ای جی مهرلین ( ماراج * مهیتی الجمال ) م....

amirhosin

Member
مالک این اسب اگه شتباه نکنم اقای هرندی از رفسنجان هستند
تو مسابقه زیبای کرمان امسال شرکت کرد وجالب اینجاست با اینکه کره ماراج بود ولی کره مبارک راحت اول شد واین کره ماراج دوم شد
چراکره های مبارک سراجونمیزنن کره داریم تا کره این مادیون از اوناست که جایزه میدن واسه خریدی که کردن.

چراکره های مبارک سراجونمیزنن کره داریم تا کره این مادیون از اوناست که جایزه میدن واسه خریدی که کردن.
اگه دوسته عزیز اشتباه نکنم منظورتون رو متوجه شدم چرا تعصبات نادرست ما همیشه مانعه از پیشرفت میشه
کسی نمیگه سراج اسب ضعیفی هست تو زیبای .کسی نمیگه ماراج تولیدات ضعیفی داره میگم برای چی باید تولیدات ضعیف این اسب وارد بشه چرا نباید تولید مناسب ماراج مثله سراج وارد نشه
وقتی کسی یه اسب میخواد واردمیکنه باید قویتر از تولیدات داخلی باشه یا کمتر از تولیده داخلی نباشه که پس چرا وارد میشه
دوست عزیز (امیر حسین جان تعصب چه در خالص ایرانی ها جه در واردتیها باعث دور شدن از تولیدات نامناسب میشه)

سلام دوست عزیز توی مسابقه اگر تشریف داشتید براتون جالب بود که هندلر این کره نه تنها نتونست ازش حرکت بگیره حتی ایست هم که برای نمره تیپ مهمه هم نتونست بگیره ،بماند که درست 3 دقیقه بعداز اتمام مسابقه یکنفر دیگه براحتی ازش تیپ گرفت این کره بسیار کره خوب و قوی هست به نظر من این نکات خیلی توی هندلری مهمند هندلر میتونه خیلی توی انتخاب یک اسب نقش داشته باشه.

سلام دوست عزیز توی مسابقه اگر تشریف داشتید براتون جالب بود که هندلر این کره نه تنها نتونست ازش حرکت بگیره حتی ایست هم که برای نمره تیپ مهمه هم نتونست بگیره ،بماند که درست 3 دقیقه بعداز اتمام مسابقه یکنفر دیگه براحتی ازش تیپ گرفت این کره بسیار کره خوب و قوی هست به نظر من این نکات خیلی توی هندلری مهمند هندلر میتونه خیلی توی انتخاب یک اسب نقش داشته باشه.
تو چمپیون هم مقام نگرفت اقای کریمی .خیلی هم هندلر مقصر نبود هندلر هم رفسنجانی بود تازه کارم نبو د
کره مبارک واقعا عالی بود مادر این مادیون سورن بود که مادر زاگرس هم میشه زاگرس هم تو چمپیون شریف کره جاستیس رو زد و چمپیون شد دو تا از کره های مبارک با سورن یعنی اگه اشتباه نکنم (کارون شریف و زاگرس )بین وارداتیها چمپیون شدن پس نمیشه گفت بستگی داره به هندلر .خود اسب هم باید پتانسیل رو داشته باشه که به کمک هندلر نمایش بده

بالا