برپایی جشنواره زیبایی توسط بچه های انجمن

vatan

Member
moien گفت:
مهمترین قسمت کار اینه که اگرم قراره جشنواره ای راه بیافته در صورتی موفق میشه که تحت نظارت فدراسیون باشه
امیر حسین جان واسه این موضوع تفکری اندیشیده ای ؟
به شدت مخالفم.!!!
گفتم کی میتونه اسپانسر بگیره یا خیر جور کنه یا غیره....... نه این که یکی به مشکلات اسب مملکت اضافه کنه(منظورم دخالت فدراسیون به درد نخور هست!!!)

امید زمانی

Active member
oliveira گفت:
اصلا" نیازی به فدراسیون نیست.
شما یه اسپانسرگردن کلفت گیر بیار که یه جایزه سه میلیونی اولی وهمینطوربه ترتیب مقام برای هر رشته بده ,از کل ایران (نه تنها انجمن!)اسبهاشرکت میکنن,!البته این جایزه بدون احتساب حق ثبت نام و.. است
یه اسپانسر خوب با تبلیغات خوب باشه . و حراج خوب . جوابگوی همه خرج ها هست . جایزه هم 3 میلیون نیاز نیست باشه . اسب میارن اگه محل برگزاری و نحوه برگزاری خوب باشه .

oliveira گفت:
اصلا" نیازی به فدراسیون نیست.
شما یه اسپانسرگردن کلفت گیر بیار که یه جایزه سه میلیونی اولی وهمینطوربه ترتیب مقام برای هر رشته بده ,از کل ایران (نه تنها انجمن!)اسبهاشرکت میکنن,!البته این جایزه بدون احتساب حق ثبت نام و.. است
زیبایی که نیاز به جایزه نداره
فقط تبلیغ ، داور خوب و محیط مناسب
همون طوری که اقای زمانی گفتن اگه محل برگزاری و نحوه برگزاری خوب باشه اسب میارن .

vatan

Member
امید زمانی گفت:
یه اسپانسر خوب با تبلیغات خوب باشه . و حراج خوب . جوابگوی همه خرج ها هست . جایزه هم 3 میلیون نیاز نیست باشه . اسب میارن اگه محل برگزاری و نحوه برگزاری خوب باشه .
در مورد مکانش که به نظر من تهران یا بهتر بگم کردان باشه بهتره چون به اسب و اسبدار نزدیک هست.
در مورد حراج هم به نظر من زیاد نمتونه جوابگو باشه چون کسی زیاد استقبال نمیکنه البته تجربه من حراج در اصفهان هست ولی شاید تو تهران مناسب باشه!!
در مورد جایزه هم احتیاجی به 3 میلیون نیست در حد سکه طلا کافی هست از اسبها هم هزینه ثبت نام بگیرند ولی خیلی پایین باشه و زیاد نباشه.
در مورد اسپانسر هم اگه بشه با جشنواره های دیگه همکاری کرد به نظرم خیلی خوب هست مثل جشنواره رولکس که قبلا برگزار میشد.

shabdiz

Member
به نظر من که کسی به اون صورت حاضر نیست برای یه جشنواره نوپا و بدون نام ونشون هزینه کنه و اسب بیاره مگه اسبای همون منطقه.

به نظر من شما بتونید یه جشنواره کوچیک نه صرفا محدود به زیبایی رو با موفقیت خودتون و حتی بدون اسپانسر آنچنانی راه بندازید خیلی بهتره
مردم و جمعیت رو هم دسته کم نگیرید همین حرکات درساژ و نمایشی میتونه یه بخش دیگه از برنامه باشه البته نه مسابقه.
شما سر انگشتی همینجا شروع کنید برآورد هزینه ها ،امکان سنجی کنید، راهکار پیدا کنید.

