندلر این کره نه تنها نتونست ازش حرکت بگیره حتی ایست هم که برای نمره تیپ مهمه هم نتونست بگیره ،بماند که درست 3 دقیقه بعداز اتمام مسابقه یکنفر دیگه براحتی ازش تیپ گرفت این کره بسیار کره خوب و قوی هست به نظر من این نکات خیلی توی هندلری مهمند هندلر میتونه خیلی توی انتخاب یک اسب نقش داشته باشه.