بله یه زمانی اکثر اسبهای خوب کرمان توسط خانواده عامری از اصفهان خریداری میشد.A.y.p گفت:ببراز قبل از انقلاب از اصفهان توسط احساق خان عامری به بم امد واقای ایزد پناه خریدش
بر عكس چي ؟ كرده ؟ser گفت:به نظر من اگه از دم شروع کنیم و به صورت برسیم نمیشه به اسبی نز دیک تر دونست غیر دره شور
به نظر من اگه از دم شروع کنیم و به صورت برسیم نمیشه به اسبی نز دیک تر دونست غیر دره شور
1_ مجموعه ای که در سال 1378 در دانشگاه تهران توسط زنده یاد مهندس مجتبی قربانی گردآوری شده است رنگ های اصلی نژاد دره شور معرفی شده و نیله و قره نیله از این نزاد نبوده و نیست ( حاصل اختلاط هست ) 2_ به نقل قول از افراد بزرگی که در شناختن این نژاد به من کمک بسیاری کردند3_ در منابعی از جمله _جزوه رنگها و علایم در اسب اصیل، وزارت جهاد کشاورزی، اداره کل پرورش و اصلاح نژاد دام، به اهتمام مهندس پیش نماز زاده، پاییز ۱۳۷۵ _ رنگ و توارث آن در اسب - گردآورنده: زنده یاد مهندس مجتبی قربانی ذکر شده 4_ تجربه ی شخصی که با این نژاد زیاد سر و کار داشتمجسارتاً بر چه اساسی میگید دره شوری به هیچ عنوان رنگ نیله نداره
شما یه ملاک اصلی رو فراموش کردی که هنوز درقید حیاته و اونم امان ا..خان سترگ دره شوری که تعداد بالایی از تولیداتش نیله است واین رنگ در اسبان تولیدی پدرشون زیادخان نیز وجود دارد که هنوز از عکسای قدیمی زمان زیاد خان چندتایی هست که رنگ نیله در اونها مشخصه اگر خواستید میزارم