مـــحــمــد رضــــا گفت:
زیبایی که نیاز به جایزه نداره
فقط تبلیغ ، داور خوب و محیط مناسب
همون طوری که اقای زمانی گفتن اگه محل برگزاری و نحوه برگزاری خوب باشه اسب میارن .
اگه من این مثال رو زدم برای این بودکه بشه به یه هدفی ازاین جشنواره رسیدوبهترین هارو جمع کرد.
اونی که ازکرمان قراره بیاد ویا از سنندج,کلی بایدهزینه کنه تا به جشنواره برسه وچه بهتره که تمام این هزینه های شخصی به یک هدفی برسه ومشوق یک تولید یاتولید کننده خوب باشه.نه فقط یه نمایش اسب.!
وهمانطور که اشاره شدشاید بشه بعضی از هزینه ها روپوشش داد ولی برای جمع کردن بهترین هاباید بهترین کیفیت روارائه داد.

ولی خب اگه خواستید اسپانسر پیدا کنیداون خو بش روپیداکنیدکه هنوز ورشکست نشده.!

fatima

Member
ببخشید که این حرف رو می زنم ولی به نظر من ما بچه های انجمن کارهای مهم تر از جشنواره زیبایی می تونیم انجام بدیم که کمکی به حفظ و بقای اسبها کرده باشیم. مثلا ثبت مشخصات اسبهای
جامانده از ثبت. یا مثلا تهیه بانک اطلاعاتی از اسبهای نژادهای مختلف ایران. یا مثلا انجام کارهای پژوهشی. یا مثلا برگزاری سمینار علمی در زمینه اسب. تالیف کتاب و ثبت اسناد ارزشمند کشور در زمینه اسب. ترجمه متونی به زبان انگلیسی جهت شناساندن اسب ایران. پیدا کردن راه هایی برای شناساندن اسب های ایران به جهان و برقراری ارتباط با سازمان های کشورهای دیگه.
یا مثلا تبدیل کردن این انجمن به یک انجمن NGOکه مختص انجمن های علمی و غیردولتی هست.

fatima گفت:
ببخشید که این حرف رو می زنم ولی به نظر من ما بچه های انجمن کارهای مهم تر از جشنواره زیبایی می تونیم انجام بدیم که کمکی به حفظ و بقای اسبها کرده باشیم. مثلا ثبت مشخصات اسبهای
جامانده از ثبت. یا مثلا تهیه بانک اطلاعاتی از اسبهای نژادهای مختلف ایران. یا مثلا انجام کارهای پژوهشی. یا مثلا برگزاری سمینار علمی در زمینه اسب. تالیف کتاب و ثبت اسناد ارزشمند کشور در زمینه اسب. ترجمه متونی به زبان انگلیسی جهت شناساندن اسب ایران. پیدا کردن راه هایی برای شناساندن اسب های ایران به جهان و برقراری ارتباط با سازمان های کشورهای دیگه.
یا مثلا تبدیل کردن این انجمن به یک انجمن NGOکه مختص انجمن های علمی و غیردولتی هست.
فاتیما جان نظر خوبی داره
ولی همیشه جشنواره ها انگیزه ای هستند برای تولید کننده ها که تولیدات بهتری داشته باشن
و همه این پیشنهاد هایی که شما میفرمایید قابل انجام هستند
ولی برگزاری یک جشنواره و یا یک چیز مشابه برای شناساندن انجمن به جامعه اسبی کشور به عنوان یک نهاد کارامد الزامی است
ولی همزمان بابرگزاری جشنواره میشه تیمهایی رو اختصاص داد به انجام کارهایی از اون دست که شما میفرمایید
ماشا الله انجمن عضو فعال و دلسوز کم نداره

