فروع خانم
باسلام فراوان و ممنون از اينکه منو راهنمايي ميکنيد
چقدر طول ميکشه تا يه مبتدي شيوه سوارکاري رو ياد بگيره و آماده بشه براي آموزش درساژ؟
و براي درساژ آيا سن مهم هست يا نه ؟
خواهش می کنم،
دوست گرامی در این تاپیک و همچنین تاپیک درساژ سوال شما رو دیدم و متوجه شدم که 1-سوالات زیادی در ذهن دارید 2-خیلی علاقمندید 3- مطالب سایت رو هنوز بطور کامل و دقیق مطالعه نکردید
جسارتا" جند تا پیشنهاد برای شما دارم:
یک وقت حسابی بگذارید و مطالب مورد نیازتون در سایت رو مطالعه بفرمایید که به این ترتیب پاسخ بسیاری از سوالاتون رو خواهید گرفت.چون این سایت پر از مطالب مفید و پر بار از افراد مجرب و با دانش است.
در باشگاه آریاسب می توانید به استاد نجفی مراجعه نموده و از دانش ایشون که از پیش کسوتان این رشته در کشور هستند بهره ببرید و یا از خود ایشون آموزش ببینید( سلام توپچی را هم خدمت ایشون فراوان برسونید لطفا")
در باشگاه بلند سران هم می توانید از وجود مربی دیگری که آلمانی تبار هستند استفاده ببرید که هزینه ای 2برابر آقای نجفی باید بپردازید.
باشگاه شکی که در خصوص آموزش درساژ برای همه دوستان آشناست اما باز هم بحث هزینه و تحقیق از دوستانی که در آنجا کار کردند می باشد.
در سایت، بزرگوارانی که بنده در این خصوص می شناسم آقایان oliveira و dadar می باشند که اگر تاپیک درساژ رو خوب مطالعه بفرمایید مطالب بسیار مفیدی در این رابطه توسط ایشان ارائه شده، مثلا" یه مبحث خیلی جالبه که تعریف درساژ رو با 2مفهوم عام و خاص جداگانه توضیح دادن ولی عموم افراد همیشه اون رو با معنای خاصش می شناسن، یعنی همون که یه رشته مجزا است و.........درحالیکه بیس سوارکاری و اصول وپایه سوارکاری یعنی خود خود درساژ (حتما" اون مطالب رو بخونید)
در مورد سن هم اگر برای مسابقات درساژ تشریف ببرید شرکت کننده هایی با سن 50 هم می تونید می بینید.
برای طرح سوالاتتون از هر نوع در تاپیک آماتور هر سوالی بپرسید دوستان پاسخگو هستند.