برپایی جشنواره زیبایی توسط بچه های انجمن

vatan

Member
سلام به تمامی بچه های انجمن
به خصوص به بچه های فعال انجمن در نژادهای مختلف.
به نظرم اطلاعات بچه ها به اونقدر رسیده که بچه های انجمن شروع کنند به برپایی جشنواره زیبایی در همه نژادها
امیر حسین نظرت چیه؟؟
کسی باشگاه داره.

vatan

Member
کسی نظری نداره دوست ندارید خودمون یه جشنواره راه بیندازیم!!!!
به جای نشستن و منتظر فدراسیون و هیئت و غیره......... موندن.

sohrab

Active member
vatan گفت:
به نظرم اطلاعات بچه ها به اونقدر رسیده که بچه های انجمن شروع کنند به برپایی جشنواره زیبایی در همه نژادها

وطن جان حتما خودت هم به این نتیجه رسیدی که برگزاری این برنامه های نیاز به علم و اطلاعات چندانی نداره. تخصصی ترین بخشش داوریه که از وضعیتش با خبری

امکانات دیگه ای می طلبه که فراهم کردنش چندان راحت نیست. اگر کار ثبت انجمن اسب ایران انجام شده بود بهتر می شد فعالیت کرد.

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
من برنامه داشتم ولی جایی که مد نظرم بود درست نمیشه.

بنظر من باید در تهران باشد تا افراد عموم بیشتری بیان, دیدن اسبها توسط تعدادی افرادی که خودشون دستی در کار دارند بنظرم فایده ای ندارد.

در حرکت اول فکر میکنم برای تجربه همچنین برنامه ای باید با یکی از برنامه های مشابه همکاری داشته باشیم, تا دستمون بیاد چی به چیه

کی چه کاری را میتواند انجام دهد؟ و توانایی ها چیست

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
در ضمن حرف خیلیها در حد حرفه
قول ها در حد زرشک!!

انجام دادن همه کارها و حرکتهای بزرگ گروهیه و من بتنهایی نمیتوانم, همه را انجام دهم
برنامه ریزی کردم چندتا کار مختلف را انجام دهم, خودم شروع کننده بودم ولی آنهایی که قول دادند و قبول کردند بیخیال شدند.
نمونه کتاب, که الان من حتی اسپانسر چاپ کتاب بشکل رنگی را هم ردیف کردم ولی غیر از چند نفر بقیه ترجمه هاشان را آماده نکردند.
چندبار میشه گفت؟
از اول خوب اگر وقت و حوصله را نداشتید میگفتید.
دوستانی هستند که با حوصله و علاقه و دلخواه انجام میدهند.

یا چاپ سررسید تبلیغاتی, من که هزینه آنچنانی نخواستم فقط انقدری که هزینه چاپ تامین شود. همین.
تک تک مراحل را هم خودم دارم انجام میدهم و برای کردهای اصفهان بزودی میفرستم.

مشکل ما اینست که همیشه دنبال لقمه اماده میگردیم.
کسی حال و حوصله این کارها رو نداره.
حتی عده ای از اعضای هینجا بمن میگویند که ول کن بابا حوصله داریا, مگه این کارا پول توشه
پول توش نیست, راست میگه

ولی عشقیست که بارها و بارها تکرار شده و به نتیجه نرسیده و مستلزم کار گروهیه.
و یک حلقه گمشده بینش بوده تابه حال که منی که در تهران هستم از اسب عالی خوزستان خبری نداشتم یا خوزستانی از دارویی که وجود دارد و اگر در دسترسش بود اسبش نمیمرد.

افتخارم اینه که این ارتباط را برقرار کردم.
همین

OJANG

Member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
میام از کار خودمون شروع میکنیم تا به بقیش!
کتاب رو هم چاپ میکنیم و سررسید هم ردیف میکنیم ، ولی! یه دونشم اصلا نه به کسی میدیم نه میفروشیم نه میدیم ببینن!!!!!! :D :D :D ;D

OJANG

Member
صابر گفت:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
كسي كور نيست
يه كلمست تو زبان كرمانشاهي مثل كاكو در زبان جنوبي
:D :D :D :D :D :D
من گرفتم طفلی چی میخواست بگه ولی تو خوب نفهمیدی !
منظورش ازکی در چه زمانی بود نه چه کسی! :-*

و یک حلقه گمشده بینش بوده تابه حال که منی که در تهران هستم از اسب عالی خوزستان خبری نداشتم یا خوزستانی از دارویی که وجود دارد و اگر در دسترسش بود اسبش نمیمرد.

افتخارم اینه که این ارتباط را برقرار کردم.
همین

امیر جان جدا از تمامی این جدلها,قشنگی کار به همینه که اگه بتونی کمکی بکنی.

vatan

Member
از بچه های انجمن کی تا به حال به این موضوع فکر کرده؟؟؟؟؟؟
کی به این موضوع ایمان داره؟؟؟؟؟؟؟
کی ایده و راهکار بهتری داره؟؟
کی مکان خاصی در نظر داره؟؟
و مهمتر از همه کی میتونه اسپانسر خوب جور کنه؟؟

امید زمانی

Active member
vatan گفت:
از بچه های انجمن کی تا به حال به این موضوع فکر کرده؟؟؟؟؟؟
کی به این موضوع ایمان داره؟؟؟؟؟؟؟
کی ایده و راهکار بهتری داره؟؟
کی مکان خاصی در نظر داره؟؟
و مهمتر از همه کی میتونه اسپانسر خوب جور کنه؟؟
من خیلی فکر کردم یه کارایی هم کردم
اگه جشنواره واسه همه نژادها باشه که باید همون تهران یا اصفهان باشه که به همه شهرها نزدیک باشه . اگه طرف ما باشه میشه جاش رو جور کرد . اما دوره اسب نمیارن . میشه ترکمن گذاشت فقط . من رو اسب ترکمن می تونم کمک بگیرم از تولید کننده ها . خیلی هزینه هم نداره . اصفهان هم خیلی خوب بود ولی سابقه خراب شد امسال با اجرای ضعیف . تهران هم هزینه ها بالاست اما جمعیت جوابگو هست . اگه بشه نوروز آباد رو گرفت 1 هفته .

shabdiz

Member
بهش فکر میکنم.برنامه های جنبی دیگه هم داشته باشید برای جبران هزینه ها لازمه.

vatan

Member
آهای ی ی ی ی
ای آدم های اسبی کی میتونه کمک کنه با چه زبونی داد بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مهمترین قسمت کار اینه که اگرم قراره جشنواره ای راه بیافته در صورتی موفق میشه که تحت نظارت فدراسیون باشه
امیر حسین جان واسه این موضوع تفکری اندیشیده ای ؟

moien گفت:
مهمترین قسمت کار اینه که اگرم قراره جشنواره ای راه بیافته در صورتی موفق میشه که تحت نظارت فدراسیون باشه
امیر حسین جان واسه این موضوع تفکری اندیشیده ای ؟

اصلا" نیازی به فدراسیون نیست.
شما یه اسپانسرگردن کلفت گیر بیار که یه جایزه سه میلیونی اولی وهمینطوربه ترتیب مقام برای هر رشته بده ,از کل ایران (نه تنها انجمن!)اسبهاشرکت میکنن,!البته این جایزه بدون احتساب حق ثبت نام و.. است