vatan

Member
fatima گفت:
نکته خوبی را اشاره کردید که لازمه یه مطلبی را در رابطه با نفس !! جشنواره توضیح بدم و اون این هست که هدف من و امیر حسین و بقیه فعالان !! سایت از راه اندازی جشنواره این هم توی تهران این هست که هیچ چیزی مثل جشنواره توی این مملکت چرخ اسب را به حرکت در نمیاره و حالا سوال اینجا هست که چرا تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکی نیست که از لحاظ هزینه ای که در رابطه با صنعت اسب میشه هیچ جایی به تهران و کردان کرج نمیرسه و هدف این هست که ما باشگاه دارانمان را به سرمایه گذاری در نژاادهای خودمون ترغیب کنیم شما الان اگه یه نگاهی آماری به نژادهای اسبی که در تهران وجود داره بیاندازید میبینید که اکثرا دوخون یا خارجی هستند و خیلی کم از نژادهای اصیل ایرانی اثری میبیند حالا علت چیست؟؟؟
علتش این هست که اکثر مردم تهران یا بهتر بگم اسب دوستان اسب خوب و عالی در نژادهای ایرانی مثل دره شور یا کرد یا عرب خالص ایرانی ندیدند حالا اگه جشنواره ای برگزار بشه که بشه در اون بهترینهای نژاد کرد را از اصفهان و کرمانشاه و تبریز و...و بهترین های نژاد دره شور را از کرمان(رفسنجان و بم و سیرجان )و شیراز و سمیرم اصفهان به اونجا کشوند و قابلیت های این نژادها را به مردم معرفی کرد خوب بالطبع گرایش اونها به خرید و سرمایه گذلری در این نژادها افزایش پیدا میکنه.
و نتیجه کار رشد بهتر و بیشتر اسب ایرانی هست یکی از عوامل گرایش اسب داران و عاشقان تهرانی به نژادهای خارجی عدم شناخت از قابلیت های نژادهای ایرانی هست که این جشنواره میتونه نقش مهمی در این زمینه داشته باشه.
حالا اگه کسی پیشنهادی در این رابطه داره بگه!!!

سنا

Active member
پاسخ : برپایی جشنواره زیبایی توسط بچه های ا&#1

vatan گفت:
نکته خوبی را اشاره کردید که لازمه یه مطلبی را در رابطه با نفس !! جشنواره توضیح بدم و اون این هست که هدف من و امیر حسین و بقیه فعالان !! سایت از راه اندازی جشنواره این هم توی تهران این هست که هیچ چیزی مثل جشنواره توی این مملکت چرخ اسب را به حرکت در نمیاره و حالا سوال اینجا هست که چرا تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکی نیست که از لحاظ هزینه ای که در رابطه با صنعت اسب میشه هیچ جایی به تهران و کردان کرج نمیرسه و هدف این هست که ما باشگاه دارانمان را به سرمایه گذاری در نژاادهای خودمون ترغیب کنیم شما الان اگه یه نگاهی آماری به نژادهای اسبی که در تهران وجود داره بیاندازید میبینید که اکثرا دوخون یا خارجی هستند و خیلی کم از نژادهای اصیل ایرانی اثری میبیند حالا علت چیست؟؟؟
علتش این هست که اکثر مردم تهران یا بهتر بگم اسب دوستان اسب خوب و عالی در نژادهای ایرانی مثل دره شور یا کرد یا عرب خالص ایرانی ندیدند حالا اگه جشنواره ای برگزار بشه که بشه در اون بهترینهای نژاد کرد را از اصفهان و کرمانشاه و تبریز و...و بهترین های نژاد دره شور را از کرمان(رفسنجان و بم و سیرجان )و شیراز و سمیرم اصفهان به اونجا کشوند و قابلیت های این نژادها را به مردم معرفی کرد خوب بالطبع گرایش اونها به خرید و سرمایه گذلری در این نژادها افزایش پیدا میکنه.
و نتیجه کار رشد بهتر و بیشتر اسب ایرانی هست یکی از عوامل گرایش اسب داران و عاشقان تهرانی به نژادهای خارجی عدم شناخت از قابلیت های نژادهای ایرانی هست که این جشنواره میتونه نقش مهمی در این زمینه داشته باشه.
درسته
كاملا با حرفتون موافقم
اين جشنواره فرصتيه كه ميشه قابليت ها و توانايي هاي اسب هاي خودمون رو به همه نشون بديم تا مثلا اگه يكي ميره اسب بخره تو خاطره و ذهنش اسب ايده آلش مثلا كرد يا تركمن باشه نه تروبرد يا خارجي ها

سنا

Active member
الان مهم ترين مساله اي كه اسب هاي ما رو تهديد ميكنه عدم آگاهي هستش
جشنواره ميتونه يه راه افزايش آگاهي باشه
بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه

vatan گفت:
ممنون ولی سیرجان آنچنان اسب دره شور نداره ،اینجا اکثرا تو کاره عربن
من یک سوال دارم ، بنظرتون یک شخص که بخواد اسپانسر بشه ، نباید یک سری امتیازات و تسهیلات و ... یعنی یه جورایی باید نفع و سودش ( مادی یا معنوی)رو ببره،در ضمن به فرض ما از اینجا اسپانسر گیر آوردیم بنظر من یک شخص سیرجانی بخواد خرج کنه میگه باید جشنواره سیرجان برگزار بشه تا امتیازاتش نصیب سیرجان هم بشه و با برپایی جشنواره مثلا تو تهران مخالف خواهد بود.فکر کنم راجع به سایر شهر ها هم همینطوره.

سنا گفت:
درسته
كاملا با حرفتون موافقم
اين جشنواره فرصتيه كه ميشه قابليت ها و توانايي هاي اسب هاي خودمون رو به همه نشون بديم تا مثلا اگه يكي ميره اسب بخره تو خاطره و ذهنش اسب ايده آلش مثلا كرد يا تركمن باشه نه تروبرد يا خارجي ها
مخالفم...

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
moien گفت:
ممنون ولی سیرجان آنچنان اسب دره شور نداره ،اینجا اکثرا تو کاره عربن
من یک سوال دارم ، بنظرتون یک شخص که بخواد اسپانسر بشه ، نباید یک سری امتیازات و تسهیلات و ... یعنی یه جورایی باید نفع و سودش ( مادی یا معنوی)رو ببره،در ضمن به فرض ما از اینجا اسپانسر گیر آوردیم بنظر من یک شخص سیرجانی بخواد خرج کنه میگه باید جشنواره سیرجان برگزار بشه تا امتیازاتش نصیب سیرجان هم بشه و با برپایی جشنواره مثلا تو تهران مخالف خواهد بود.فکر کنم راجع به سایر شهر ها هم همینطوره.
امتیازات و تسهیلات و ... یعنی یه جورایی باید نفع و سودش
یعنی چی؟؟
چه امتیازاتی مد نظرتون هست؟

مگر مسابقه زیبایی برای اسب برگزار نمیشه؟
پس بهتر نیست که در محلی باشد که تعداد اسبها و حمل و نقل و ... راحت تر باشد تا افراد بیشتری اسب شرکت بدهند؟

♘ امیرحسین ♞ گفت:
امتیازات و تسهیلات و ... یعنی یه جورایی باید نفع و سودش
یعنی چی؟؟
چه امتیازاتی مد نظرتون هست؟

مگر مسابقه زیبایی برای اسب برگزار نمیشه؟
پس بهتر نیست که در محلی باشد که تعداد اسبها و حمل و نقل و ... راحت تر باشد تا افراد بیشتری اسب شرکت بدهند؟
میدونین منظورم از امتیاز و ... چیه ؟ یعنی اینکه فرضا من بخوام اسپانسر شم باید اسم جشنواره،فرضا جشنواره ی معین باشه ، یه اینجور چیزایی منظور منه
ولی خوب حرف شمام درست باید در محل مناسبی برگزار بشه
اگه کسی قرار شد اسپانسر شه شما چه امتیازاتی رو مد نظر دارین ؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
moien گفت:
میدونین منظورم از امتیاز و ... چیه ؟ یعنی اینکه فرضا من بخوام اسپانسر شم باید اسم جشنواره،فرضا جشنواره ی معین باشه ، یه اینجور چیزایی منظور منه
ولی خوب حرف شمام درست باید در محل مناسبی برگزار بشه
اگه کسی قرار شد اسپانسر شه شما چه امتیازاتی رو مد نظر دارین ؟
تبلیغات نامش, برندش و...
و مثلا هزینه نگهداری تعدادی اسب که از طرف ایشان هست صفر
جای برای ماندن شب بدون هزینه
پانسیون چند روزه بدون هزینه

نباید اسپانسر شدن باعث تغییر در داوری اسبها سود البته
که گاهی میشود متاسفانه

♘ امیرحسین ♞ گفت:
تبلیغات نامش, برندش و...
و مثلا هزینه نگهداری تعدادی اسب که از طرف ایشان هست صفر
جای برای ماندن شب بدون هزینه
پانسیون چند روزه بدون هزینه

نباید اسپانسر شدن باعث تغییر در داوری اسبها سود البته